Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iarba in sc

din 8 oct 2007 22:11 de angela

Devii dependent in cazul in care consumi zi de zi alcool sau tigari in cantitati destul de mari,pana cand nu mai poti trai fara sa consumi unul din produsele mai sus mentionate. La asta m-am referit cand am spus ca devii dependent..:rolleyes:E cel ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 8 oct 2007 21:58 de angela

Nu tin cu femeile, iti spuneam anumite psibilitati reale. O FEMEIE POATE FII VIRGINA CHIAR DACA LA PRIMUL CONTACT SEXUAL NU SANGEREAZA, deoarece unele femei au himenul mai elastic sau inexistent.Daca a fost sau nu a fost virgina e problema vostra ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 oct 2007 21:32 de verdiuc

Tu chiar nu pricepi nimic?? Eu stiu ca tu scrii mult pe forumul asta,dar mai fii atenta si la ce scriu altii,nu numai la ce vrei tu sa scrii. Astfel: 1.Eu nici nu stiu cum de te poti gandi la asa ceva. Eu acolo vroiam sa spun asa: pana si cei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pasiune sau iubire?

din 8 oct 2007 21:05 de Agony

:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iarba in scoli

din 8 oct 2007 19:43 de Stranger_to_love

Eu sunt exceptia!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iarba in scoli

din 8 oct 2007 19:31 de DarkAngel

Hmm mai asteapta si dupa aia o sa vezi cat de mult sau de putin ai invatat din greselile altora sau daca ai invatat ce trebe... nu te grabi asa in a face afirmatii si pe masura ce mai inaintezi in varsta or sa se mai schimbe anumite principii de ...

O scrisoare de la Gabriel Garcia Marquez...

din 8 oct 2007 18:21 de ExoticDream

La sugestia lui stefanoski, am scormonit un pic netul in cautarea unei carti de Gabriel Garcia Marquez si am dat peste aceasta scrisoare, un fel de ramas bun al scriitorului.... "Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa ...

din 8 oct 2007 18:21 de valentine

:lol::lol::lol::lol: lovitura sub centura :lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: #Cu Familia Sau Cu Prietena ?

din 8 oct 2007 18:05 de Nekunoskuta

Ideea in principiu este sa o faci daca te tine :D Gandeste-te insa bine la toate aspectele care ti-au fost prezentate si mai sus: ce viitor iti vezi cu ea, aspectul financiar, daca se poate descurca in gospodarie, daca asta nu interfereaza cu ...

din 8 oct 2007 18:01 de ExoticDream

Se pare ca nu ai reusit sa banuiesti "cele invelite in metafore" de mine sau poate metaforele cu care esti obisnuit nu sunt proprii, ci imprumutate de la altii, asa ca iti explic care era sensul matematic al incluziunii din fraza mea. Ai ...

Re: Re: De ce vor femeile sa le spui ca le iubesti

din 8 oct 2007 17:24 de ExoticDream

A-i spune unei fiinte umane ca o iubesti fara sa simti asta este echivalent cu o crima! Te inseli, nicio fata nu s-ar simti bine daca ar fi mintita, mai ales pe aceasta tema! Daca i-ai spune ca este frumoasa si ea nu prea ar fi, poate nu ar fi ...

Re: Re: Re: Re: Test :D

din 8 oct 2007 17:07 de ExoticDream

Stefanoski (Eugene) draga, nu ca sa ma feliciti am dat linkul, ci pentru a-ti furniza solutia problemei. De altfel, mai multi useri au afirmat acolo (si sunt de acord cu ei) ca problema nu este nemaipomenit de dificila, dar simpatica. Daca mai ...

din 8 oct 2007 14:25 de verdiuc

Ai dreptate,cred ca e vina ei. Daca Exotic ar arata ca Paris Hilton ar fi femeia perfecta... :love::love::love:

Re: Re: Re: Despre AVORT! e inadmisibil!

din 8 oct 2007 13:21 de Bjmaryo

Eu in schimb sunt in sapt 13-a si nici prin gand nu mi-a trecut sa fac avort,nu vreau sa critic prea mult pe cele ce nu le cunosc si nu le cunosc situatia.oricum,inainte de a face boacana ,PROTEJATI-VA voi si nu lasati la indemana partenerului,ca el ...

Re: S-au dus baieramele

din 8 oct 2007 11:28 de Stranger_to_love

Si manele la greu,nu?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare, unde

din 8 oct 2007 09:18 de Miti

evident ti cu femeile :lol: oricum sunt hotarat sa mi indrept gandirea, o iubesc prea mult si nu merita sa ma macine atat de mult asta:love: oriucm astept si alte impresii..

Re: Re: #Cu Familia Sau Cu Prietena ?

din 8 oct 2007 02:34 de Bozgoru

daca financiar ai puterea.. de ce nu?

Re: E bine sau rau prea mult sex?

din 8 oct 2007 02:31 de Bozgoru

sexul ia din energie.. doar atata.. dar face bine organismului.. ii creste imunitatea..

S-au dus baieramele

din 8 oct 2007 02:29 de Bozgoru

Nu stiu daca voi.. a-ti avut ca mine aceeasi senzatie.. da nu stiu naiba..pur si simplu de cativa ani.. au disparut baieramele.. adika.. cand aveam 16-17-18 ani.. baieram saptamana de saptamana cu baietii si fetele din cartier.. acu lumea a crescut.. ...

din 8 oct 2007 01:03 de ExoticDream

Mea culpa! De obicei citesc de doua ori ceea ce scriu inainte sa postez, insa aproape am fost surprinsa de ai mei "in flagrant" si am inchis brusc site-ul! Oricum, avand in vedere ca te plictisesti ingrozitor, poti sa faci urmatorul exercitiu: ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2151 din 3732
«   1 ... 2148   2149   2150   2151   2152   2153   2154 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare