Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: cum pot unele fete face atatea

din 13 oct 2007 17:12 de Ionel

Recitindu-ti de cateva ori mesajul parca am inteles ce vrei. Fata draga, in pat trebuie sa faci ceea ce-ti place tie si daca iti iubesti partenerul vei face si cei place lui. Nimeni nu s-a nascut invatat si mai ales in sex. Fiecare are placerile ...

Re: Re: cum pot unele fete face atatea

din 13 oct 2007 16:59 de Ionel

In primul rand mi se pare ca esti foarte confuza, iar mesajul tau e la fel. Pai eu nu am inteles nimic. Ce prostioare ati facut? Sex. Pai sexul nu e prostioara, e un lucru serios. Apoi nu am inteles cu statul si blocarea deasupra. Daca o sa fi mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 oct 2007 16:47 de Ionel

Am avut ocazia sa cunosc mai multe forme in care au fost aduse anumite fete pentru a face sex cu ele. Asemenea cazuri de a imbata o fata si apoi de a abuza de ea sunt destule. Daca barbatul a abuzat de ea in stare de ebrietate e viol in toata ...

Re: ...ANTINUD...

din 13 oct 2007 16:30 de Ionel

Hmmm! Ce ti si cu hainele astea. Unele ascund ceva ce nu-ti face placere. Si daca mai dai si peste persoane de care cum zice un cantec: numai hainele-s de el, adica dupa ce e urata (persoana) e si proasta. In armata un sef ii zice unui subordonat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL

din 13 oct 2007 14:33 de SORIN28

Daca a ajuns la mine acasa am eu grija sa nu se razgandeasca :-` dar...daca spune [b]NU[/b] si ca vrea acasa...ok, usa e deschisa, papa si la revedere(acasa in nici un caz nu o conduc( nu merg pe strada cu betive).

Re: S-au dus baieramele

din 13 oct 2007 14:28 de SORIN28

Ei hai sa nu exageram, cel putin la mine se pastreaza la fel. Poate doar ca si-au redus din frecventa dar in rest....aceeasi caterinca.:ok:

Re: Re: Aprob, nota ta explicativa,

din 13 oct 2007 14:26 de SORIN28

Femeie, tu esti nebuna. Un control(la mansarda) este necesar, desi in stadiul in care te afli ar fi degeaba. Esti batuta in cap si nu vrei sa intelegi ca persoanele despre care tu aberezi nu sunt aici. ESTI TAMPITA, ESTI NEBUNA cu acte in regula ...

Sir nemarginit, grup abelian... rasu' plansu'!

din 13 oct 2007 01:52 de ExoticDream

In lumea asta deviata cu 180 de grade, am mai descoperit ceva nemarginit: prostia umana! Si pentru ca nu este suficienta prezenta ei sub forma de puncte singulare/izolate, o gasim imbracand structura algebrica de grup (abelian - nu conteaza in ce ...

Re: Re: Re: Revin cu o problema

din 13 oct 2007 01:21 de ExoticDream

Ma bucur din tot sufletul pentru voi! Daca singurul lucru care va lipseste pentru ca totul sa fie perfect este ceva timp in plus impreuna, sunt convinsa ca veti gasi solutii IMPREUNA! Sper ca aceasta trista experienta v-a invatat multe si acum ...

Re: Re: Revin cu o problema

din 13 oct 2007 01:16 de levi82

Hmmm, nu a mai murit subiectul asta... :rolleyes: Vad ca si pe forum a revenit la viata, chiar cand, intamplator m-am gandit sa mai trec si eu pe aici... Poate ar trebui sa va spun cum au evoluat treburile. Pot sa spun ca pana la urma suntem ...

Nota explicativa

din 13 oct 2007 01:15 de ExoticDream

Te inseli.... amarnic. Politica acestui forum este aceea de a pastra o atmosfera civilizata in care lumea sa discute - decent - despre orice. Stim ca exista de catva timp o persoana care, datorita lipsei de contact cu realitatea si a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 oct 2007 19:23 de Danny_DaBoss

si daca vreti si parerea mea ce as fi facut.. deci sa zicem eram in discoteca, ma batzaiam, vine respectiva,vad ca e bauta, ma ia la dans, se da la mine, eventual aud propunerea sa mergem la mine.. nu ms.. mai mult de un nr de telefon pe care i`l ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL

din 12 oct 2007 18:35 de carrie

Daca nu vroia sa se trezeasca dimineata langa o asa persoana nu trebuia sa o aduca acasa si punct. Oricum dpdv vedere moral el este mult inferior ei. Si eu aveam impresia ca barbatii sunt fiinte care gandesc si cu capul, nu numai cu p***... dar ...

Re: #VIOL

din 12 oct 2007 18:29 de DarkAngel

Hmm poate ca unii ar trebui sa traiasca in alta epoca... sau chiar alta era...(glaciara). Gandind logic... daca nu era viol fata nu avea nici un motiv sa se planga. Daca vroia ceea ce a obtinut iara nu avea nici un motiv sa se planga si intradevar ...

Re: #VIOL

din 12 oct 2007 18:13 de stefanoski

A cautat dildo natural ;) As conduce-o acasa la ea si i-as spune mamei ei : "buna seara doamna, imi cer scuze pentru deranj, v-am adus parasuta acasa..."

Re: Re: Re: am o mare problema, va rog un sfat..o

din 12 oct 2007 17:37 de Nekunoskuta

Ar trebui in acest caz sa consulti un medic. Sau macar du-te si intreaba la o farmacie daca nu ai timp sa ajungi acum la medic. Nu mi se pare normal ca in loc de menstruatie sa ai doar o scurgere rozalie!

Re: Re: Relatie? Eu 25, ea 17!

din 12 oct 2007 17:34 de Ionel

Pedofilia este atracţie sexuală faţă de copii. Iar copii sunt considerate persoanele pana la 14 ani (in sexualitate, pana la 15 ani), intre 14 si 18 ani sunt minori. Sexul cu minori este pedepsit doar daca este savarsit prin constrangere sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL

din 12 oct 2007 17:31 de Nekunoskuta

A cautat...ce? Viol? Nu prea cred ca o fata cauta viol. Cel putin o aventura de-o noapte. Raman insa la parerea ca orice ar fi fost ultimul cuvant il avea el...si se pare ca l-a avut. As vrea insa detalii despre aceasta poveste...Danny? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie? Eu 25

din 12 oct 2007 17:28 de Ionel

Pe al ei, domnisoara, ca daca intra in el, intra-n puscarie!:lol: Asta e o vorba sau un jargon intre barbati.

Re: Re: Re: Re: #Cu Familia Sau Cu Prietena ?

din 12 oct 2007 17:13 de Ionel

Vreau sa-ti spun ca romanul zice: "Mai bine sa zic vai de mine, decat sa zic vai de noi". Dar se vede treaba ca te descurci si singur. Si daca spui ca linistea si intelegerea in familia ta nu e cea dorita (ma refer la intelegere) zic ca e mai bine ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2146 din 3732
«   1 ... 2143   2144   2145   2146   2147   2148   2149 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare