Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: totul despre sex si dragoste

din 15 oct 2007 19:10 de baby

zoooper spus!!! :-*:-*:-*:-*:-*

Re: nud

din 15 oct 2007 19:06 de baby

wow atat munk pt o bere sau tuica:lol: si la noi in tara se practica?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Freza

din 15 oct 2007 18:55 de aLINA

Si totusi, daca cui nui place e exact fata cu care o sa iesi ? Mda...poate sa uita totusi...mai gandeste-te! :ok: GATA!

Re: Re: totul despre sex si dragoste

din 15 oct 2007 18:48 de Guest

:flowers:

nud

din 15 oct 2007 18:45 de Ionel

Depinde de conditiile ce se pun: la care sare sperma mai departe, care ejaculeaza mai repede, care elimina mai multa sperma. Daca e masturbare reciproca, cine se poate abtine mai mult.:devil::lol::D:~*:ok: Premiul? O bere, o tuica sau altceva de ...

Re: totul despre sex si dragoste

din 15 oct 2007 18:42 de Ionel

Daca vrea bebelasul te va iubi mai mult. O parte din iubire se va transmite indirect prin puiut. Dar rebuie sa analizati si conditiile ce le aveti, ca-n lumea asta rau facuta... Dar cred ca pentru un cuplu normal, nu e bucurie mai mare decat un ...

din 15 oct 2007 18:35 de Ionel

Cred ca prietenul tau nu vede prea departe: cum sa nu inteleaga faptul ca nu o sa mai poti ramane insarcinata! Pai o familie fara copii e o familie handicapata. Eu iti recomand sa-l pastrezi cu orice pret. Sa vezi ca, daca e om cu judecata, ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai vreau sa fiu as

din 15 oct 2007 18:30 de Guest

Atentie! Jucandu-te prea mult cu timpul, ai ajuns sa nu il mai poti controla!!!!! Ai luat un avans prea mare, redreseaza-te, te rog!

Re: Re: Re: Freza

din 15 oct 2007 17:57 de stefanoski

loool daca are tepi in cap e derbedeu ? :lol: Atunci la paru meu ce mai sunt ?? cine a vazut poze stie... :D:D

Re: Re: Freza

din 15 oct 2007 17:07 de SORIN28

Aha, inseamna ca eu de asta ma port mereu tuns scurt de pe la 14 ani iar de la 18 doar periuta. Oare m-am purtat tuns scurt pentru ca am preferat treningul in locul costumului?! Corect, fiecare se poarta cum vrea doar ca nu prea ii inghit pe cei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excita

din 15 oct 2007 16:58 de Ionel

Nu chiar. Feromonii sunt substante chimice. Ce spuneam eu sunt mirosuri. Feromonii raman la locul respectiv, chiar daca fiinta pleaca. Undele depistate olfactiv nu.

Re: Freza

din 15 oct 2007 16:52 de Ionel

Sper sa nu fiu criticat prea tare ca ma bag in acest subiect. Fiecare se poarta cum ii e...portul. Totul din atitudinea noastra denota caracterul pe care-l avem. Iar purtarea se face si dupa vremi, iar in aceleasi vremuri si dupa varsta. Daca ...

Re: Re: Re: Problema.

din 15 oct 2007 16:22 de nypd

ce fancy mi se par oamenii care stiu exact cand trebuie sa-i "vina" prietenei, cand si cu cat i-a intarziat etc. absolut pasionant. desi de obicei sunt receptiv la detalii, zau ca n-as putea:D

Re: Re: Sa ma razbun sau sa l trimit la naiba?

din 15 oct 2007 15:31 de baby

probabil k nu are cat a scris in profil iti dai seama si dupa cum gandeste....dar eu zic k merita si parerea ta...avand in vedere k e mai mica:-*

Re: Sa ma razbun sau sa l trimit la naiba?

din 15 oct 2007 15:27 de SORIN28

N-ai mai mult de 16ani(chiar daca profilul arata mai mult). Sincer...nu meriti un raspuns, papa :ok::flowers:

din 15 oct 2007 15:20 de SORIN28

Buna Andrea, gandeste-te ca ai sansa sa nu mai poti avea copii(pe care probil tii doresti), gandeste-te ca poate [b]el[/b] nu merita sa aibe un copil dar gandeste-te ca un copil nu este o papusa. Sfatul(mai mult parerea mea) meu: pastreaza ...

din 15 oct 2007 14:59 de baby

andreea ce varsta ai? dak iti doresti copilul pastreaza-l! de fapt nu e corect sa avortezi!iar iubitul tau d c nu vrea un bebe?vorbeste cu el si poate va decideti sa il pastrati...unii isi doresc dar nu-l pot face...:-*

Re: mai conteaza?!?

din 15 oct 2007 12:27 de Guest

Aiurea. Si de ce, ma rog, "Tata.", in memoria telefonului, daca amicul are un nume al lui?!? Slava Domnului, ca nu salvez multe numere-n agenda tel. mobil, iar ceea ce salvez, salvez dupa numele real. Pe tatal ei il cunosti? Vorbesc despre cel ...

Re: Sa ma razbun sau sa l trimit la naiba?

din 15 oct 2007 10:36 de nypd

nu crezi ca ai pierdut deja destul timp cu respectivul individ? in plus daca o sa te vada cu altcineva s-ar putea sa se zgarie tare... deci intr-o oarecare masura te poti razbuna si altfel. nu cred ca ti-ar folosi prea mult sa traiesti in minciuna ...

totul despre sex si dragoste

din 15 oct 2007 05:51 de andrea

Buna ma numesc andrea sunt din mures si sunt insarcinata am 2 luni de sarcina nu stiu ce sa fac sa tin copilul sunt foarte dezamagita deoarece pritenul meu nu vrea copilul dar suntem de un an si 9 luni impreuna sunt deja a doua oara insarcinata ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2143 din 3732
«   1 ... 2140   2141   2142   2143   2144   2145   2146 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare