Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: E normal sa ma sune gagica zilnic ? din 20 sep 2007 17:54 de mimi
"ajunsesem de rasul prieteniilor"
cea mai dezgustatoare fraza am auzit.
pai...daca te suna, inseamna ca tine la tine. daca te simti sufocat inseamna ca nu vrei acest lucru. de fapt esti indiferent si orice lucru pe care il face ti-i se pare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 sep 2007 17:13 de Radamant_the_Roman
Dna Dada iertati-o pt ca mai are pana sa ajunga la varsta dvs.Poate va capata si ea ceva sapienta.In fond nu este vina ei ci doar a behaviorismului care i-a fost impregnat de ambient.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M- din 20 sep 2007 16:09 de dada
Buuun...
deci:
Da, daca si-ar recunoaste infidelitatea/
si-ar pierde libertatea!
Nu e logic?
Odata tradata increderea acordata neconditionat partenerului adulterin, acestuia i se vor reduce sau chiar suprima "portiile" de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeia la pest din 20 sep 2007 15:49 de katherine
sigur ca da...cum sa nu... :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeia la peste 30 din 20 sep 2007 15:48 de dada
Citeste cu ATENTIE postul initial!
...asta daca nu te faci ca n-ai inteles :`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeia la peste 30 din 20 sep 2007 15:45 de DADA
Nu ai inteles nimic!!!!!!!
Re: Re: Re: Re: Andra Vornicu-Inger sau Demon din 20 sep 2007 15:29 de Radamant_the_Roman
Dvs ca si dl Valentine aveti o gandire totalitarista poate chiar nihilista. Cesare Borgia(modelul dlui Valentine) avea o optica similara cu a voastra : Aut Caesar,aut nihil.
Incep sa-mi dau seama de veracitatea spuselor lui Platon privind ...
Re: Sex oral neprotejat din 20 sep 2007 15:17 de Nekunoskuta
Ulcer gastric scrie pe tine!!! :lol:
Sperma acida???? Oare cum o sa mai fac copii? Daca imi dizolva vaginul si uterul? :((
Nu-i bai! Acizii din stomac sunt mai tari! :ok:
Re: Re: Re: Andra Vornicu-Inger sau Demon din 20 sep 2007 15:10 de katherine
Vorbesti in plus pe propriul topic...Daca ti-as recomanda tie ceva ar fi o harta unde as sublinia cu un marker cat mai gros si intr-o culoare cat mai stridenta drumul cel mai scurt catre una din institutiile ,,de specialitate" de care iti tot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a in din 20 sep 2007 14:36 de katherine
Deci...:lol: daca ar fi sa pun cap la cap ce ai scris in post ar iesi ceva de genul:cineva care tine neaparat ca partenerul sau sa nu afle de faptul ca primul mentionat a fost infidel pentru a nu-si pierde...libertatea?! :D:D Does that make ...
Re: Andra Vornicu-Inger sau Demon din 20 sep 2007 14:21 de katherine
De ce tii NEAPARAT sa fii de fiecare data atat de ridicol si atat de jalnic?! Si de ce trebuie sa apara de fiecare data in posturile tale ridicole si jalnice numele meu?! Chiar nu a percutat si la tine cam cum sta treaba si ca vorbesti in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeia la peste 30 de din 20 sep 2007 13:54 de katherine
Ce pacat..e atat de simplu..dar presupun ca nimeni nu stie mai bine decat tine exact care sunt ,,sperantele tale" de a intelege ceva...ma rog; setul de valori care ar fi in masura sa-ti apere integritatea morala si psihica (de pe urma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de la cati ani.... din 20 sep 2007 13:28 de E U
[i]TE-AS ANTREBA CAND AI FACUT-O PRIMA OARA DAR CRED CA AI UITAT DAR DACA NU VREI SA FACI SEX DE CE ANTREBI TE-AI SATURAT DE SEX ORAL?[/i]
Andra Vornicu-Inger sau Demon din 20 sep 2007 11:45 de Radamant_the_Roman
Dl Sephiyroth am aflat ca va plac arborii acaju,cainii din zona sunt probabil Dingo,iar schiul probabil il performati pe Kilimandjaro. Probabil din cauza aceasta ati sarit in apararea negroizilor doar ii intalniti la tot pasul.
Nu eu am facut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat da din 20 sep 2007 00:11 de ExoticDream
Cum sa inseli si apoi sa te intorci al relatie fara nici o remuscare?!? Mi se pare un nonsens dublu! Vorbim de relatii in care sentimentul de iubire este reciproc, nu de legaturi de natura sexuala, OK?
So.... daca iti iubesti partenerul, cum ...
Re: Re: Re: Re: Succesul unei casatorii din 19 sep 2007 23:42 de ExoticDream
Joc de noroc nu cred sa fie, dar este adevarat ca se prefera concubinajul (mai elegant spus "casatoria de proba"), in special de catre barbati care, in general, nu se grabesc cu casatoria, chiar daca li se pare ca si-au gasit jumatatea. Ei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M- din 19 sep 2007 22:32 de carrie
Eu continui sa sustin ca nu are rost sa marturisesti nimic... pentru ca iti faci tie bine (iti linistesti constiinta, pentru ca asta urmaresti in final, cu siguranta, nu "daca") si celuilalt rau (pentru ca el sufera in primul rand). Clar egoism. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a in din 19 sep 2007 22:19 de katherine
Dupa ce l-ai inselat macar acorda-i o sansa sa decida el/ea daca, DUPA CE AI FACUT, mai meriti sau nu o sansa...asta daca ceea ce se doreste este, intr-adevar iertarea si linistirea constiintei. Cred ca dupa ce a fost inselata o persoana merita ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a insela din 19 sep 2007 22:12 de carrie
Hmmm... tu crezi ca in spatele asa-zisei corectitudini nu se afla acel mic si sfredelitor sentiment de vinovatie care ii macina? Si atunci... prin asta isi descarca povara, piatra de pe suflet... nu contest ca sunt intr-adevar oameni pe care ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat da din 19 sep 2007 21:56 de katherine
Serios?! Cand ii spui ca l-ai inselat o faci din...stai asa sa ma gandesc..CORECTITUDINE!...dar daca te ghidezi dupa proverbul pe care l-ai citat nici nu ma mir ca ti se pare o neghiobie cu zulufi roz. Si eu am fost inselata nu doar o singura ...
Pagina 2172 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||