Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Tigari - Impotenta ? din 5 oct 2007 01:37 de Ionel
Si imbracamintea stramta in zona genitala diminueaza nr. de spermatozoizi si deci calitatea spermei.
Pasiune sau iubire? din 5 oct 2007 01:34 de verdiuc
Ce credeti voi ca este simtamantul uman pe care il avem dupa o saptamana la mare,cu o persoana de sex opus,in care intelegerea a fost perfecta,iar "actiunea" nu prea a fost,dar relatia interumana a fost una deosebita?
Sa numim sentimentul ...
Re: Re: Re: Re: probleme cu penisul din 5 oct 2007 01:28 de Ionel
"Fraul preputului" e tot popular. Medical se numeste fren.
e normal ce se intampla??? din 5 oct 2007 01:24 de Ionel
Pai daca sunt frati gemeni!:D
Re: Re: Marimea vaginului din 5 oct 2007 01:16 de Ionel
Cum sa nu!? Va puteti juca oricand:p. Iar ca sa puteti masura adancimea vaginului gradati penisul prietenului. :D Daca e prea scurt, se gasesc "prelungitoare":devil:
Un batran baga divort. Judecatorul il intreaba pe mos de ce vrea sa divorteze la ...
Penis curbat din 5 oct 2007 01:09 de Ionel
Ai dreptate si mai ales daca e curbat in sus: atinge mai usor punctul "G". Si cand e curbat in jos atinge, dar atunci pozitia e "pe la spate".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e destul? din 5 oct 2007 00:13 de the_gogu
ba voi chiar nu intelegeti...mai ales LA 14 ANI va faceti griji (nu ca eu as fi mult mai mare decat voi) dar pana la 19-20 de ani creste deci nu trebuie sa iti faci griji in nici un caz la 14 ani
chiar si eu ma gandesc cat de mare o sa fie:~*pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Iubita virgina din 4 oct 2007 23:40 de the_gogu
incearca in fiecare seara ceva nou, fa ceva care sa o relaxeze incepi sa o saruti, prin mai multe parti ale corpului incearca ceva special sa se simta bine si nu lua in seama ce a zis ionel ca e o aberatie totala, daca ar fi adevarat ce a zis el cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum pot unele fete sa faca sex din 4 oct 2007 20:11 de Nekunoskuta
Multeeeeeeee sunt "pacat". Inclusiv sexul inainte dee casatorie ;)
Re: Re: Re: Re: cum pot unele fete sa faca sex ora din 4 oct 2007 19:38 de Agony
Pur si simplu nu am experimentat, dar mi se pare ceva aiurea, daca stiati e si pacat cica.Diferenta dintre m**e si sex oral este ca si cea dintre f***i si sex.Oricum afla ca daca un pustan nu te agreeaza inseamna ca esti pilaf.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gelozie??!!!! din 4 oct 2007 18:45 de fragola
pai nu e relatie..si vreau sa fie..imi doresc sa fie.
dar cum as putea sa fac eu un pas spre o relatie mai stabila cand pur si simpul nu am un sprijin.
doar spune: "o sa fie bine..."
si ma obsedeaza cuvintele astea.
ma gandesc ca poate nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de din 4 oct 2007 11:15 de dada
Da, se poate.Si nu am improvizat.Nu obisnuiesc sa ma amagesc singura.Ba chiar, de obicei, sunt mai sceptica decat ar trebui...
Nu am explicatii. Nu le-am gasit inca.
Ce am vrut sa spun este ca lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fii...
De ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oa din 4 oct 2007 01:29 de andruscha
sunt femeie si ceea ce fac e normal pt cele din rasa mea(de parca am fi alta rasa fata de barbati)eu m am mai potolit...dar nu stiu pt cat timp.am multe cursuri si un job care sper sa ma tina ocupata..am observt ca asta e.kand m pliktisesc parca as ...
Re: O doresc enorm din 4 oct 2007 01:00 de DarkAngel
Intrebarea referitoare la varsta ta nu era retorica...era menita sa iti dea ceva de gandit... apare vreo luminita ? ok... deci diferenta de varsta nu e atat de mare dar fata la varsta aia indiferent cat de matura ar fi in mod normal nu este pregatita ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de vin din 4 oct 2007 00:34 de ExoticDream
Daca-mi explici cum poate fi bilaterala o relatie cu momente frumoase si pasionale asa cum o descrii tu si totusi unul din parteneri sa mai pacatuiasca din cand in cand......, poate ma faci sa pricep cum e cu realitatea asta din teren! Pana ...
Re: Eu sunt mica, el e mare, dar nu vrea sex! din 3 oct 2007 23:44 de Nasutau
lasa-l ca nu poate mai fata
Re: Re: Re: Re: Dureri de sani inaintea menstruati din 3 oct 2007 18:46 de Nekunoskuta
Este posibil sa existe luni in care nu apar durerile de sani inainte de menstruatie. Nu inseamna neaparat ca esti gravida. Asteapta sa vezi daca iti vine mentruatia.
Re: Re: Re: Re: Re: mi-e dor sa simt din 3 oct 2007 18:37 de stefanoski
E adevarat tot ce spui tu acolo, si chiar stiu toate astea. Le-am auzit de mii de ori. N-am nevoie de nimic, doar de mine si de Dumnezeu.
Nu sunt un complexat, doar ca nu-mi cunosc limitele ;)
Oricum multumesc pentru bunavointa :flowers:
Re: Re: Re: Re: mi-e dor sa simt din 3 oct 2007 16:59 de angela
Daca nu ai gasit dragostea pana acum, nu e timpul pierdut.. Lucrurile frumoase apar cand ne asteptam mai putin. Tot ce trebuie sa faci e sa iti traiesti viata cu bune si cu rele si sa nu mai incerci sa cauti nod in paura pentru toate greselile ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gelozie??!!!! din 3 oct 2007 16:50 de angela
De ce mai stai cu el daca dupa 6 luni de relatie doar te foloseste pentru satisfacerea nevoilor sexuale si nimic mai mult..Faptul ca nu te implica in viata lui, si ca nu stii nimic despre el ar trebui sa iti dea serios de gandit.. Cum poti sa ...
Pagina 2155 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||