Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Test :D

din 7 oct 2007 14:31 de ExoticDream

Adorabil testul de inteligenta al lui Einstein, dar, din pacate, l-am mai rezolvat aici, pe site.... Cauta probleme similare si redeschidem clubul celor inteligenti, OK? Uite, promit sa caut si eu.... sa vedem daca matematica distractiva mai ...

Re: Re: Re: Pasiune sau iubire?

din 7 oct 2007 09:02 de verdiuc

Sa fac unele precizari, 1.Subiectul deschis de mine este ceva pe caz general,nu trebuie sa individualizam,eu intreb daca intr-o saptamana,la mare sau oriunde altundeva,daca se poate sa fie iubire,sau e doar pasiune brusca. 2. Nu m-am culcat cu ...

Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa

din 7 oct 2007 01:43 de ExoticDream

Tu acolo, in Suedia, nu ai altceva de facut decat sa te gandesti la sex?!? Aia n-au scoli?!? Jesus...... Vezi-ti, copile, de treaba, cum te lasi prostita de un pusti de 15 ani care-ti vinde gogosi cu polonicul ca sa se distreze o data cu ...

Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata daca el s-a spa

din 7 oct 2007 00:18 de Ionel

Se poate sa ramana si accidental.

Re: Prietena (virgina) acuza dureri.....

din 7 oct 2007 00:15 de Ionel

Depinde ce o doare: daca nu intra din cauza himenului, printr-o fortare la atingerea lui s-ar putea rupe, daca datorita grosimii penisului e mai greu. Dar o lubrifiere abundenta usureaza cu 50% penetrarea.

Re: Tehnica sarutului

din 6 oct 2007 22:48 de Ionel

http://sexpert.ro/articole/seductie/sarutul

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

din 6 oct 2007 22:44 de Ionel

Cand te imbeti, ambele capete sunt la fel de destepte si incapatanate.:D:devil:

Re: Despre iarba in scoli

din 6 oct 2007 22:35 de Stranger_to_love

Bine ca eu nu doresc sa am copii niciodata.

Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa

din 6 oct 2007 21:45 de Ionel

Arde-te, dar numai sa nu te parlesti:devil:;) Mai fata, la 12 ani nici nu sti cu ce se mananca sexul. Stai pe curu-ti, ca acum nu te doare, dar daca o sa incepi sa te ... sexezi, cred ca o sa te doara foarte tare, din mai multe motive. Pai crezi ...

Despre iarba in scoli

din 6 oct 2007 21:36 de Ionel

Si inca ceva: poate o sa doriti sa aveti si urmasi. Copiii celor care sunt alcoolici si celor care consuma droguri se pot naste cu malformatii fizice, dar majoritatea se nasc cu dereglari pshice. S-a constatat ca majoritatea copiilor retardati ...

Despre iarba in scoli

din 6 oct 2007 21:35 de Ionel

Cu drogurile? Daca tutunul are influente minore asupra psihicului, drogurile il afecteaza enorm. Toate creaza dependenta! Inainte de a le incerca puneti-va intrebarea: pentru o clipa de fericire e normal sa-ti distrugi viata? Ca acolo se ajunge. La ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iarba in scoli si l

din 6 oct 2007 21:25 de Ionel

Domnul meu, asculta un barbat care a fumat si s-a lasat. E destul de greu sa te lasi dupa ce sangele se "imbiba" cu nicotina. Eu am inceput sa fumez la 17 ani. La inceput 3 tigari pe zi - un an de zile. Apoi dupa 5 ani fumam cate 2 pachete, iar la ...

Re: Pasiune sau iubire?

din 6 oct 2007 21:05 de Ionel

O relatie interumana e foarte buna si intre doi prieteni. La voi cred ca a fost in primul rand o atractie fizica, dar mai ales psihica, potrivire "in ganduri si simtiri", complementarietate in actiuni. Sunt persoane care se simt foarte bine ...

Re: Ce inseamna, dragi barbati, o femeie buna la p

din 6 oct 2007 20:34 de Ionel

Un sex facut fara sentimente nu te poate multumi in totalitate. Eu spun ca fac sex sau dragoste. Pragul intre ele e totusi diluat: nu stii exact cand il treci. Discut din punctul devedere al barbatului. Pentru el e destul de multumitor sa se ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum pot unele fete sa faca sex

din 6 oct 2007 20:10 de Ionel

Nu stiu de ce mi se pare ceva anormal ca la tineri sa apara bigotismul. Il credeam apanajul celor fara de carte si in varsta care sunt condusi de perceptele fundamentaliste ale religiei. Pacat e sa te masturbezi, pacat e si sa te gandesti la sex ...

Re: Re: Re: Re: Re: Despre iarba in scoli si la ad

din 6 oct 2007 19:32 de Dunno

Tutun fumez si pot sa ma las .Da am incercat si n`am simtit nevoia sa ma reapuc.A fost un pariu facut cu un coleg care mi`a spus ca nu pot sta 1 sapt fara sa fumez si am stat si as mai fi putut sta. Poate ca ai dreptate in felul tau dar nu ...

Re: Re: Re: Re: Pls niste sfaruri

din 6 oct 2007 19:26 de Dani

Nu sunt dorinte de sex cu minore si cum spui u infine.Sunt 2 pers cu niste prob care cautau sfaturi.Am postat mult pe siteul asta si am si raspuns multora dar se pare ca v-ati plictist de treburi serioase... va multumes oricum

Re: Re: Re: Re: Re: Despre iarba in scoli si la ad

din 6 oct 2007 19:10 de Stranger_to_love

Devii dependent daca bei alcool? zau nu stiam.Deci gata beau o bere si devin dependent sau cum? Sa inteleg ca tu nu ai baut niciodata un pahar de alcool de frica sa nu devii dependenta. Din partea mea pt. initiatorul topicului poti sa ...

Re: Re: Re: Re: Despre iarba in scoli si la adoles

din 6 oct 2007 17:25 de angela

DE CE OARE ESTI TENTAT sa incerci droguri fie ele nu asa de puternice? Ce crezi ca daca folosesti marijuana nu o sa ajungi dependent de ea?:lol::blink: Si odata ce folosesti un drog esti tentat sa incerci altul mai puternic si intri intr-un cerc ...

Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu

din 6 oct 2007 15:39 de Re: Re: Am 1

un baiat de 15 ani pe care il cunosc de cand sunt copila mica si imi placea de el de mult acuma in vara asta cand am fost in romania neam intalnit el mia cerut sa ma culc cu el mia zis ca "tu denissa nu vrei sa ne ardem odata ?" zic eu nu! spune el ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2153 din 3732
«   1 ... 2150   2151   2152   2153   2154   2155   2156 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare