Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Materialismul din 30 sep 2007 20:29 de Nekunoskuta
Materialistele sunt cele mai destepte femei! :D
Noi fetele cuminti ne alegem cu baiatul cu salariu de 6 mil din care trebuie sa traim o luna pe cand ele se plimba cu Porche si mananca zilnic in restaurante scumpe.
Pe de cealalta parte, barbatii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 sep 2007 19:16 de Bambucha
Daca ea are decat 2 taisuri eu am mai multe taisuri pt ca imi plac obiectele nordice,iar un asemenea obiect marca Husqvarna il port prin preajma deseori.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pianina episcopala din 30 sep 2007 19:12 de katherine
da' ziceti-mi si mie de ce boala sufar ca eu nu stiu :D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pianina episcopala din 30 sep 2007 19:04 de Bambucha
Printule nu o mai considera "zdreanta" pe Katherine pt ca e chiar nu intra in tiparul asta.
Sa stii ca decat am scanat-o.Mai departe nu am mers pt ca eu sunt speriat de bolile venerice.
Nu trebuie s-o numesti "zdreanta" doar pt ca sufera si ea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 sep 2007 18:48 de Bambucha
Lasa-ti pianista in pace . Chiar conteaza daca stie sau nu sa cante la vreun instrument. Baietasilor astora chiar le plac artistele. Cautati-va si voi alt tip de "artiste". Va spune Bambucha ca Ars e longa, vita e breve.
Ei doar nu ma veti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diviziune din 30 sep 2007 17:35 de Anthony_Stradivary
Ai zis ca vrei sa fii iluminat. Te-am ascultat de aceea voi scrie mesaje cu conexiuni contingente.
Vezi daca intre arcas,pedestras si pederast exista vreo relatie.S-ar putea sa te regasesti tu insuti prin intermediul acestor termeni.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Divizi din 29 sep 2007 13:32 de Anthony_Stradivary
La cererea voastra Zwaroski mi-am facut cont. Am primit aviz psihologic insa cred ca voi posta in continuare anonim. Asta pt ca cei ca tine sa se gandeasca cine s-ar putea afla in spatele unor mesaje.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Divizi din 29 sep 2007 13:14 de katherine
Buna ideea - daca esti in masura sa faci ceva in legatura cu ,,situatia" get to work! :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diviziune din 29 sep 2007 11:11 de stefanoski
Propun ca pe acest forum sa poti posta doar daca ai cont, iar contul sa-l obtii in urma sustinerii unui test psihologic.
Nu de alta dar prea multi handicapati si instabili psihic posteaza pe sexpert.ro
Re: Oare m-a inselat ? din 28 sep 2007 23:33 de siana
draga "baiatule" sincer tu chiar crezi ca nu te-a inselat? nu stiu cat de cuminte este dar nu cred ca iesea asa cu un baiat la suc daca nu il placea, plus ca l-a trecut in telefon sub alt nume nu te face sa crezi ca e mai mult decat un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pianina episcopala din 28 sep 2007 23:22 de valentine
Mai degraba ai decelat o boala mintala, daca tot te folosesti de nick-urile altora, dar nu cred ca la scan ci la calculator, avand fantezii.
Poate stie Valentine, poate nu stie Valentine, poate stie Valentine, poate nu stie Valentine...hai sa ...
Re: Re: Re: Locul familiei in viata voastra din 28 sep 2007 23:21 de angela
Eu cred ca familia si partenerul de viata trebuie sa ocupe acelasi loc asa cum a spus-o si Exotica.. Traiesti alaturi de familie pana la o anumita varsta dar dupa aceea vine un timp cand te detasezi de familie si incepi o viata noua cu cel pe care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pianina episcopala din 28 sep 2007 22:51 de Printu'
Ti se pare cumva ca ai evoluat atat de repede.Tot "zdreanta" ai ramas . Mai canta un sol bemol la pian,daca ai invatat partitura asta,pt a scapa de aceast Parkinson, ca dupa nu mai poti canta decat la instrumente de suflat.(Debil mintal Radamant ...
Re: Re: Re: Re: Sex oral... din 28 sep 2007 22:47 de Gala
Sexul oral..il faci cu cineva pentru care ai sentimente si daca iubesti...cu adevarat...simti cum vrei sa fii cat mai intim cu persoana respectiva!! cred ca asta e explicatia cea mai buna de ce oamenii o fac!! din dragoste! si nu cred ca ar trebui sa ...
Re: Per chiarire certe cose din 28 sep 2007 22:03 de bambucha
Noi deja suferim de spleen de pe urma ta :(( (tu esti chiar idiot).
Ba ai si ingrozitor de mult din punctul nostru de vedere :D
Ti-am zis eu ca tu ai bucurii la masculi...chiar asa de mult simti nevoia sa il seduci?
Sunt destui ...
Re: Per chiarire certe cose din 28 sep 2007 21:21 de katherine
Ultimul refugiu al unui individ atat de jalnic cum esti tu...lasa jucarie - o cauti cu lumanarea! :D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de ma din 28 sep 2007 21:11 de Printu`
Era frumos la gradinita nu? Eu zic sa faci si grupa mare daca tot ai dabea ai terminat-o pe aia mijlocie:D
Per chiarire certe cose din 28 sep 2007 21:11 de Radamant_the_Roman
Dna Katrina dvs chiar nu ati inteles ca m-am plictisit de replici lipsite de orice urma de ironie cum sunt ale dvs sau ale dlui Valentine(el e chiar retardat).
Nu mai am timp de pierdut cu persoane mai mult decat comune. Cand isi va face ...
Re: Pianina episcopala din 28 sep 2007 20:59 de katherine
:lol::lol::lol: Stii cum ,,ai muscat-o"? Ca salaul: HAAAP!:lol::lol:
Re: Re: Materialismul din 28 sep 2007 20:48 de Agony
Nici nu ma asteptam sa ma intelegi saus a ma aprobi ca esti plina de arfe ;)
Pagina 2159 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||