Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sephiyroth si Geno

din 19 oct 2007 12:38 de Guest

conteaza. pentru ca are, totusi, o functie destul de importanta, chiar, daca onorifica, in relatiile diplomatice dintre 2 tari. Cat priveste combinatia, pe care tocmai a dedus-o ExoticDream, este inutil comentariul meu privind IQ-ul ei, chiar ...

Re: Re: Re: Puncte sensibile la barbati?

din 19 oct 2007 12:20 de emily

:~* sunt noua pe aici ,nu te lua de mine asa din prima ca ma speri :(( Am avut o relatie f lunga de vreo 7 ani ,deci stiu doar ce ii placea unui tip ,as vrea sa mai aflu si de la ...

Re: Re: Puncte sensibile la barbati?

din 19 oct 2007 11:18 de Danny_DaBoss

poate se refera la zone erogene. d-aia am zis ca daca gaseste altele.. sa ne zica si noua :D

Varianta 2

din 19 oct 2007 01:06 de ExoticDream

"Pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua. Pentru ca niciodata nu ne inteleg, dar nu renunta la asta niciodata. Pentru ca vad frumusetea in femei, cand femeile au incetat de mult timp sa vada vreo frumusete in ele insele. Pentru ...

Re: puncte sensibile la barbati ?

din 18 oct 2007 23:59 de Danny_DaBoss

altele decat cele cunoscute? pai daca mai descoperi tu sa ne spui si noua :)

Re: Investie profitabila

din 18 oct 2007 22:31 de baby

teren...apartamente, case...k si asa k le creste pretul fft mult....de la luna la luna:ok::-*

Re: Investie profitabila

din 18 oct 2007 22:13 de DarkAngel

Baga-i in pamant preturile or sa creasca sigur si la apartamente la fel dar nu iti ajung de un apartament.. sau afla unde se va face urbanizare si cumpara pamanat acolo probabil i se va dubla valoarea in scurt timp

Re: frigiditate sau plictiseala?

din 18 oct 2007 21:42 de DarkAngel

Din ceea ce ai zis imi rezulta ca ai dus o viata stresanta in ultima perioada... acest lucru ti-a lasat o urma asupra psihicului... (dupa cum ai zis si tu) Dar nu uita un lucru psihicul poate fi cea mai flexibila sau cea mai rigida parte a unei ...

Frigiditate sau plictiseala?

din 18 oct 2007 17:09 de bela

pare ciudat ca scriu aici insa, sunt intr-un moment de cumpana. pana acum vreo 2 ani, eram o perosana foarte normala, fara probleme psihice, fizice sau sexuale, cu o viata sexuala normala, activa si sanatoasa. nu aveam o relatie stabila insa ...

Re: Re: Senzatie nasoala la atingere

din 18 oct 2007 16:42 de RuRaL

deci sa inteleg k ar trebuie sa mi se decaloteze complet ,dar...k sa fie asha nu ar trebui sa se rupa ata?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 oct 2007 15:41 de Printu'

Sorine ,Genoveva asta chiar te vrea. Dar daca nici macar politistii nu doresc stewardese divortate nu cred ca Sorin,care are mai multe clase(de scoala,ca se poate interpreta) decat un politist ar putea sa faca o astfel de mezalianta. La ...

din 18 oct 2007 13:07 de Guest

Pai, ce sa-ti fac, daca intri-n direct, pe postul radio pe care intamplator, il ascultam la ora respectiva, nu se cheama ca eu te urmaresc, incerci sa te faci vadit, auzit, vazut, citit. Imi pare rau pentru problema ta cu nevasta. Punct.

din 18 oct 2007 12:57 de SORIN28

Of Domane, exista un loc pe unde sa nu ma urmaresti?:unsure: Nu stiu ce am facut aseara, eram sub influenta drogurilor iar nevasta'mea probabil ca era cu amantul si se filmau in timp ce faceau sex.:ermm::flowers:

din 18 oct 2007 12:54 de Guest

mie mi s-a parut ca tu esti, putzin mai mult, cu capul luat, aseara, pe infopro, daca, nici macar nu stii ce face nevasta-ta. subit a aparut in limbajul tau, nevasta, caresa primeasca si eu o dedicatie, si care "probabil", te-am citat, dormea. ...

Re: Sephiyroth si Genoveva (aka Simona guest) sa

din 18 oct 2007 12:49 de Guest

Eu, pot sa-ti spun ca ma numesc Genovia Simona, nu Genoveva, nici aka, nici aluka, clar, simplu, Simona-Genovia Cimpean, un Guest, printre atatia alti Gueshti, ai forumului.

De ce iubiti barbati!!!

din 18 oct 2007 12:12 de SORIN28

Nu e scrisa de mine, e scrisa de o fata\femeie si merita citita parerea ei: "Pentru ca emana o senzatie de forta, de fermitate, de indrazneala. Pentru ca ne pot oferi un umar puternic, pe care sa ne sprijinim. Pentru ca,construiesc. Creeaza. ...

Re: Re: Re: Dezvirginare, unde e

din 18 oct 2007 10:41 de Dan

Nu este o regulă. Mai ales dacă spui ca ai avut miscari lente. Daca are himenul elastic nu sangerează. Aşa ca stai liniştit şi ai incredere, daca fata ţi-a spus ca e virgina.:)

Re: Re: Re: Ce defineste o cu$#%?

din 18 oct 2007 03:54 de Ionel

Doua obiectii am: de unde stie lumea ca s-a futut cu nu stiu cine, daca nu spune baiatul? Ca o fata - daca nu e curva satului sau cartierului -, nu spune. A doua e ca ce spui tu cu sexul dupa trei saptamani de prietenie o defineste pe o fata curva. ...

Re: Senzatie nasoala la atingere

din 18 oct 2007 03:08 de Ionel

Tinere, decalotarea sau nedecalotarea glandului (capului penisului) si ata sau frenul sunt 2 probleme diferite. O sa incerc sa-ti raspund la intrebari. 1. De regula sau aproape in totalitate ata se rupe pe timpul actului sexual, deoarece doar ...

Re: Re: Re

din 18 oct 2007 02:37 de Ionel

Ai dreptate, dar nu cu mult, doar cateva procente. Dar ce sa fac, ca eu daca nu insel pe cineva simt ca mor:devil:Nu ma refer doar in sex.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2140 din 3732
«   1 ... 2137   2138   2139   2140   2141   2142   2143 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare