Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Sunt pudic!

din 1 oct 2007 18:09 de bebe

Cati ai controlat sau verificat?:devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt baiat, am

din 1 oct 2007 17:28 de Bambucha

Cere-i un raspuns serios. Daca anul trecut era licean inseamna ca mai mult de 19 ani nu are cum sa aiba . Sau poate chiar are 30 de ani ca tot a zis unu' ca e debil mintal.

Re: Re: In oras.....

din 1 oct 2007 17:18 de VladX

as putea sa incerc asa... dar faza e ca in grupul meu cam dadeam tonu la alcool..acu daca merg undeva si comand suc si ei comanda suc..dar daca incep cu o bere, doua .. eu nu am nic..dar restul amicilor 80% din ei conduc in restu saptamani ..iar daca ...

Re: Re: Re: Sarcina

din 1 oct 2007 16:41 de anca

spune-mi te rog daca stii daca se pot preveni si cum petele care apar la femeile gravide

..ata...

din 1 oct 2007 16:23 de Ionel

Daca nu e vreo infectie, nu e nimic grav. Si e un fenomen al pubertatii. Dar cred ca nimeni nu-ti poate da o povata exacta, deoarece doar medicii vin in contact cu mai multe cazuri de acest fel si pentruca noi numai intuim ce ai, fara sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..ata...

din 1 oct 2007 16:03 de Ionel

Desi am spus ca nu mai intru, am facut-o numai pentru a nu te lasa fara raspuns. Nu, nu e grav. Daca preputul trece peste capul penisului, cu timpul se va decalota complet. La unii aceasta se face pe timpul unui act sexual. La altii baza de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie? E

din 1 oct 2007 14:16 de Nekunoskuta

Nu stiu cine e redus aici. De foarteeeeeeee mult timp codul penal roman nu mai prevede ca in cazul violului casatoria faptasului cu victima inlatura raspunderea penala.

Re: Pls niste sfaruri

din 1 oct 2007 14:01 de Nekunoskuta

Matematica: ultima zi de menstruatie-3 septembrie; o zi dupa ce i s-a terminat menstruatia-4 septembrie. Voi ati facut sex la o zi dupa menstruatie pe...12 septembrie? :blink: Whatever...desi nu-mi da incredere DELOC acest subiect iti spun ca ...

Re: Re: Re: Locul familiei in viata voastra

din 1 oct 2007 13:57 de Nekunoskuta

Tu (si poate si altii) nu intelegi ceva: faptul ca familia mea (sotul si copilul) vor fi pe primul loc nu inseamna ca parintii sunt uitati si vizitati o data pe an. Asta nu inseamna ca nu ascult sfaturile mamei si ale tatalui, nu inseamna ca nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie? E

din 1 oct 2007 13:52 de Mirela

Nu mai bine ma spuneai lu' tata ? Ce dracu' te plangi si tu la cine n-ai "trecere"...;) Uff, uitai ! Nu mai poti sa ne spui lu' tata, paracioaso :p:p:p:p:p

din 1 oct 2007 13:15 de mimi

mai bine sa merga la ginecolog...ptr control este posibil sa fi fost avort menstrual, daca a durat asa putin...si mai ales daca a avut si alta consistenta...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie? Eu 25

din 1 oct 2007 13:02 de Bambucha

Atat de redusa esti. Daca are mai mult de 16 ani poate s-o ia de nevasta si scapa de puscarie.In anumite cazuri fetele se pot casatori chiar de la 15 ani. Invatati si voi tertipuri de la experti adevarati.Numai retardatii mai fac puscarie in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema ... nu stiu cat

din 1 oct 2007 12:55 de Mami

Da' tu cum ti-ai dat seama, mami? 1. Ti-ai pus-o cu SINCERITATEA 2. Ti-ai pus-o cu DIPLOMATIA :D 3. Ti-a pus-o unu cu scula scurta, avea o tehnica buna (pt. care iti sunt recunoscatoare femeile -*), macar lunga daca era...da' nu conteaza ca ...

Re: Paris Hilton iar la inchisoare. :(

din 1 oct 2007 01:47 de Bozgoru

doar pt ,,curvenie,, ar trebui sa ia vreo 30 de ani... daca nu ..chiar scaunul electric:D

Re: Re: Re: Re: Re: o problema ... nu stiu cat de

din 1 oct 2007 01:37 de Bozgoru

pt angela : lungimea conteaza fatooo...:) ( sa fim seriosi.. ca chestia asta cu tehnica.. a inventat-o unu cu penisu mic..:) ),.. oricum.. nici lungimea nici iscutimea nu conteaza..ci grosimea...

Re: In oras.....

din 1 oct 2007 00:29 de nemesis

A controla aceasta problema nu inseamna a taia raul de la radacina. Incearca sa nu depasesti o anumita cantitate de alcool (3-4 beri, sa zicem). Daca reusesti sa faci asta, atunci nu ai o problema si nu ai de ce sa te opresti de tot. Masura celor ...

Re: Materialismul

din 1 oct 2007 00:15 de nemesis

Nu esti misogin, esti doar pueril. Incepe pein a defini o persoana materialista (definitia nu trebuie sa sa bazeze pe cazuri particulare) si vei vedea cat mai ai de invatat... de la viata.

din 30 sep 2007 21:33 de @na@

teoretik daca i`a venit menstruatia nu ai nici un motiv de ingrijorare.ai grija sa nu fie kumva menstruatie peste sarcina.atunci menstruatia tine mai putin si are culoare diferita.k sa fiti linistiti asteptati 2 sapt si facety un test de sarcina.

Re: Re: Re: Re: Re: Materialismul

din 30 sep 2007 21:12 de stefanoski

Te-ai gandit ca exista barbati care stiu ca femeile alea stau cu ei pentru bani si pentru ei banii cheltuiti cu femeia respectiva sunt nimic ?? Tu daca cumperi un serviciu esti considerata proasta ? asa si acei barbati cumpara femeia si ...

Re: Re: Re: Dragostea ideala

din 30 sep 2007 20:53 de Nekunoskuta

Multumim pentru sfaturi...sunt chiar...intelepte :unsure: E ca si cum ai spune ca nu mai mananci sau nu mai bei pentru ca oricum elimini mancarea si bautura ;) E ca si cum nu te gandesti sa-ti gasesti un loc bun de munca pentru ca peste ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2158 din 3732
«   1 ... 2155   2156   2157   2158   2159   2160   2161 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare