Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 sep 2007 14:19 de valentine

Pot sa imi dau si eu cu parerea?O:) Daca da...chestia cu tipa buna la pat este relativa. Barbatii, in marea lor majoritate, precum si femeile dealtfel, au diferite preferinte in materie de sex. Mai exact, precum exista tipe care se pot termina ...

Re: Re: Locul familiei in viata voastra

din 28 sep 2007 14:17 de ExoticDream

Eu as situa si partenerul de viata pe aceeasi prima linie, alaturi de familia "de sange" (evident doar daca il iubesti).... :love::love::love:

Re: Landmark-uri

din 28 sep 2007 14:04 de valentine

Asa si ce-i cu ele? Le-ai avut pe toate si noi nu stim?:D Apropo, S.Loren sa stii ca e cam mucegaita. De cand or fii Columbeanca, Plugaru si Andreea Balan frumoase nu stiu, dar mie si amicilor mei cu care am discutat despre "frumusetea la ...

Re: Re: Re: Materialismul

din 28 sep 2007 13:40 de bambucha

Hmmm a zis cineva de doi baieti identici, diferentiati doar prin masina si anume ca cel cu Mercedes ar fii ales in dauna celui cu Dacie. Acum hai sa o luam si pe partea cealalta: eu si ceilalti baieti, daca ar avea de ales intre doua tipe identice ...

Re: Re: Re: Sex oral...

din 28 sep 2007 10:25 de Ionel

Pai de ce n-ai spus de la inceput ca e vorba de conceptia religioasa si retinerea din acest motiv. Fata darga, sa stii ca tot ceea ce facem noi azi se facea si in antichitate si mai apoi, dar nu se discuta despre asa ceva. Sa stii ca religia ...

Re: Re: Re: cum pot unele fete sa faca sex oral?

din 28 sep 2007 10:16 de Ionel

Inseamna ca nu o iubesti cu adevarat. Atunci cand o iubesti si te iubeste astea nu mai conteaza. Doar daca conceptia despre sex a ramas la "masa" inchizitorilor.

Re: Re: Ce sa fac?

din 28 sep 2007 03:22 de Bozgoru

sexul se face cand simt abmbii parteneri.. daca unul e silit sa faca sex numai pt vrea celalalt.. nu va mai simti placere.. understand..?

Re: Re: Re: Re: cum pot unele fete sa faca sex ora

din 28 sep 2007 03:15 de Bozgoru

daca iubire e.. si oral e... nu poti cu o privi cu aceeasi oki daca face sex oral si la altii..:ok::lol:

Re: Ce sa fac?

din 28 sep 2007 02:12 de kale

sa deschizi bine ochii.eu sunt fata si n-as putea sa-i fac lucrurile care ti le face ea tie prietenului meu, cu care sunt de 2 ani si il iubesc enorm.din punctul meu de vedere (sper sa nu te ranesc) ea nu te mai iubeste,dar fiind obisnuita cu tine ii ...

din 27 sep 2007 22:25 de ExoticDream

E opinia ta si o respect, desi.... mi se pare un pic exagerata. Daca iti iubesti prietena, nu trebuie sa "o pui" sa-ti faca sex oral, astfel de lucruri apartin arsenalului unei vieti sexuale normale de cuplu. Daca te iubeste, va dori sa-ti faca ...

din 27 sep 2007 22:23 de VladX

daca priviti asa oralu ..dapoi anal :)) doamne fereste si apara

Re: Mai are rost inca o incercare?

din 27 sep 2007 22:06 de ExoticDream

Este posibil ca evadarea ta "cu fetele" sa se datoreze si unei ingradiri exagerate a libertatii tale in cadrul acelei relatii (spui ca el nu avea incredere si trebuia sa dai raportul clipa de clipa). Daca nu avea nici un motiv sa te suspecteze, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Materialismul

din 27 sep 2007 22:00 de Agony

Cei care strang pt o masina cu anii nu se gandesc ca daca o lovesc nu au bani sa o repare sau ceva, doar ca sunt pur si simplu constienti.Cei de bani gata os a considere ca au bani, au succes si covr mai mult.la care o sa ruleze "high speed" ca asa ...

Re: Re: cum pot unele fete sa faca sex oral?

din 27 sep 2007 21:53 de Agony

Nici eu nu-s de acord cu sexul oral.Dar eu ma gandeam la faptul k din moment ce o iubesc nu o pot pune sa imi faca sex oral.Apoi daca face asta, nu as putea-o privi cu acelasi respect, sau saruta-o :huh:

Re: Re: Re: Re: Re: saaaallllll

din 27 sep 2007 21:42 de katherine

Not for me it ain't ! :D:D drool, drool...Normal ca nu as sari la gatul omului daca atunci cand iesim sa ne bem cafeaua vrea sa se imbrace casual, Jesus...But there's nothing like a man in a suit! :lol::love:

Re: Re: Sunt pudic!

din 27 sep 2007 21:40 de ExoticDream

Bine ca nu se intampla invers! Daca ai sti cati sufera de problema asta (inversa)..... :((:D:lol:

Re: Re: Re: Re: saaaallllll

din 27 sep 2007 21:36 de ExoticDream

Come on, it is tooooo boring! Macar din cand in cand sa-i vezi si pe ei mai putin "scortosi", intr-o pereche de jeansi si tricou! Mie mi se pare ca exista barbati (vorbim de cei trecuti de 25 de ani) care au aspect caraghios daca se imbraca in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Materialismul

din 27 sep 2007 21:35 de katherine

Iata alt ,,bilant": Stiu vorba aia si pentru mine si toti(cu daci sau Mercedesuri) care au o educatie are aceeasi valoare - Zero. Cand am spus ca ce lcu masina scumpa poate are o cariera de succes nu m-am referit la cei ,,de bani gata" - oare de ...

Re: the string:))

din 27 sep 2007 21:29 de Andrei004

Problema la mine e ca nu pot sa o decalotez complet ... de pe " cap " ... si vreau sa stiu daca imi trebuie operatie ? poate ne ajuta cineva ;)daca vreau sa fac asta ... ma doare rau de tot

Re: Re: Re: Re: Re: Materialismul

din 27 sep 2007 21:09 de Agony

Nu stiti vorba aia "tot ce am invatat am invatat pe strada". Baietii de bani gata poate sunt destepti, au facultate, dar nu au caracter. (cel cu Mertan) cand ii vad pastia cu Bmw, Mertane , pustani idioti de f*t masina aia saraca, merg ca niste ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2161 din 3732
«   1 ... 2158   2159   2160   2161   2162   2163   2164 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare