Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Abstinenta e cumva de criticat?

din 24 sep 2007 20:47 de Radamant_the_Roman

Chiar ati gasit o posibila cauza pt faptul ca nu consum peste desi eu o consider secundara in dezvoltarea acestei reticente a mea fata de consumul de peste.

Re: Re: Abstinenta e cumva de criticat?

din 24 sep 2007 20:43 de Radamant_the_Roman

Dle Ionel dvs nu intelegeti ca apa din Romania pt mine nu este potabila Acum am devenit si hidrofob dupa parerea dvs. Daca voi spune ca sunt pudic si am o prejudecata legata de toalete din spatiile publice veti spune ca sufar si de agorafobie.

Re: Abstinenta e cumva de criticat?

din 24 sep 2007 20:34 de Ionel

Cui ii e frica de apa, nu mananca peste. Ai niste prejudecati. Nu vreau sa ti le combat. Fiecare e liber sa gandeasca.

Sex neprotejat -> posibila sarcina?!?

din 24 sep 2007 20:16 de Ionel

In proportie de aproape 100% nu poate fi insarcinata. In aceste cazuri, ovulul mort este eliminat odata cu menstruatia. Dar s-au intamplat si cazuri, foarte rare, in care femeia a avut menstruatie inca 2-3 luni dupa ce a ramas insarcinata. Daca ...

Abstinenta e cumva de criticat?

din 24 sep 2007 20:08 de Radamant_the_Roman

Dle Ionel nu inteleg de ce il criticati pe dl Trance. Exista si persoane care au probleme cu sexul opus nu numai de natura psihica sau fiziologica. Poate sunt si oameni ca mine care,parafranzand-o pe dna Katrina se sperie de "gauri in care ...

sex rar...probleme?

din 24 sep 2007 19:52 de Ionel

Umed te poti simti si fara sex si ejaculare.:devil: (glumeam) Pai sa sti ca atata timp cat esti tanar, fara experienta sexuala, nu te masturbezi si fierbe sangele in tine, poti avea ejaculari precoce. Dar exista si al doilea act sexual si totusi, ...

Re: Re: cum sa-l adorm

din 24 sep 2007 18:58 de Ionel

Nu fi chiar atat de sigur. Sa stii ca si barbatul si femeia se excita in somn. Un barbat poate sa nu aiba erectie in somn, cand este excitat prin frecarea penisului doar daca e beat mort sau sedat (nu somnifere). Nu va recomand sa le faceti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lichidul preejaculator con

din 24 sep 2007 18:39 de Ionel

Foarte, foarte greu, aproape imposibil. Doar daca din intamplare este introdusa sperma in vagin. In aer liber, spermatozoizii traiesc in jur de 30 de minute. In vagin 1-3 zile (cei ce concep fete - trei zile, barbatusii doar o zi, ca inca de aici ...

Re: sex rar...probleme?

din 24 sep 2007 18:30 de Ionel

Nu, nu poate avea probleme. Corpul omenesc se autoregleaza. Surplusul de sperma o sa-l elimini prin polutii (ejaculari spontane), in special pe timpul noptii. Dar... este totusi o urmare: ai dorinta mereu - daca o ai, ca nu ne-ai spus - ceea ce te ...

Re: Sunt pudic!

din 24 sep 2007 18:16 de Ionel

Nu as putea sa-ti dau un sfat ci numai sa-ti sugerez cate ceva. Si eu, chiar cand eram copil, mi-era rusine sa ma urinez de fata cu altul. dar pe urma, incet, incet, de la o face in cabine bine inchise, pana la pisuar si apoi la stinsul focului cu ...

Re: Re: Re: sex rar...probleme?

din 24 sep 2007 16:57 de Radamant_the_Roman

Cam ce probleme credeti ca ar putea interveni dle gigi_xxl? Ce te faci daca ai automata si nu manuala? Astept un raspuns cat mai obiectiv cu putinta.

Consimtamantul meu

din 24 sep 2007 16:12 de Radamant_the_Roman

Cred ca m-ati confundat putin la inceput.Trebuia sa-mi spuneti Quasimodo nu dragutule ca doar ma considerati urat(in alt post scriati ca dvs spuneti lucrurilor pe nume). Chiar ma bucura faptul ca nu veti mai raspunde la posturile mele.Singurul ...

Re: Dragoste pentru o pustoaica.

din 24 sep 2007 15:42 de Nekunoskuta

Diferenta de varsta...sincer nu cred ca va conta pentru ca zici ca ea pare matura si tu pari un baiat cu capul pe umeri care ar sti sa-i respecte adevarata varsta. Mama si sora ei nu stiu cat de mult pot sa o induplece. Gandeste-te ca tu vrei ...

Re: Reminescentele comuniste

din 24 sep 2007 15:35 de Nekunoskuta

Stii ce dragutule? Cred ca mult, mult, mult mai bine ar fi sa ne ignoram noi reciproc ;) Daca mai apare numele meu intr-un post de-al tau iti voi raspunde cu o singura injurie! Sa-ti fie clar de acum incolo! Acesta va fi singurul meu comentariu la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Sinucidere

din 24 sep 2007 14:57 de Radamant_the_Roman

Dna Nekunoscuta aici se aplica refrenul acela " I will beat\kill your hero".Dvs nu intelegeti ca indiferent cat de valoroasa ar fi acea persoana un refuz "ocazional" pt mine echivaleaza cu un refuz permanent.

Reminescentele comuniste

din 24 sep 2007 14:35 de Radamant_the_Roman

Dna Nekunoscuta nu cred ca trebuie sa repet faptul ca nu ma intereseaza cantitatea ingurgitata sau frecventa cu care desfasurati asemenea "perversiuni"(nu in acceptiunea mea ci a unei minoritati tot mai restranse).Daca am fost interogativ cu ...

Re: Dragoste pentru o pustoaica.

din 24 sep 2007 14:31 de stefanoski

1. Mi se pare totusi un pic cam mare aceasta diferenta de varsta. In cazul vostru, 8 ani sunt multi. Daca ea avea spre exemplu 20 de ani si tu 28 era alta poveste pentru ca era si ea suficient de matura incat sa puteti avea o relatie. Or fi ele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Sinucidere

din 24 sep 2007 14:15 de Nekunoskuta

Lasitate...acesta e cuvantul cand se vorbeste de "sinucudere din dragoste". NU EXISTA ASA CEVA!!! Daca zici ca iubesti pe cineva si pierzi nu te sinucizi ci incerci sa recuperezi acea persoana. Daca nu se poate il consideri drept un fapt de viata ...

Re: Re: Re: Fug...

din 24 sep 2007 13:28 de Nekunoskuta

Nu ma contrazic deloc, numai ca tu nu poti sa prinzi firul ;) Deh...gandirea de maimutica! :D Unu la mana: am spus ca la 13 ani am avut primul "prieten", chiar si atunci am pus ghilimele. Nu am spus ca la 13 ani am iubit pe cineva. Doi la ...

Dragoste pentru o pustoaica.

din 24 sep 2007 13:15 de anatorenatul

Eu am 22 de ani.Am cunoscut o tipa draguta foc la mare,foarte desteapta.Prietenii mei cu care am fost la mare,intrebandu-i imi spuneau toti ca arata si gandeste precum o fata de 19 ani.Cu totii insa erau mirati cand aflau varsta reala:14.Dupa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2167 din 3732
«   1 ... 2164   2165   2166   2167   2168   2169   2170 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare