Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL

din 11 oct 2007 13:28 de angela

Bine spus daca esti barbat. Cel care a violat-o nu a fost barbat, poate o tentativa de barbat cu apucaturi de animal.Bine ca nici in natura nu prea se intampla asa ceva.BARBATII asa cum ai spus-o si tu Danny nu s-ar preta la asa ceva. Insa in ziua ...

Re: Exista ceva care poate opri menstruatia?

din 11 oct 2007 11:46 de ina...

:((

Re: Testul 2

din 11 oct 2007 11:13 de stefanoski

Si care dintre ei spune adevarul ? :D

Re: blaaaaa

din 11 oct 2007 00:56 de ExoticDream

Gata, nu trebuie sa te superi, am facut curatenie, poti sa revii. Avem in vizita din cand in cand un user cu tulburari grave de personalitate. Pe el nu, dar pe noi poti conta daca vrei un sfat, o parere... :ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: S-au dus baieramele

din 11 oct 2007 00:47 de ExoticDream

Nu am spus ca a fi de treaba este o prostie si nici ca banii conteaza!!! Am afirmat doar ca, o data cu trecerea anilor, nu ne mai plac aceleasi lucruri si ne gestionam timpul un pic mai grijuliu decat in adolescenta. Asta nu inseamna ca ne ...

Re: Re: Re: Re: Sunt indragostit, dar nu am curaj

din 11 oct 2007 00:25 de ExoticDream

Nu prea cred ca fata se va arunca la o calatorie prin tara cu un baiat abia cunoscut, chiar daca este interesata de el si/sau de concert. Pentru inceput, mai bine incearca varianta unui spectacol in aceeasi localitate! B)B)B)

Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL

din 10 oct 2007 22:54 de Danny_DaBoss

pai.. era beata, dar de ce a profitat de ea totusi si a dato afara in strada ? daca esti barbat trebuie sa fie in codu tau sa stii ca nu trebuie sa te culci cu o femeie necunoscuta cand e beata.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu

din 10 oct 2007 22:49 de angela

Am auzit ca multe cupluri folosesc aceasta metoda.. Daca stam bine si ne gandim parintii nostri care sunt mai traditionalisti folosesc aceasta metoda.. Chiar si buncii foloseau sau folosesc aceasta metoda avand in vedere ca prezervativele nu prea ...

Re: Re: Re: help

din 10 oct 2007 22:37 de angela

Si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare cu prietenul meu, doar ca problemele au intervenit dupa ce am facut dragoste prima data.Cum am reusit sa trecem peste..prin multa dragoste si intelegere. Important e sa nu te panichezi.E o problema ...

Re: Re: #VIOL

din 10 oct 2007 22:17 de angela

HMM, pai fata aia ce a cautat la el acasa avand in vedere ca nu-l cunostea decat de cateva ore sau minute??:blink::wacko:Multa minte a avut de a turnat alcool in ea ca intr-un butoi fara fund si pe deasupra s-a dus noaptea la un necunoscut acasa. ...

Re: #VIOL

din 10 oct 2007 22:06 de stefanoski

E dureros ca exista si astfel de "oameni" care pot face lucruri de genul asta. A profitat de ea. Dar daca stau bine sa ma gandesc, vorba ta ! a cautat-o cu lumanarea. Parca le vad prin cluburi bete si drogate frecandu-se de care arata mai bine ...

Re: Pasiune sau iubire?

din 10 oct 2007 21:21 de DarkAngel

Daca tu nu sti sigur ce este cel mai probabil sa fie o atractie si cam atata si dorinta de a materializa intr-un fel sau altu atractia respectiva

Re: Testul 3

din 10 oct 2007 20:13 de Nekunoskuta

6. Se impart cele 64 in doua gramezi de 32 care se cantareac (1). Gramada cea mai grea se imparte in gramezi de cate 16 care se cantareac (2). Gramada cea mai grea se imparte in gramezi de 8 care se cantareac (3). Gramada cea mai grea in ...

Re: pot ramane insarcinat daca.......

din 10 oct 2007 16:26 de baby

fa-ti mai bine un test de sarcina...macar sa fii sigura...eu stiu o pers care avea ciclu si era insarcinata in 3 luni....e drept rar se intampla dar......totul e posibil.....asa k fa testul!!

Pot ramane insarcinata daca.......

din 10 oct 2007 15:10 de dani2u

La sfarsitul lunii trecute am facut dragoste cu prietenul meu........a fost ok pana cand la sfarsit cand a iesit din pacate prezervativul a ramas inauntru(si da si-a dat drumu)...... Pot ramane insarcinata daca s-a intamplat ce v-am scris mai ...

blaaaaa

din 10 oct 2007 14:43 de fragola

sa mor io daca mai inteleg ceva din topicu asta. nu mai scriu in veci aici. sa fiti sanatosi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 oct 2007 12:10 de stefanoski

Ba da...eu sunt ! sa nu-mi spui ca tu esti mireasa cea mascata care a dat dedicatie la kiss fm in data de 08.09.2007 pentru fratele plecat sa faca armata la Constanta ! :unsure:

Re: Re: Re: Sunt indragostit, dar nu am curaj sa-i

din 10 oct 2007 12:10 de Pork

Asculta aici la tata.Daca esti mai timid din fire, incearca sa intri mai intai in grupul ei de prieteni...pe urma afla ce o intereseaza?...ii place rockul sau muzica clasica...spune-i asa intr-o doara ca ai auzit de un concert tare undeva in tara si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor le plac baietii cu

din 10 oct 2007 03:35 de Ionel

Am pus o intrebare, dar nu mi-a raspuns nimeni. O sa spun eu. Testiculelor le trebuie o temperatura normala mai mica decat cea a corpului cu 2 grade. De aceea se strang langa corp cand e frig si se lasa "atarnate" (se departeaza de corp) cand e ...

Re: Re: Clarificare

din 10 oct 2007 01:40 de siana

L-am rugat pe ExoticDream sa imi redeschida subiectul pentru ca am vrut sa completez cu un "update" din viata mea vis-a-vis de acest topic. Barbatul de care vb mai sus, care ma facea sa ma intreb ce sa aleg intre iubire si oportunitati de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2149 din 3732
«   1 ... 2146   2147   2148   2149   2150   2151   2152 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare