Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Dragostea ideala din 25 sep 2007 19:16 de dorinda
Dragostea este ca aerul, nu poti trai fara ea. Un om care nu a iubit macar o data in viata lui, a trait degeaba. Chiar daca suferi din dragoste, cred ca merita...ramai cu amintiri placute..asta daca sentimentul este reciproc. Iar daca ...
Re: Dragoste pentru o pustoaica. din 25 sep 2007 19:03 de dorinda
Fara suparare, dar fata aceea e mai matura decat mama, sora ei si cu tine la un loc. Bravo ei ca la varsta asta gandeste. In locul ei nici eu nu as accepta sa am o relatie cu o persoana mai mare cu 8 ani ca mine. E destul de mica, vrea sa-si ...
Re: Re: Re: Re: #Banneru De Sus din 25 sep 2007 18:58 de Guest
Ne, ne, neeeeeeeee! S-o crezi tu! Nu-mi place cald, zaharul, vezi ca sunt alune Felix, in caramel - rece vreau sa spun, imi plac mai mult, si te rog sa fie fara grasime, alunele, adica prajite, dar no fat, sunt foarte atenta la aspectul acesta, cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de materialis din 25 sep 2007 17:00 de Agony
E problema ta daca vrei sa traiesti "the high life" cum zic eu, adica restaurante, cluburi, molozuri. va plimbati prin parc si gata, nu e destul de romantica caesti cu persoana iubita ? Trebuie sa fii in puf ?Eu ma distrez in aer liber cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de materialism ! din 25 sep 2007 16:23 de carrie
Da, ma numar, mai ales cand vine libidinosul scarbos cu bmw-ul ultimul tip (ala cu faruri de seamana cu niste aripi, ca nu ma pricep la bmw) si imi explica de 10 ori cum ca sa ne plimbam cu masina, ca masina frumoasa nu e completa fara femeie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de materialis din 25 sep 2007 16:11 de carrie
Nu neaparat. Unele sunt chiar foarte inteligente... cat priveste caile cinstite... nu ma fa sa rad... nu muncind cinstit se fac banii adevarati. Muncind poti castiga prost sau bine, chiar foarte bine, insa nu ajungi sa iti permiti nopti de mii de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de materialism ! din 25 sep 2007 15:51 de carrie
Materialismul este ceva pragmatic. Nu, nu ma numar printre acele persoane (asta e ca si faza cu homosexualii: daca spre exemplu, sunt de acord cu homosexualitatea in numele libertatii omului de a alege, nu inseamna ca am vreo inclinatie de acest ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de materialis din 25 sep 2007 15:48 de Agony
Diferenta e, dar foarte mica.Megheru mi-a venit prima data in minte, si sa vad daca va prindeti:lol:
Re: Re: Re: #Banneru De Sus din 25 sep 2007 15:29 de ExoticDream
Ca bine zici, diseara fac curatenie luuuuuna, iti sterg toate prostiile! Uite, iti dau si o moneda din aia gaurita (mai am cateva in portofel din ultimul voiaj real), numai lasa-ne, OK? Pe Paraziti sa-i asculti tu, pe mine m-au astenizat niste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de materialism ! din 25 sep 2007 14:44 de ExoticDream
Imi pare rau, carrie, dar sunt de acord cu Agony.... Femeile care fac asta nu sunt prea inteligente (daca ar fi, si-ar castiga existenta pe cai cinstite), nu au nici o umbra de respect de sine (a face sex cu un libidinos scarbos ar trebui sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fug... din 25 sep 2007 14:09 de ExoticDream
Corect, este posibil sa nu gasesti, dar in locul tau as proceda asa:
1. As inceta goana asta paranoica dupa sexul opus in sensul ca mi-as vedea de treburi (chestii utile: scoala, pasiuni etc.) si as lasa destinul sa lucreze pentru mine in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pentru o pust din 25 sep 2007 02:19 de ExoticDream
Este enorma nu in valoare absoluta, ci avand in vedere faptul ca ea este inca un copil, indiferent cat de "matura" ar da impresia ca este. Fiindca tot esti obsedat sa ai o relatie [i]no matter what[/i] si nu neparat pentru ca s-a intamplat sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt nimfo sau ce din 25 sep 2007 01:38 de andruscha
si de unde o sa mi citeasca trecutu ma rog.daca sunt aici si cer ajutor inseamna ca realizez k am o problema pe care vreu sa o rezolv.eu asa gandesc.frumoasa nu stiu daca sunt.il am pe vino incoa.anyway intre timp am mers si la un psiholog dar nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Succesul unei casatorii din 25 sep 2007 01:31 de ExoticDream
Sa spunem ca cele 3 personaje sunt:
:devil: X, neimplicat intr-o relatie
:-` Y, implicat intr-o relatie de cuplu
:love: Z, perechea lui Y
Tu vrei sa spui ca este absolut normal ca X sa se lase vanat de Y, chiar daca stie care ...
Re: #Sinucidere din 24 sep 2007 23:39 de BeyondGirl
In niciun caz!
Nu merita nimeni si nimic!
Si daca ai ceva de demonstrat, sigur nu asta-i calea ..
M-am simtit umilita cand mi s-a spus ca pentru tine am baut alcool si dupa am inghitit un pumn de pastile ...si ca sunt prea las ca sa ma ...
Re: Re: Re: Re: Dragoste pentru o pustoaica. din 24 sep 2007 22:02 de angela
La 14 ani nu prea stii ce vrei si oricum indiferent cat de matura ar fi pentru varsta ei tot e o pustioaca ce nu prea stie multe despre viata. Si daca nici nu sunteti in acelasi oras ce rost ar avea sa mai continuati.. Ea e tanara, fara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de materialism ! din 24 sep 2007 21:38 de carrie
Dl. Radamant, daca ati avut curiozitatea sa rasfoiti paginile acestui forum, ati observat ca posturile mele sunt pertinente si bine argumentate (mai putin cele "la misto"). ;)
In rest, toate cele bune!
Re: Re: Re: Dragoste pentru o pustoaica. din 24 sep 2007 21:20 de Danny_DaBoss
14 ani mah? 14 ani :blink: nah daca vrei sa ai o relatie cu ea sa ii accepti toate fitzele si prostiile din cap varstei specifice eu ce sa zic.. treaba ta. dar si eu am luat o fata mai tanara cu 3 ani decat mine, eu am 20 si crede-ma am trecut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de materialism ! Seri din 24 sep 2007 21:02 de Radamant_the_Roman
Se pare ca avem si noi in sfarsit parte de o parere pertinenta a dnei Carrie.Se pare ca am subestimat-o intr-o oarecare masura.
Eu cred ca nu le putem critica pe romance pt ca sunt materialiste.Dp meu dv aceasta ofuscare ar trebui sa aibe la ...
Re: Re: Re: Abstinenta e cumva de criticat? din 24 sep 2007 20:49 de Ionel
Fiecare suferim de cate ceva. Toti avem pasarele la cap, unii mai multe, altii mai putine. (Fetele au cu cate o pasarica mai mult decat baietii, bineinteles daca nu e vultur:devil:.) Nu trebuie sa ne criticam. De aceea am si spus ca nu te combat. ...
Pagina 2166 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||