Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Prima data din 27 sep 2007 01:13 de ExoticDream
[b][i]Maine iti mut subiectul la "Adolescenta"!!![/b][/i]
Presupun ca, fiind prima data pentru tine, ai fost extrem de stresat si poate nu ai reusit sa fii la inaltime, adica sa o exciti ca lumea, asa cum probabil ea a avut parte cu baieti mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Succesul u din 27 sep 2007 01:08 de ExoticDream
Asa este, insa eu n-am de gand sa fiu cea care deschide drumul unor astfel de "favoruri" intr-o relatie. Daca el face asa ceva, relatia moare instantaneu (bad karma)!
P.S. M-ai nimerit cu melodia aia... sunt fan infocat Savage Garden! ...
Re: Re: Re: Re: ..ata... din 27 sep 2007 00:21 de Ionel
Cred ca la tine e inca problema cu decalotarea. Uite cum sta treaba: daca tragi de preput (piele) spre baza penisului, acesta ar trebui sa mearga usor si sa dezgoleasca capul. In acest caz nu ar trebui sa te usture capul la atingere. Sunt cazuri ...
Re: Tungutska& Cape Canaveral din 26 sep 2007 22:54 de katherine
DECI.:lol: Pentru cei care nu sunt in tema: "Big Willie"(un negroid ordinar) este William Shakespeare, ca doar un o combinatie de geniu in toate cele si adonis asa cum se afla Radamant isi poate permite sa spuna asa ceva...
Cat despre ...
Locul familiei in viata voastra din 26 sep 2007 22:42 de angela
Ce loc mai ocupa familia in viata voastra? Majoritatea oamenilor au uitat ca familia este celula de baza a societatii si punctul de formare al fiecarui om. Intr-o lume alerta, valorile s-au schimbat.Parintii nu mai acorda acelasi interes copiilor ...
DESPRE COPII HIPERKINETICI din 26 sep 2007 22:21 de angela
Nu stiu daca multi au auzit de copii hiperkinetici. M-ar interesa cazuri concrete mai ales de la cei care au cunoscut un copil hiperkinetic.Totodata as dori si sfaturi cum ar trebui sa ma port cu acesti copii pentru a-i ajuta sa se integreze intr-o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de materialism ! Seri din 26 sep 2007 22:14 de carrie
Nu promovez materialismul, mai omule!!! Tu chiar nu pricepi ce scriu eu?! Doar ii gasesc o explicatie... si respect libertatea omului de a alege ce sa faca cu viata lui! Si nu inteleg ce va deranjeaza ca exista alde Columbeanca. E problema lor ce ...
Tungutska& Cape Canaveral din 26 sep 2007 21:36 de Radamant_the_Roman
Au trecut deja multi ani de cand nu ma mai gandesc la "prostioare" cu romance.
Cred ca dvs ati lucrat prea mult la acel teatru de papusi cand l-ati cunoscut pe Big Willie(ce nume de negroid).
Multe din motto-urile dvs ne duc cu gandul la un ...
Re: False concluzii din 26 sep 2007 21:12 de katherine
Dar de ce te gandesti draga imediat la ,,prostioare" ca doar stii sa folosesti o expresie ca cea folosita de mine...:D:D
Re: CONTRACEPTIA DE URGENTA !! din 26 sep 2007 20:50 de angela
In cazul Postinorului trebuie sa iei prima pastila in maxim 72 de ore de la contact.Urmatoarea o iei la 12 ore dupa prima.. Cu cat o iei mai repede cu atat e mai bine..Si este eficienta oricand, cu aceasta conditie: sa iei prima pastila cat mai ...
Re: False concluzii din 26 sep 2007 20:39 de katherine
CHIAR nu iti dai seama cand esti ironizat...:.
False concluzii din 26 sep 2007 20:33 de Radamant_the_Roman
Poate acest print chiar v-a cunoscut in ambele ipostaze. Cred daca ar fi sa am o astfel de reconstituire in care dvs ati fi in prim plan cred ca nu mi-as putea stapani repulsia pe care mi-o provocati.
Nu inteleg de ce ma comparati pe mine cu el. ...
Ierarhia comuna din 26 sep 2007 20:17 de Radamant_the_Roman
Dna Katrina nu ma pot pronunta asupra debilitatii mintale a Printului\Printesei intrucat nu am competenta in domeniu. Daca dvs puteti invoca vreo instanta in materie,argumentul ad verecundiam al dvs l-ar cita pe dl Sephiyroth care se ocupa cu o ...
Rugaminte pt Printu' din 26 sep 2007 19:45 de Radamant_the_Roman
Inca o persoana care o considera pe Katrina drept o romanca inferioara.
Printule nu trebuia s-o etichetezi cu apelativul de "zdreanta",dar probabil asa se vorbeste la voi in cartier,pe viitor foloseste un limbaj ceva mai decent.
Ma intereseaza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2007 18:27 de Ionel
Uite, ca sa va scot din impas: suntem cateva persoane care accesam netul de la acelasi IP si avem mai multe nick-uri. Sigur ca ne cunoastem. In ce-l priveste pe Aluka - parca asa se numea Sephiyroth (mai avea si altele, dar nu le spun, ca nu-i ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Succesul unei din 26 sep 2007 18:24 de katherine
Nu e necesar sa ai o aventura cu partenerul altei femei pentru a-ti fi intors ,,favorul"...cine stie - poate este a case of "bad karma"...Love doesn't always "fly you to the moon and back"! :flowers::lol:
Re: Re: Relatie? Eu 25, ea 17! din 26 sep 2007 18:14 de Ionel
Si eu sunt de acord cu tine. Trebuie sa-si puna inca de la inceputuri care va fi viitorul relatiei. Dar mai pun o intrebare: daca si ea vrea doar o escapada? Ca doar tu ai zis ca fetele se maturizeaza mai repede!:ok:
Re: Relatie? Eu 25, ea 17! din 26 sep 2007 18:05 de Ionel
Traditia, cel putin la romani, facea ca diferenta dintre barbat si femeie intr-o familie sa fie de cel putin 3-5 ani, dar erau si mai mari. Era vorba cu armata, dar si faptul ce l-am spus mai sus: sa nu ramana fata batrana. Apoi mai era o cauza: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie? Eu 25, ea din 26 sep 2007 17:44 de Ionel
Se face vorbire de multe ori despre faptul ca fetele se maturizeaza mai repede decat baietii. Si da si nu. Ultimele cercetari in domeniu, mai ales de cand nu se mai pune problema ca o fata ar ramane fata batrana daca nu se marita pana la varsta de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2007 17:28 de katherine
si totusi nu mi-ai raspuns...:.:.
Pagina 2163 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||