Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Ce defineste o cu$#%? din 17 oct 2007 03:56 de Ionel
La aceasta definitie am doua obiectii. (Stiu ca e din dex, dar sunt atatea greseli in dex....! Tot asa spuneau, pana i-am corectat, despre homosexualitate ca e atractie sexuala fata de barbati.)
1. O impreunare trupeasca nu inseamna ca e curvie. ...
Re: Re: Re: Ce defineste o cu$#%? din 17 oct 2007 03:41 de Ionel
Nu te supara, dar aici folosesti o comparatie urata, care nu-ti face cinste. Ce ai zice daca si eu as compara o femeie curva cu o scroafa? Nu cred ca trebuie sa coboram discutia atat de jos, chiar daca e vorba de unele fapte imorale.):(:(:`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa ma razbun sau s din 17 oct 2007 03:05 de Ionel
Decat sa te arzi mai bine te parleste un baiat ca lumea!:devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa ma razbun sau s din 17 oct 2007 02:35 de Bozgoru
lectie despre razbunare... niciodata nu vei fii implinit total daca te razbuni pe o persoana la care o data ai tinut.. o sa-ti para rau.. spun asta din experienta proprie.. razbunarea se face pe dusmani nu asupra persoanelor care au insemnat odata ...
Re: Re: Re: Ce defineste o cu$#%? din 17 oct 2007 02:09 de Bozgoru
P.S : o curva e si aia care gandeste ce am enumerat mai sus.. nu neaparat sa puna in practica... daca te-ai gandit serios sa stai pt. cu unu cu bani doar pt ca are bani esti curva.. daca te-ai gandit sa iti inseli iubitu esti curva.. daca te-ai ...
Re: Re: Ce defineste o cu$#%? din 17 oct 2007 02:07 de Bozgoru
nekunoscutooo:)) nu esti sanatoasa.. adika daca o femeie inseala nu e curva?? e doar infidela?? :)))) hahahaha doamne..
Curva inseamna femeia care inseala... femeia care se combina regulat pt. sex si se desparte a doua zi chiar daca nu primeste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2007 21:38 de carrie
Cat priveste "ce a cautat aia a gasit"... consider ca fiecare din noi are dreptul sa se razgandeasca. Si un NU trebuie respectat. Pana la urma, si daca o prostituata iti zice nu si tu treci peste vointa ei, tot viol se cheama si daca e prostituata.
Re: Masturbare... din 16 oct 2007 21:31 de DarkAngel
Deci daca doctoru ala ti-a zis asa ceva ma intreb ce doctor este, poate este vreoun preot din evu mediu??? unde a terminat studiile la prostologie?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa ma razbun sau sa l din 16 oct 2007 16:25 de Nekunoskuta
Eu daca as fi ferm convinsa ca as reusi sa ma razbun fara sa ma ard as incerca O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2007 15:20 de stefanoski
Parerea mea este ca amundoi au partea lor din vina. Si fiecare a primit ce a cautat. Nu cred ca a fost fortata sa faca sex cu el, amundoi au vrut ! Sa fim seriosi, daca nu-l provoca, daca nu dadea impresia de usuratica, daca aspectul si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2007 12:35 de Guest
nu prea cred, ar trebui sa traiesc experienta ca sa vad o logica in asta. Te anuntz eu, daca, voi incepe vreodata sa consum alcool si ma trezesc dimineata, la altul in pat, amintindu-mi, c-as fi fost violata fizic si-n stare de ebrietate. Ar trebui, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2007 09:36 de baby
asa e un barbat beat arata oribil iar o femeie beata e cea mai :x....eu nu as concepe sa ma imbat vreodata dar i-am dat replica pt k a zis cv foarte urat respectivul tip...:-*
Re: Re: Re: Re: Sa ma razbun sau sa l trimit la na din 16 oct 2007 00:22 de dya20
Nu am 16 ci 20.....poate un pic infantila,dar a durut odata tare si dupa ce a trecut mi a ramas un gand ca daca o sa mai am sansa poate o sa i o platesc.....Nu e cea mai arzatoare dorinta a mea...am si alte lucruri mai bune de facut.Vroiam doar o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2007 00:21 de SORIN28
Eu nu am fost de acord cu "corectia" aplicata chiar daca nu am scris despre asta. Eu doar imi pun intrebarea: "Oare nu cumva ea, in timpul(sau dupa) actului sexual s-a trezit din betie si a inceput sa tipe "VIOLLLL".
Iar violenta mereu atrage ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 oct 2007 23:24 de carrie
Si un asemenea barbat, ce merita? Eu sincer in locul ei (desi eu nu fac din astea si nici nu ma imbat, deci teoretic nu as putea ajunge intr-o astfel de situatie) as fi cautat niste amici sa il "aranjeze" bine si discret. Si eventual ii crestam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 oct 2007 22:28 de SORIN28
Oare de ce nu intelegeti(voi, femeile de pe forum) ca o asemenea fata\femeie nu merita mai mult, chiar daca asta inseamna doar o noapte de bautura(din partea ei).
Nu stiu, poate ca ideea mea e tampita dar....daca un barbat beat arata ca un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai vreau sa fiu as din 15 oct 2007 21:33 de cryssy
:|...chiar nush c sa mai zic...adik deocamdata nu vreau sa ajung la principiul mentionat de tine:(...si inca mai cred k insemn ceva,si nu am ajuns sa-l fac sa greseasca k abia mai apoi sa-si dea seama dak m-a iubit sau nu...oricum eu imi stapanesc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 oct 2007 19:40 de baby
alooo....logic k iti amintesti k ai fost violata.....k doar a intrat intre picioarele :rolleyes::rolleyes::`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 oct 2007 19:37 de Guest
eu, spre exemplu, cred ca-i discutabila acuzatia de viol, in conditiile in care fata, inteleg, ca se afla intr-o avansata stare de ebrietate. cum de-si aminteste a doua zi ca a fost viol, daca-n seara precedenta era beata critza?!? In asemenea ...
Re: Re: Re: Freza din 15 oct 2007 19:24 de Ionel
De acord cu tine. Pai tocmai de asta spuneam ca trebuie sa tii cont de vremuri: vremurile pletelor a trecut.
Pagina 2142 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||