Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Amicitie intre baieti si fete (gir din 3 oct 2007 13:38 de Agony
Ideea si scopul acestui topic este ca multe fete ne judeca aiurea(pe noi baietii) ca nu putem fi amici cu o fata, ca toti vor mai mult, si am vrut sa aflu parerea mai multora.Ma oftica toti papagalii care fac fetele sa creada asta si imi da mie ...
Re: Re: Re: Re: Dragostea ideala din 3 oct 2007 13:23 de Agony
Fiecare intelege ce vrea din vorbele mele...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de vinovat din 3 oct 2007 11:08 de dada
"In teren", lucrurile sunt ceva mai complicate dacat in teorie.Nu toate relatiile in care exista suspiciuni de adulter sunt relatii "unilaterale".
Iti pot da exemplul meu. Eu imi suspectez partenerul de ar fi avut o relatie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sp din 3 oct 2007 08:22 de multiProsti
pt exoticdream: ma intereseaza in special daca ai nivelu de acid uric ridicat cat de grav ti-l ridica mai mult daca practici inghitzitu. motivu pt care am postat nu e pt ca imi e lene, e pt ca era in tema topicului si traim in romania unde toti ...
Re: Daca te iubeste, se mai uita dupa altele? din 3 oct 2007 00:41 de nemesis
Da, da! Se poate. Se zice ca dragostea-i oarba! :ok::ninja:
P.S. Glumeam. Sa nu vada ca-i mai frumoasa...? numai daca-i scoate ea ochii. Sa nu-l intereseze oricat de frumoasa este? asta este posibil.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara titlu:D din 3 oct 2007 00:21 de ExoticDream
Oare in iubire sa incapa atata prefacatorie? Sa-l manipulezi pe omul pe care il iubesti? Poate astfel de relatii tin mai mult, poate el este fraier si nu realizeaza ce i se intampla, dar tu cum poti sa te bucuri de iubire daca esti in permanenta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii lor:D din 3 oct 2007 00:17 de Bozgoru
taicamiu e profesor universitar.. si de la 14 ani nu mi-a interzis nimik... sa beau sa fumez.. etc.. probabil chiar daca m-as droga mi-ar zice ca e alegerea mea si ca nu e bine ce fac.. dar niciodata sa-mi interzica...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: gelozie??!!!! din 3 oct 2007 00:15 de ExoticDream
La 28 de ani ar trebui sa fie cu capul bine fixat pe umeri. Daca nu te foloseste pe post de jucarie sexuala, nu mi se pare normal sa tina departe de tine informatii atat de firesti cum ar fi cele legate de adresa, familie, prieteni, serviciu.... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare s din 3 oct 2007 00:04 de Bozgoru
daca existi.... atunci.. trebuia sa pui asa numele la topic... ,,sunt femeie si ceea ce fac e normal pt cele din rasa mea,,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de vinovati se din 2 oct 2007 23:53 de ExoticDream
Daca esti o persoana sovaitoare si ai nevoie de imagini live pentru a-ti pune problema punerii punctului intr-o relatie devenita de catva timp unilaterala, este posibil sa nu iei decizia potrivita nici chiar dupa "show"! Daca esti o persoana ...
Unul dintre cei 3% din 2 oct 2007 23:44 de ExoticDream
Nu stiu ce conexiuni stranii fac neuronii tai, dar eu nu vad cum se leaga maneaua de continutul lichidului despre care se face vorbire aici. Daca iti este lene sa cauti, afla ca lichidul seminal are urmatoarele componente: apa (care asigura ...
Re: Anticonceptionale Desorelle din 2 oct 2007 22:45 de DarkAngel
Daca doctoru ti-a prescris ceva nu te pui sa incerci alt tratament pentru ca nu degeaba ti-a dat tratamentu care ti l-a dat! Daca nu sti cum sa iei medicamentele ar fi indicat sa citesti prospectul pt sigur au... daca trebuie sa le iei altfel decat ...
Anticonceptionale Desorelle din 2 oct 2007 20:25 de marina
In urma unui control efectuat la un cabinet de specialitate am fost diagnostificata cu chist pe ovarul drept(chistul avand cca 2 cm)D`na doctor mi`a prescris anticonceptionale Desorelle.As vrea sa stiu daca as putea sa incerc si ceva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de vinovati se sim din 2 oct 2007 19:58 de dada
Sa stii ca "circul maretei descoperiri" poate ajuta!
Ajuta, in primul rand la luarea deciziei de care vorbesti...
Nu toti cei implicati in povesti cu si despre inselat au "norocul" de a li se confirma banuielile ;)
Cred ca socul produs de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema ... nu stiu cat din 2 oct 2007 17:16 de Ionel
Se vede ca nu esti femeie. :D O femeie intrebata: cum e mai bine sa fie penisul, luhg sau gros?:( Ea raspund: lung si gros.:devil:
Re: Prima data din 2 oct 2007 17:02 de Ionel
Sa o pui pe primul plan pe ea, sa nu fii egoist. Sexul se face in doi si pentru placerea ambilor. Femeia are nevoie de preludiu. Tu in cateva secunde esti gata de atac, ei ii trebuie ceva timp: cu cat e mai noua relatia, preludiul e mai lung. Dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de vinovati se simt ba din 2 oct 2007 16:47 de ExoticDream
Da, este lipsit de demnitate si... extrem de dureros mai ales daca realitatea "din teren" iti confirma banuielile, eu nu as suporta sa imi vad partenerul sarutandu-se sau... mai stiu eu ce cu alta, prefer sa ma despart de el fara acea imagine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Materialis din 2 oct 2007 16:34 de HAP'LEA
Daca ai stii tu de unde stiu....:ermm:
Hai , verificam cat de mult te duce capu'?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara titlu:D din 2 oct 2007 16:13 de carina
hei, nu o lua chiar asa, daca se uita dupa alta cand e cu tine de fata sau de mana, deja e alta poveste, se cheama lipsa de respect din partea lui si nu gelozie din partea ta...femeia e oricum mai desteapta si mai sireata ca barbatul asa ca daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de vinovati se simt ba din 2 oct 2007 16:09 de dada
Sa stii ca iti poti urmari partenerul chiar cu un suflet "neotravit" de gelozie.
De multe ori nu gelozia este cea care te indeamna sa-l "urmaresti"...ar putea fi pur si simplu dorinta de a-l cunoaste mai mult, de a afla despre el lucruri ...
Pagina 2156 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||