Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Ce defineste o cu$#%?

din 17 oct 2007 03:56 de Ionel

La aceasta definitie am doua obiectii. (Stiu ca e din dex, dar sunt atatea greseli in dex....! Tot asa spuneau, pana i-am corectat, despre homosexualitate ca e atractie sexuala fata de barbati.) 1. O impreunare trupeasca nu inseamna ca e curvie. ...

Re: Re: Re: Ce defineste o cu$#%?

din 17 oct 2007 03:41 de Ionel

Nu te supara, dar aici folosesti o comparatie urata, care nu-ti face cinste. Ce ai zice daca si eu as compara o femeie curva cu o scroafa? Nu cred ca trebuie sa coboram discutia atat de jos, chiar daca e vorba de unele fapte imorale.):(:(:`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa ma razbun sau s

din 17 oct 2007 03:05 de Ionel

Decat sa te arzi mai bine te parleste un baiat ca lumea!:devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa ma razbun sau s

din 17 oct 2007 02:35 de Bozgoru

lectie despre razbunare... niciodata nu vei fii implinit total daca te razbuni pe o persoana la care o data ai tinut.. o sa-ti para rau.. spun asta din experienta proprie.. razbunarea se face pe dusmani nu asupra persoanelor care au insemnat odata ...

Re: Re: Re: Ce defineste o cu$#%?

din 17 oct 2007 02:09 de Bozgoru

P.S : o curva e si aia care gandeste ce am enumerat mai sus.. nu neaparat sa puna in practica... daca te-ai gandit serios sa stai pt. cu unu cu bani doar pt ca are bani esti curva.. daca te-ai gandit sa iti inseli iubitu esti curva.. daca te-ai ...

Re: Re: Ce defineste o cu$#%?

din 17 oct 2007 02:07 de Bozgoru

nekunoscutooo:)) nu esti sanatoasa.. adika daca o femeie inseala nu e curva?? e doar infidela?? :)))) hahahaha doamne.. Curva inseamna femeia care inseala... femeia care se combina regulat pt. sex si se desparte a doua zi chiar daca nu primeste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 oct 2007 21:38 de carrie

Cat priveste "ce a cautat aia a gasit"... consider ca fiecare din noi are dreptul sa se razgandeasca. Si un NU trebuie respectat. Pana la urma, si daca o prostituata iti zice nu si tu treci peste vointa ei, tot viol se cheama si daca e prostituata.

Re: Masturbare...

din 16 oct 2007 21:31 de DarkAngel

Deci daca doctoru ala ti-a zis asa ceva ma intreb ce doctor este, poate este vreoun preot din evu mediu??? unde a terminat studiile la prostologie?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa ma razbun sau sa l

din 16 oct 2007 16:25 de Nekunoskuta

Eu daca as fi ferm convinsa ca as reusi sa ma razbun fara sa ma ard as incerca O:)

din 16 oct 2007 15:20 de stefanoski

Parerea mea este ca amundoi au partea lor din vina. Si fiecare a primit ce a cautat. Nu cred ca a fost fortata sa faca sex cu el, amundoi au vrut ! Sa fim seriosi, daca nu-l provoca, daca nu dadea impresia de usuratica, daca aspectul si ...

din 16 oct 2007 12:35 de Guest

nu prea cred, ar trebui sa traiesc experienta ca sa vad o logica in asta. Te anuntz eu, daca, voi incepe vreodata sa consum alcool si ma trezesc dimineata, la altul in pat, amintindu-mi, c-as fi fost violata fizic si-n stare de ebrietate. Ar trebui, ...

din 16 oct 2007 09:36 de baby

asa e un barbat beat arata oribil iar o femeie beata e cea mai :x....eu nu as concepe sa ma imbat vreodata dar i-am dat replica pt k a zis cv foarte urat respectivul tip...:-*

Re: Re: Re: Re: Sa ma razbun sau sa l trimit la na

din 16 oct 2007 00:22 de dya20

Nu am 16 ci 20.....poate un pic infantila,dar a durut odata tare si dupa ce a trecut mi a ramas un gand ca daca o sa mai am sansa poate o sa i o platesc.....Nu e cea mai arzatoare dorinta a mea...am si alte lucruri mai bune de facut.Vroiam doar o ...

din 16 oct 2007 00:21 de SORIN28

Eu nu am fost de acord cu "corectia" aplicata chiar daca nu am scris despre asta. Eu doar imi pun intrebarea: "Oare nu cumva ea, in timpul(sau dupa) actului sexual s-a trezit din betie si a inceput sa tipe "VIOLLLL". Iar violenta mereu atrage ...

din 15 oct 2007 23:24 de carrie

Si un asemenea barbat, ce merita? Eu sincer in locul ei (desi eu nu fac din astea si nici nu ma imbat, deci teoretic nu as putea ajunge intr-o astfel de situatie) as fi cautat niste amici sa il "aranjeze" bine si discret. Si eventual ii crestam ...

din 15 oct 2007 22:28 de SORIN28

Oare de ce nu intelegeti(voi, femeile de pe forum) ca o asemenea fata\femeie nu merita mai mult, chiar daca asta inseamna doar o noapte de bautura(din partea ei). Nu stiu, poate ca ideea mea e tampita dar....daca un barbat beat arata ca un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai vreau sa fiu as

din 15 oct 2007 21:33 de cryssy

:|...chiar nush c sa mai zic...adik deocamdata nu vreau sa ajung la principiul mentionat de tine:(...si inca mai cred k insemn ceva,si nu am ajuns sa-l fac sa greseasca k abia mai apoi sa-si dea seama dak m-a iubit sau nu...oricum eu imi stapanesc ...

din 15 oct 2007 19:40 de baby

alooo....logic k iti amintesti k ai fost violata.....k doar a intrat intre picioarele :rolleyes::rolleyes::`

din 15 oct 2007 19:37 de Guest

eu, spre exemplu, cred ca-i discutabila acuzatia de viol, in conditiile in care fata, inteleg, ca se afla intr-o avansata stare de ebrietate. cum de-si aminteste a doua zi ca a fost viol, daca-n seara precedenta era beata critza?!? In asemenea ...

Re: Re: Re: Freza

din 15 oct 2007 19:24 de Ionel

De acord cu tine. Pai tocmai de asta spuneam ca trebuie sa tii cont de vremuri: vremurile pletelor a trecut.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2142 din 3732
«   1 ... 2139   2140   2141   2142   2143   2144   2145 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare