Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: totul despre sex si dragoste din 15 oct 2007 19:10 de baby
zoooper spus!!! :-*:-*:-*:-*:-*
Re: nud din 15 oct 2007 19:06 de baby
wow atat munk pt o bere sau tuica:lol: si la noi in tara se practica?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Freza din 15 oct 2007 18:55 de aLINA
Si totusi, daca cui nui place e exact fata cu care o sa iesi ? Mda...poate sa uita totusi...mai gandeste-te! :ok:
GATA!
Re: Re: totul despre sex si dragoste din 15 oct 2007 18:48 de Guest
:flowers:
nud din 15 oct 2007 18:45 de Ionel
Depinde de conditiile ce se pun: la care sare sperma mai departe, care ejaculeaza mai repede, care elimina mai multa sperma. Daca e masturbare reciproca, cine se poate abtine mai mult.:devil::lol::D:~*:ok:
Premiul? O bere, o tuica sau altceva de ...
Re: totul despre sex si dragoste din 15 oct 2007 18:42 de Ionel
Daca vrea bebelasul te va iubi mai mult. O parte din iubire se va transmite indirect prin puiut. Dar rebuie sa analizati si conditiile ce le aveti, ca-n lumea asta rau facuta...
Dar cred ca pentru un cuplu normal, nu e bucurie mai mare decat un ...
Re: totul despre sex si dragoste din 15 oct 2007 18:35 de Ionel
Cred ca prietenul tau nu vede prea departe: cum sa nu inteleaga faptul ca nu o sa mai poti ramane insarcinata! Pai o familie fara copii e o familie handicapata. Eu iti recomand sa-l pastrezi cu orice pret. Sa vezi ca, daca e om cu judecata, ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai vreau sa fiu as din 15 oct 2007 18:30 de Guest
Atentie! Jucandu-te prea mult cu timpul, ai ajuns sa nu il mai poti controla!!!!!
Ai luat un avans prea mare, redreseaza-te, te rog!
Re: Re: Re: Freza din 15 oct 2007 17:57 de stefanoski
loool daca are tepi in cap e derbedeu ? :lol:
Atunci la paru meu ce mai sunt ?? cine a vazut poze stie...
:D:D
Re: Re: Freza din 15 oct 2007 17:07 de SORIN28
Aha, inseamna ca eu de asta ma port mereu tuns scurt de pe la 14 ani iar de la 18 doar periuta. Oare m-am purtat tuns scurt pentru ca am preferat treningul in locul costumului?! Corect, fiecare se poarta cum vrea doar ca nu prea ii inghit pe cei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excita din 15 oct 2007 16:58 de Ionel
Nu chiar. Feromonii sunt substante chimice. Ce spuneam eu sunt mirosuri. Feromonii raman la locul respectiv, chiar daca fiinta pleaca. Undele depistate olfactiv nu.
Re: Freza din 15 oct 2007 16:52 de Ionel
Sper sa nu fiu criticat prea tare ca ma bag in acest subiect.
Fiecare se poarta cum ii e...portul. Totul din atitudinea noastra denota caracterul pe care-l avem. Iar purtarea se face si dupa vremi, iar in aceleasi vremuri si dupa varsta.
Daca ...
Re: Re: Re: Problema. din 15 oct 2007 16:22 de nypd
ce fancy mi se par oamenii care stiu exact cand trebuie sa-i "vina" prietenei, cand si cu cat i-a intarziat etc.
absolut pasionant. desi de obicei sunt receptiv la detalii, zau ca n-as putea:D
Re: Re: Sa ma razbun sau sa l trimit la naiba? din 15 oct 2007 15:31 de baby
probabil k nu are cat a scris in profil iti dai seama si dupa cum gandeste....dar eu zic k merita si parerea ta...avand in vedere k e mai mica:-*
Re: Sa ma razbun sau sa l trimit la naiba? din 15 oct 2007 15:27 de SORIN28
N-ai mai mult de 16ani(chiar daca profilul arata mai mult). Sincer...nu meriti un raspuns, papa :ok::flowers:
Re: totul despre sex si dragoste din 15 oct 2007 15:20 de SORIN28
Buna Andrea, gandeste-te ca ai sansa sa nu mai poti avea copii(pe care probil tii doresti), gandeste-te ca poate [b]el[/b] nu merita sa aibe un copil dar gandeste-te ca un copil nu este o papusa. Sfatul(mai mult parerea mea) meu: pastreaza ...
Re: totul despre sex si dragoste din 15 oct 2007 14:59 de baby
andreea ce varsta ai? dak iti doresti copilul pastreaza-l! de fapt nu e corect sa avortezi!iar iubitul tau d c nu vrea un bebe?vorbeste cu el si poate va decideti sa il pastrati...unii isi doresc dar nu-l pot face...:-*
Re: mai conteaza?!? din 15 oct 2007 12:27 de Guest
Aiurea. Si de ce, ma rog, "Tata.", in memoria telefonului, daca amicul are un nume al lui?!? Slava Domnului, ca nu salvez multe numere-n agenda tel. mobil, iar ceea ce salvez, salvez dupa numele real. Pe tatal ei il cunosti? Vorbesc despre cel ...
Re: Sa ma razbun sau sa l trimit la naiba? din 15 oct 2007 10:36 de nypd
nu crezi ca ai pierdut deja destul timp cu respectivul individ?
in plus daca o sa te vada cu altcineva s-ar putea sa se zgarie tare... deci intr-o oarecare masura te poti razbuna si altfel.
nu cred ca ti-ar folosi prea mult sa traiesti in minciuna ...
totul despre sex si dragoste din 15 oct 2007 05:51 de andrea
Buna ma numesc andrea sunt din mures si sunt insarcinata am 2 luni de sarcina nu stiu ce sa fac sa tin copilul sunt foarte dezamagita deoarece pritenul meu nu vrea copilul dar suntem de un an si 9 luni impreuna sunt deja a doua oara insarcinata ...
Pagina 2143 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||