Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Landmark-uri cont din 28 sep 2007 20:41 de katherine
Uite cum sta treaba Ciudatica, draga...pentru mine si alte persoane care ,,isi permit" sa te contreze este o deosebita placere sa te provocam si sa iti raspundem la aberatiile pe care ti le fata mintea aia dezaxata, pentru ca mai rar iti aduce ...
Re: Re: Pianina episcopala din 28 sep 2007 20:24 de Guest
Who? Me ? :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Landmark-uri cont din 28 sep 2007 18:15 de Radamant_the_Roman
Katrina dvs nu veti ajunge niciodata la Scala din Milano, poate nici la Opera din Buc.
Raspunsul pt dvs este titlul unei opere compuse de un austriac: Cosi fan tutte!(de aceea v-ati enervat atat de mult pt ca sunteti doar o romanca comuna).
PS: ...
Re: Re: Re: Sex oral... din 28 sep 2007 18:08 de carrie
In viata daca spui "niciodata", tocmai atunci ea se incapataneaza sa te puna in situatia sa o faci. Plus cate prietene din astea cu "eu niciodata nu ca mi-e sila, ca vai de mine, etc" am... si nici una din ele nu s-a tinut de cuvant. :D...
cat ...
Re: STOP TORTURARII ANIMALELOR! din 28 sep 2007 18:01 de katherine
Mai exista un subiect asemenator la sectiunea ,,Altele" cred...Voteaza si tu petitia - eu am votat! :lol:
STOP TORTURARII ANIMALELOR! din 28 sep 2007 17:57 de angela
E groaznic ce se intampla cu animalele in Romania! Cine a vazut cazurile de tortura indreptate impotriva animalelor probabil are aceleasi sentimente ca si mine: dezgust, mirare ca pot exista asa oameni(daca pot fi numiti oameni)si mai ales oroare.. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Landmark-uri cont din 28 sep 2007 17:57 de katherine
1. Mai DEZAXATULE cine esti tu sa iti dai cu parerea referitor la ,,de ce" am luat eu lectii de pian?! Chiar suferi cu capul atat de tare incat sa iti imaginezi ca eu sufar ca nu sunt prezenta pe vreo scena?!
2. CUI II PASA FRATE daca tu te ...
Re: Re: Re: Re: Landmark-uri cont din 28 sep 2007 17:53 de Radamant_the_Roman
Ma refeream la sfera muzicii. Daca aveati talent poate ati fi fost prezenta in opera Madama Butterfly.
Asta e diferenta intre dvs si Anna Vissi. Ea este madama si la 50 de ani in timp ce dvs nu veti fi niciodata.
PS: For the record : Nu sunt ...
Re: Re: Re: cum pot unele fete sa faca sex oral? din 28 sep 2007 17:45 de carrie
Si de aici, ca si din posturile cu privire la materialism, reiese acelasi lucru: esti inca COPIL! Esti deocamdata un pustan pentru care sexul oral inca se numeste "m***" (cu toate conotatiile aferente) si nu un joc absolut normal in cadrul unei ...
Re: Re: Landmark-uri cont din 28 sep 2007 17:38 de Radamant_the_Roman
Dna Katrina eu n-am spus ca nu imi plac femeile.Am fost foarte explicit cand am afirmat ca nu imi plac romancele.
Iar romancele pe care le-am mentionat in thread-ul meu(implicit acestea 2) nu imi plac catusi de putin.
Pe Alina Plugaru am ...
Re: Pianina episcopala din 28 sep 2007 17:25 de katherine
Incearca sa traduci aberatiile pe care le-ai scris pentru ca astea sunt cu siguranta cele mai mari de pe acum...mai ales povestea aia cu Superman si Luthor...
Si daca Valentine nu spune cand ,,m-a scanat" el pe mine ultima oara ce se intampla?! ...
Pianina episcopala din 28 sep 2007 17:09 de Radamant_the_Roman
Afirmatiile ecleziastului incep sa clarifice anumite chestiuni incerte din trecutul amandurora(in special al Katrinei).
Katrina are 23 si 10 luni,ce imprecizie imi reprosati,de parca 2 luni ar fi 5-10 ani.
Avansez 2 posibile explicatie pt faptul ...
Re: Materialismul din 28 sep 2007 16:00 de carrie
Agony mama... mai vorbim peste cativa ani... cand te vei maturiza, cand va trebui sa fii pe picioarele tale. Din profil vad ca ai 19 ani. Daca e intr-adevar asa... nu e de mirare ca gandesti astfel. Una e cand esti inca la scoala, alta cand ...
Violenta impotriva animalelor din 28 sep 2007 15:38 de Vali
http://www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/tinerii-care-au-omorat-o-pisica-prinsi-si-amendati-cu-2000-de.html?msg=success
Intrati, votati, poate se face ceva cu politia aia a animalelor, iar daca aveti mai multe informatii referitori ...
Re: Re: Re: Re: Materialismul din 28 sep 2007 15:30 de carrie
Unu la mana, nu exista in general situatii de genul asta... cu persoane cam la fel, doar ca unul are merzan si unul dacie....
Doi la mana, daca situatia ar fi exact cea descrisa de tine... femeia nu l-ar alege pe ala cu masina mai scumpa, ci ...
Re: Re: Re: Ce sa fac? din 28 sep 2007 15:23 de angela
Dar ea cat si ce mai vrea sa astepte? Invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie.. Poate prietena ta vrea sa fie virgina in noaptea nuntii, (care de fapt va fi dimineata)..desi ma indoiesc.Nu pot intelege fetele de genul prietenei tale.. ...
Re: Re: Re: Ce inseamna, dragi barbati, o femeie b din 28 sep 2007 14:53 de Riana-me
Respect ! :)
Deci tot la femeie e problema...
Si daca partenera este retinuta in a se exprima explicit(sa nu-i spunem muta/tuta), ce face barbatul ? Cauta raspunsuri...
Re: Re: Ce inseamna, dragi barbati, o femeie buna din 28 sep 2007 14:42 de ExoticDream
Vazand/simtind reactia partenerei? Eu i-as spune si prin viu grai, nu numai prin cel al trupului.... orgoliul masculin e mare-maaaaaaare!
;););)
Re: Ce inseamna, dragi barbati, o femeie buna la p din 28 sep 2007 14:37 de Riana-me
Dar cum afla un barbat daca este "bun la pat". Punem problema si asa? Haideti, incercati!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: saaaallllll din 28 sep 2007 14:22 de ExoticDream
Casual este stilul meu preferat...., iar costum la ocazii (intruniri importante, congrese, nunti etc.). Apreciez originalitatea si aerul elegant.... !
B)B)B)
Pagina 2160 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||