Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar

din 6 oct 2007 15:26 de Re: Re: Re:

fato fa ceti spune inima ta daca vrei sa nu mai fii virgina fao !si eu am avut prieten de 18 ani si de 20 la 12 ani acuma in mai tre sa fac 13 sunt mica si fac ce vreau dar mai sunt virgina ca imi e frica de mama mea ca daca afla ca nu mai sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu neregula

din 6 oct 2007 12:57 de angela

.Ai auzit de lichidul preseminal sau de picaturile de sperma care se elimina in timpul actului sexual si care contin aceeasi cantitate de spermatozoizi ca si atunci cand ejaculezi???:blink:Chiar daca nu ejaculezi in vaginul ei trebuie neaparat sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Paris

din 6 oct 2007 10:31 de verdiuc

Da, pentru ca strugurii sunt prea sus pentru vulpita noastra seducatoare,de aia e Paris Hilton naspa. Femeile ar trebui sa fie toate ca ea: frumoase si disponibile.Din pacate,majoritatea sunt naspa,dar cu fumuri proportionale in ...

Re: Re: Re: Despre iarba in scoli si la adolescent

din 6 oct 2007 08:57 de Dunno

Dar altele precum hasul provoaca dependeta? Nu cred ca cele care se fumeaza poate provoca dependenta.Daca se ajunge la serionga atunci e partea urata:wacko:

Re: Re: Good teachers are worth eveything!

din 6 oct 2007 07:42 de wanabeee

Deci sa inteleg ca nu conteaza marimea ,mersi mult dE raspuns :devil:

Re: Good teachers are worth eveything!

din 6 oct 2007 04:02 de the_gogu

nu ma laud...profesor bun am avut si se stie cine:rolleyes:, si ultima faza e cam grea pt mine, asta intreba doar daca o are prea mica si i-am zis ca ii mai creste pana la 19 ani...mai trebuia sa zic ceva?:unsure: nu ma laud ca am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Paris Hil

din 6 oct 2007 01:16 de ExoticDream

Acum sper ca v-ati convins: daca seducatorul nostru sef, (s)expertul in femei tip-top spune ca respectiva e naspa, sa stiti ca asa e!!! B):D:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Paris Hilton

din 5 oct 2007 23:20 de valentine

Paris Hilton aia e chiar naspa... Va dau eu niste poze facute cu telefonul cu ea daca vreti...:-` , iar pentru cine plateste dau si numarul de telefon & adresa de mailO:) Cat despre idem :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e

din 5 oct 2007 21:34 de the_gogu

nu e cazul sa-ti faci griji mai ales daca e si ea la inceput si iti zic eu ca nu conteaza la multe marimea conteaza ce faci si nu e greu, sa nu-ti intre in cap chestii ca daca o satisfaci in momentul de fata daca e bine...cu timpul se rezolva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 oct 2007 21:31 de ExoticDream

Mesajele tale nu erau jignitoare, au fost sterse pentru ca apartineau unui grup off-topic, cu conotatii mult prea rupte de realitate pentru a fiinta pe acest forum. Ti-am mai explicat ca afirmatiile facute de userul [i]guest[/i] sunt la fel de ...

din 5 oct 2007 19:35 de Anthony_Stradivary

Se pare ca nici unui anumit moderator de pe acest forum nu i-au placut 2 mesaje de ale mele . Nu stiu cat de ofensatoare erau ele pt moderatorul respectiv pt ca Simona a fost principala vizata de mesajele respective. Sper sa constati si ...

Re: cum sa fac?

din 5 oct 2007 18:21 de @n@

prelungeste f mult preludiul si....foloseste`te de alte kestii...nu neaparat de penis....degete...limba- in kazul in kare practici si sexul oral...durerile sunt f normale...ia`o incet si va fi ok.daca vrei sa incerci ku penisul foloseste ...

Alex & Connect R - Daca dragostea dispare

din 5 oct 2007 17:34 de stefanoski

Refren (Alex) Daca dragostea dispare, Viata mea n-are culoare, Si doare tot mai tare, Ploua incet… Apare o intrebare Se gandeste la mine oare?! Unde sunt zilele cu soare? Unde esti tu? Strofa 1 (Connect R) Incepe o moda noua Si ...

Re: ???

din 5 oct 2007 17:02 de stefanoski

Cel mai sigur este prezervativul. Daca va jeneaza mai bine sa mearga la medic sa-i prescrie niste anticonceptionale. Eu unul nu bag mana in foc ca nu ramane insarcinata, chiar daca este prima zi de dupa menstruatie. Ai grija ce faci !

Re: Re: Pot ramane insarcinata daca el s-a spalat?

din 5 oct 2007 16:44 de gabi_mititel

eu iti spun sa stai linistita,crede-ma ca nu suport prezervativul si am facut-o cu prezervativul de 2 ori, in rest am ffacut-o fara... si crede-ma ca nu s-a intamplat niciodata ceva nasol. dupa parerea mea si sunt sigur ca nu gresesc o fata ramane ...

Re: Si-a dat tovarasii pentru o femeie

din 5 oct 2007 10:54 de daniel22

intr-un fel el nu are nici o vina a dat de pi... si ia luat mintile data vitoare daca mai face asa nu il lua inseama si trateazal rece ceau ceau cf si atat ca isi da seam daca ii zici mai rau ii faci nu asculta asa lasal sasi dea cu capu de pereti ...

din 5 oct 2007 09:26 de dada

Mda...nu despre ce am facut EU incercam sa discut aici!!!! Daca, repet, DACA ar fii asa...nu te obliga nimeni sa te razbuni atat timp cat tu simti altceva :(( Probabil ca induri mult, atunci cand ti se da ocazia sa fii cel care arunca ...

din 5 oct 2007 04:14 de Bozgoru

daca coborai din dacie te scuipau ca le iei soarele si le faci umbra

din 5 oct 2007 02:12 de ExoticDream

Sa vezi ce baie de multime faceai daca ai fi coborat din 331 sau 300, in blugi cumparati din (en gross) Europa si tricou de "nefirma"!!! P.S. Tu nu stii ce renume au fetele de la ASE (cu exceptiile de rigoare)? :D:lol::D

Re: Pasiune sau iubire?

din 5 oct 2007 01:44 de ExoticDream

[b]Atractie sexuala punct.[/b] Ca sa poti afirma ca "intelegerea a fost perfecta", ar trebui sa definesti intai notiunea de [i]intelegere[/i]. Idem privind conceptul de [i]iubire[/i]. Ia-o incetisor... intai definitiile, mai incolo ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2154 din 3732
«   1 ... 2151   2152   2153   2154   2155   2156   2157 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare