Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Nu este nicio problema

din 22 sep 2007 21:17 de vali2jan

Nu are loc polutie fara sa ai un vis erotic. Daca se intampla sa ai spermatoree fara sa ai vis eotic, adica sa te exciti sexual, e bai (ceva rau). E adevarat ca daca doar te gandesti la sex e foarte putin probabil sa ai ejaculare spontana.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 sep 2007 21:04 de Di4ka

De plasturele "evra" a auzit cineva? Eu shtiu ca e foarte subtsire shi impermeabil, putin fi aplikat pe orice portsiune a pielii. Chestia supe este ca trebuie schimbat doar o data pe saptamana. Nu shtiu daca e disponibil in Romania..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de la cati ani....

din 22 sep 2007 20:36 de vali2jan

Angela, taranul roman, in inteligenta sa milenara, isi marita fetele intre 17 si 19 ani, dupa 20 de ani erai fata batrana. Atunci virginitatea trebuia pastrata pana la casatorie. Si la tara pe camp si in padurici erau pasaricile care, dupa ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamn

din 22 sep 2007 20:23 de angela

De unde stiu psihologie.. Lucrez de la 18 ani intr-un domeniu in care interactionezi cu copii, dar si cu adultii.Daca mai punem si 4 ani de practica pedagogica si psihologie a copilului si nu numai, si inca 2 ani la facultate de profil eu zic ca ...

Re: Re: Re: Re: de la cati ani....

din 22 sep 2007 20:20 de vali2jan

Angela te contrazic: se poate. Ce, aratatorul meu nu e mai mare decat puta unui baiat de 9 ani si nu ma impiedica sa-l bag in vagin.:devil: Dar ce face un baiat de 9 ani nu e sex. E doar o joaca:ok:. La 10 ani m-a chemat si pe mine o femeie sa-mi ...

Re: Dragoste vs sex

din 22 sep 2007 19:56 de vali2jan

Tocmai aici e o discutie intreaga. In prezent iubirea a pierdut teren in favoarea sexului. E adevarat, sexul influenteaza foarte mult o relatie in bine, dar... asta numai daca e iubire. Daca nu e, poate, pe o perioada mica, sa-l tina pe baiat ...

Re: E normal sa ma sune gagica zilnic ?

din 22 sep 2007 18:40 de vali2jan

Si aici e ca in sex: in prima peioada dorim chiar de mai multe ori pe zi:., apoi sa rareste si e bine si odata pe saptamana. Daca te suna gagica, nu e bine:devil:, dar daca te suna iubita, e ceva normal, ca iubirea te indeamna sa fii langa ...

Re: Fug...

din 22 sep 2007 17:40 de vali2jan

Nu o fac pentru ca sa-si demonstreze cat de virili sunt (poate complementar e si asta), ci pentruca in randul tineretului masculin, astazi (dar nici trecutul nu era scutit) e o rusine sa spui ca esti virgin dupa ce treci de 17-18 ani. Asta face ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna, d

din 22 sep 2007 17:21 de siana

cum ziceam FRUSTRATA, succes iti doresc ai mare nevoie P.S Chiar daca am experienta imi place oricand sa aflu pareri, niciodata nu sunt suficiente, "veterano" :p

Ce inseamna, dragi barbati, o femeie buna la pat?

din 22 sep 2007 17:14 de siana

da draga se pare ca traiesti din carti nu in lumea asta, intrucat ai habar de psihologie la cei 21 de ani ca in viata nu ai avea cum sa "ai habar altfel":)) ("ca mai stiu si putina psihologie spre deosebire de tine ") esti nascuta in 1986 (daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna, dragi

din 22 sep 2007 17:12 de angela

Nu stiu care dintre noi doua e mai frustrata avand in vedere ca la experienta pe care o etalezi(experienta si cu barbati si cu femei)iti pui intrebari de genul ce inseamna o femeie buna la pat? In locul tau nici nu as mai pune asemenea intrebari, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iu

din 22 sep 2007 16:14 de vali2jan

Barbate, tine minte ce-ti spune un barbat cu ceva experienta - si ti-au spus-o aproape toti si toate care au postat aici. E un proverb: "Dupa tren si femei sa nu alergi niciodata, ca vin altele", si ca te poti accidenta, zic eu. Omule, renunta. Din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara titlu:D

din 22 sep 2007 15:47 de vali2jan

Da, e foarte rau sa fii gelos. Gelozia duce de multe ori la un deznodamant nedorit intr-o relatie. Am cunoscut o familie, in care barbatului i se faceau scene chiar si in cazul cand se uita spre o femeie fara tel. Si a trebuit sa divorteze. ...

Ponderea vulgaritatii

din 22 sep 2007 15:35 de Radamant_the_Roman

Chiar daca ar avea aceasta infirmitate nu cred ca ar trebui sa-l consideram un caz singular. Din pacate astfel de personaje sunt la tot pasul.Voi chiar va imaginati ca respectivul nu a utilizat aceasta tactica si anterior si tind sa cred ca ...

Re: Re: Discriminari materiale

din 22 sep 2007 13:57 de Radamant_the_Roman

Eu m-am referit la conversatie interpersonala,deci implica prezenta a cel putin 2 persoane. Eu nu m-am referit la discriminarea pe care o faceti asupra mea pt ca altfel s-ar speria toti,dvs m-ati evita si daca as cobori dintr-un Ferrari ...

Re: Re: Fug...

din 22 sep 2007 12:36 de OltCip

:ok: nimik mai corect.... Apropo....e cumva ciung??? :lol::lol::lol: Nu te mai gandi la el... si parerea mea e ca nu ar trebuii sa te gandesti la o relatie serioasa si de lunga durata la inceput....am cunoscut multe fete care chiar daca acum le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat dar totusi

din 22 sep 2007 09:33 de OltCip

Nu e vorba de materialism

Singuratati diferite sub ceruri diferite.....

din 22 sep 2007 03:54 de ExoticDream

Ce straniu sentiment de dedublare.... "why did I do that?" versus "it feels better after doing that".... De ce continuitatea unei linisti poate dorite, poate intamplate, trebuia franta in intunericul noptii straine? Pentru un ecou nestiut, dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat dar totusi vre

din 22 sep 2007 02:40 de Radamant_the_Roman

Dl Oltcip are aproape 26 de ani deci. Daca el refuza sa se desparta de partenera infidela poate ca are motive serioase. Daca ea este poate un fost manechin sau fiica unui interlop ii poate fi destul de greu sa fac acest pas. Sau poate omul se ...

Re: Discriminari materiale

din 22 sep 2007 02:27 de katherine

Faptul ca ti-am mai raspuns si inca iti raspund ti-a cam rasturnat teoria - nu crezi? (atentie: intrebare retorica!)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2169 din 3732
«   1 ... 2166   2167   2168   2169   2170   2171   2172 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare