Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Fug... din 19 sep 2007 00:39 de ExoticDream
Bine ca te-ai prins la timp ce fel de om este "prietenul" tau, daca ti-ai fi inceput viata sexuala cu el ti-ar fi fost si mai greu sa treci peste aceasta experienta nefericita/neplacuta.
Nu trebuie sa generalizezi insa... nu chiar toti ...
Re: Re: Re: Re: M-a inselat dar totusi vreau sa fi din 18 sep 2007 21:32 de carrie
Hmmm... depinde de la persoana la persoana si de la situatie la situatie, depinde de motivele care au dus la calcatul stramb...
Nu se poate da un raspuns clar. Acum in cazul tau avand in vedere ca deja s-a repetat de cateva ori... nu stiu ce sa zic. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat dar totusi vre din 18 sep 2007 20:57 de katherine
De vreme ce nu ai avut o relatie pana acum nu esti in masura sa apreciezi conceptiile noastre. Asa ca de ce nu inchizi ,,bresa in timp" pe care ai creat-o si ne lasi sa ne vedem de treaba noastra...am aprecia.
Re: Re: Re: Relatie? Eu 25, ea 17! din 18 sep 2007 20:00 de Bozgoru
nici o problema... daca fizic nu pare de 15-16.. e perfect.. stai linistit..
Re: Ce aveti cu versatele din 18 sep 2007 19:39 de siana
interesant apropo ca ai vb de nimfomanie, daca tipa e asa pai nu e bine ca nu o satura nimeni, daca e frigida pai nu e bine ca pe ea nu ea nu o excita nimeni, daca e medie ca experienta si abilitati - nu e bine ca nu face nimic special si asa ...
Re: Re: M-a inselat dar totusi vreau sa fiu cu ea din 18 sep 2007 19:21 de OltCip
de ceva timp duc o lupta cu mine insumi....stiu ce e de facut dar totusi nu am puterea sa fac :( stiu ca nu ar merita nici macar sa o salut pe strada. o parte din mine o vrea ...o parte nu.... si nu ma pot hotara.... inima imi spune sa ne ...
Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat dar totusi vreau s din 18 sep 2007 19:00 de Radamant_the_Roman
Si ma acuzati pe mine de conceptii rigide. Sunt curios daca peste 10 ani veti mai avea aceeasi fermitate in convingere.
Clarificare din 18 sep 2007 18:40 de siana
Subiectul deschis de mine nu avea ca scop supraestimarea persoanei mele, ci era o intrebare sincera la adresa celor care au trecut, care trec prin dilema mea: a a ramane aici si a trai bine sau a pleca in afara si a face si bani si cariera avand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 sep 2007 17:55 de ExoticDream
Comunitatea seXpert este una eterogena, nu suntem aranjati frumos ca la scoala, unii intra de cateva ori in cautare de raspunsuri la intrebari ce-i macina la un moment dat, altii din pura curiozitate sau ca sa-si omoare timpul, altii pentru ca ...
Re: Re: Re: as avea nvoie de ajutor din 18 sep 2007 17:49 de mark
in legatura cu ce am scris mai sus... in lichidull ala care are rol de lubrifiere unii zic ca exista spermatozoizi altii zic ca nu, unde am citit zicea ca este doar 0,2% sanse ca sa ramana insarcinata , ca si de la un barbat steril.si daca altii o ...
Re: Re: Relatie? Eu 25, ea 17! din 18 sep 2007 17:44 de angela
Nu mi se pare o diferenta enorma si oricum unele fete se maturizeaza mai repede decat baietii(psihic, si fizic). Vrei sa profiti de ea? Inseamna ca nu ai sentimente daca vrei doar sa te culci cu ea.Daca nu vrei s-o cunosti mai intai, las-o in ...
Re: M-a inselat dar totusi vreau sa fiu cu ea din 18 sep 2007 17:25 de ExoticDream
Intrebarea mea este: ce mai cauti in apropierea ei?!? Nu te-ai lamurit inca ce fel de "om" este??? Katherine are dreptate, infidelitatea face parte din categoria greselilor care nu pot fi iertate, chiar daca (zic eu) actul sexual s-a produs sau ...
Re: Re: doctorii de specialitate baieti, tot ginec din 18 sep 2007 16:33 de ExoticDream
Eu vreau sa tin cont de sfaturile tale, agrisane...., Ionele, agrisane?!?
:unsure::unsure:;)
Re: Re: Re: Re: M-a inselat dar totusi vreau sa fi din 18 sep 2007 16:27 de katherine
Daca m-ar insela persona iubita nu l-as putea ierta. Pentru mine indifelitatea este singurul lucru de neiertat. Daca, la randul meu, asinsela persoana cucare am o relatie, pentru mine ar insemna sfarsitul. Nu mi-as dori sa fiu iertata ...
Re: Re: Succesul unei casatorii din 18 sep 2007 15:06 de ExoticDream
Ma intreb cati din cei care ajung sa spuna acel "da" inteleg aceste lucruri... cand exista chestii mai importante cum ar fi contul in banca, pozitia sociala, dimensiunea bustului si a pectoralilor, lungimea piscinei, dotarea masinii.... Multimea ...
Re: Re: Re: Re: Femeia la peste 30 de ani din 18 sep 2007 08:51 de dada
Da' n-am draga varsta de care vorbesti!
Sau o am daca si tu esti amant de Roman!..sau macar daca existi :mellow::mellow::mellow:
DAR, oricum nu era vorba despre mine aici!
Si ca sa iti raspund totusi: Depinde. Daca si cum te intretii si cu ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 sep 2007 00:41 de ExoticDream
Eu zic ca ai cu cine vorbi si cand nu esti demoralizat, este la fel de important.
Prezervativul sau alt mijloc de contraceptie este indicat indiferent de tipul relatiei in care esti implicat, cu exceptia cazului in care vrei echipa de ...
Re: Relatie? Eu 25, ea 17! din 18 sep 2007 00:26 de ExoticDream
Daca fata asta este una de calitate si tu nu ai nici un gand de relatie cat de cat serioasa, fa-i un bine si las-o in pace! Daca te consideri capabil sa-ti schimbi macar partial felul de a fi, poti incerca o relatie cu ea, insa nu sari la sex din ...
Re: Re: Re: Re: Re: E necesar sa isi arate toti iu din 17 sep 2007 23:09 de omu_negru
sunt multi(mai ales "din garda veche") care nu accepta asa ceva in public(un exemplu ar fi tinuta elevilor de liceu....ca tot "e in voga".
pe mine nu ma deranjeaza sa ii vad pe 2 sarutandu-se, isi manifesta iubirea intr-un fel anume...dar daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 sep 2007 22:36 de Radamant_the_Roman
Pe mine nu ma mai intereseaza cum sunt sau cum vor fi pe viitor romancele.Eu sunt o persoana foarte orgolioasa,iar 7 ani de zile de esecuri in acest domeniu cred ca ar lasa urme oricarei persoane.
Sunt nevoit sa ma repet: nu este o chestiune ...
Pagina 2174 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||