Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Materialismul

din 30 sep 2007 20:29 de Nekunoskuta

Materialistele sunt cele mai destepte femei! :D Noi fetele cuminti ne alegem cu baiatul cu salariu de 6 mil din care trebuie sa traim o luna pe cand ele se plimba cu Porche si mananca zilnic in restaurante scumpe. Pe de cealalta parte, barbatii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 sep 2007 19:16 de Bambucha

Daca ea are decat 2 taisuri eu am mai multe taisuri pt ca imi plac obiectele nordice,iar un asemenea obiect marca Husqvarna il port prin preajma deseori.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pianina episcopala

din 30 sep 2007 19:12 de katherine

da' ziceti-mi si mie de ce boala sufar ca eu nu stiu :D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pianina episcopala

din 30 sep 2007 19:04 de Bambucha

Printule nu o mai considera "zdreanta" pe Katherine pt ca e chiar nu intra in tiparul asta. Sa stii ca decat am scanat-o.Mai departe nu am mers pt ca eu sunt speriat de bolile venerice. Nu trebuie s-o numesti "zdreanta" doar pt ca sufera si ea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 sep 2007 18:48 de Bambucha

Lasa-ti pianista in pace . Chiar conteaza daca stie sau nu sa cante la vreun instrument. Baietasilor astora chiar le plac artistele. Cautati-va si voi alt tip de "artiste". Va spune Bambucha ca Ars e longa, vita e breve. Ei doar nu ma veti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diviziune

din 30 sep 2007 17:35 de Anthony_Stradivary

Ai zis ca vrei sa fii iluminat. Te-am ascultat de aceea voi scrie mesaje cu conexiuni contingente. Vezi daca intre arcas,pedestras si pederast exista vreo relatie.S-ar putea sa te regasesti tu insuti prin intermediul acestor termeni.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Divizi

din 29 sep 2007 13:32 de Anthony_Stradivary

La cererea voastra Zwaroski mi-am facut cont. Am primit aviz psihologic insa cred ca voi posta in continuare anonim. Asta pt ca cei ca tine sa se gandeasca cine s-ar putea afla in spatele unor mesaje.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Divizi

din 29 sep 2007 13:14 de katherine

Buna ideea - daca esti in masura sa faci ceva in legatura cu ,,situatia" get to work! :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diviziune

din 29 sep 2007 11:11 de stefanoski

Propun ca pe acest forum sa poti posta doar daca ai cont, iar contul sa-l obtii in urma sustinerii unui test psihologic. Nu de alta dar prea multi handicapati si instabili psihic posteaza pe sexpert.ro

Re: Oare m-a inselat ?

din 28 sep 2007 23:33 de siana

draga "baiatule" sincer tu chiar crezi ca nu te-a inselat? nu stiu cat de cuminte este dar nu cred ca iesea asa cu un baiat la suc daca nu il placea, plus ca l-a trecut in telefon sub alt nume nu te face sa crezi ca e mai mult decat un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pianina episcopala

din 28 sep 2007 23:22 de valentine

Mai degraba ai decelat o boala mintala, daca tot te folosesti de nick-urile altora, dar nu cred ca la scan ci la calculator, avand fantezii. Poate stie Valentine, poate nu stie Valentine, poate stie Valentine, poate nu stie Valentine...hai sa ...

Re: Re: Re: Locul familiei in viata voastra

din 28 sep 2007 23:21 de angela

Eu cred ca familia si partenerul de viata trebuie sa ocupe acelasi loc asa cum a spus-o si Exotica.. Traiesti alaturi de familie pana la o anumita varsta dar dupa aceea vine un timp cand te detasezi de familie si incepi o viata noua cu cel pe care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pianina episcopala

din 28 sep 2007 22:51 de Printu'

Ti se pare cumva ca ai evoluat atat de repede.Tot "zdreanta" ai ramas . Mai canta un sol bemol la pian,daca ai invatat partitura asta,pt a scapa de aceast Parkinson, ca dupa nu mai poti canta decat la instrumente de suflat.(Debil mintal Radamant ...

Re: Re: Re: Re: Sex oral...

din 28 sep 2007 22:47 de Gala

Sexul oral..il faci cu cineva pentru care ai sentimente si daca iubesti...cu adevarat...simti cum vrei sa fii cat mai intim cu persoana respectiva!! cred ca asta e explicatia cea mai buna de ce oamenii o fac!! din dragoste! si nu cred ca ar trebui sa ...

Re: Per chiarire certe cose

din 28 sep 2007 22:03 de bambucha

Noi deja suferim de spleen de pe urma ta :(( (tu esti chiar idiot). Ba ai si ingrozitor de mult din punctul nostru de vedere :D Ti-am zis eu ca tu ai bucurii la masculi...chiar asa de mult simti nevoia sa il seduci? Sunt destui ...

Re: Per chiarire certe cose

din 28 sep 2007 21:21 de katherine

Ultimul refugiu al unui individ atat de jalnic cum esti tu...lasa jucarie - o cauti cu lumanarea! :D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de ma

din 28 sep 2007 21:11 de Printu`

Era frumos la gradinita nu? Eu zic sa faci si grupa mare daca tot ai dabea ai terminat-o pe aia mijlocie:D

Per chiarire certe cose

din 28 sep 2007 21:11 de Radamant_the_Roman

Dna Katrina dvs chiar nu ati inteles ca m-am plictisit de replici lipsite de orice urma de ironie cum sunt ale dvs sau ale dlui Valentine(el e chiar retardat). Nu mai am timp de pierdut cu persoane mai mult decat comune. Cand isi va face ...

Re: Pianina episcopala

din 28 sep 2007 20:59 de katherine

:lol::lol::lol: Stii cum ,,ai muscat-o"? Ca salaul: HAAAP!:lol::lol:

Re: Re: Materialismul

din 28 sep 2007 20:48 de Agony

Nici nu ma asteptam sa ma intelegi saus a ma aprobi ca esti plina de arfe ;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2159 din 3732
«   1 ... 2156   2157   2158   2159   2160   2161   2162 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare