Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat dar to

din 19 sep 2007 21:46 de carrie

Si daca ii spui... "TE-AM INSELAT!"... ce? Il faci in primul rand pe el sa sufere ca sa iti descarci tu constiinta si sa nu traiesti cu povara pe suflet. Mai mult ca sigur ca din cauza asta, pentru ca toti suntem egoisti si ne gandim in primul ...

Re: Re: Sarutul

din 19 sep 2007 21:32 de eu

aoleu...lasati astea...eu vreau sa stiu ces aia serpisori si cerculetezte...etc...pls;;).:D:*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat dar totusi

din 19 sep 2007 21:31 de katherine

Daca ai o relatie si faci sex cu altul, dupa care te intorci la parteneri ,,fara vreo remuscare" (adica nu-i spui TE-AM INSELAT. ASTA E. DIN CLIPA ASTA NU MAI PUTEM FORMA IN CUPLU) chiar esti ,,o cizma" si...cam atat ar fi de zis...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat dar totusi vre

din 19 sep 2007 21:07 de carrie

Violenta (desi nu cred ca as fi vreodata atrasa de un barbat care mai devreme sau mai tarziu sa aiba asemenea accese... dar niciodata nu se stie cum se poate schimba un om), "raceala" prelungita fata de partener (dezinteresul), moartea ...

Re: Re: Metode antice actuale

din 19 sep 2007 20:54 de Radamant_the_Roman

Pai daca ati fi mai explicita in raspunsuri poate ca v-as urma sfatul. Am deschis un subiect foarte serios(ma refer la cel cu compensarea) la care nu am primit sugestii demne de urmat. Desi ma autodepreciez in fata voastra(detractorii mei) tot ...

Re: Re: Re: Re: Re: E necesar sa isi arate toti i

din 19 sep 2007 19:54 de ExoticDream

Sarutul despre care vorbesti tu ("performat" de "toate cuplurile" chiar daca nu se iubesc) este fata de sarutul la care ma gandesc eu cam ca [i]a face sex[/i] fata de [i]a face dragoste[/i], intelegi? Sarutul ala oarecum mecanic este pentru ...

Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat dar totusi vreau s

din 19 sep 2007 19:49 de Agony

Frumos spus, gandesti ca mine:love:, ideea ea k daca o ierti esti un sclav...poate k o iubesti...dar ea nu.Astfel de relatie nu va tine, si oricum poate o iubesti, dar peste cateva luni iubesti pe alta, apoi alta etc, mai e pana te insori baiete, ...

Re: Re: Succesul unei casatorii

din 19 sep 2007 17:38 de bob

Buna,ce ai spune de o femeie care si-a inselat sotul timp de 8 ani,cu un barbat insurat si cu copil.Ea nu a stiut sa spuna NU la momentul respectiv.Stii vorba aia"Barbatul e dator sa incerce,femeia e datoare sa refuze",ea nu a facut-o atunci si ...

Re: Re: Re: Re: Test de materialism ! Seria5vsLoga

din 19 sep 2007 16:11 de Agony

Eu zic ca ai facut bine, ai dovedit ceva, chiar daca era clar...macar te-ai convins pe sine, ca te-ai ales si cu bonus poate e treaba ta.Asa le trebuie dak-s materialiste.In viata trateaza o zdreanta ca o zdreanta.O zana ca pe propia persoana. ...

Re: Re: Re: Succesul unei casatorii

din 19 sep 2007 15:58 de angela

Am inceput sa cred ca astazi casnicia e un joc de noroc, ca cei mai multi barbati nici nu isi doresc acest lucru decat la peste 30 de ani.. Am inceput sa cred ca mai dorit e concubinajul, libertatea si apoi casatoria. Succesul unei casatorii nu ...

Re: Sarutul

din 19 sep 2007 15:03 de katherine

Nu stii cum sa ,,procedezi"?! Nu ai auzit de pasiune, abandon sau altele asemenea pentru care SPER sa nu existe vreodata vreun site sau asa ceva care sa te ,,invete" sa saruti ,,ca la carte" cica...Daca ai vreun complex in legatura cu asta de ...

Re: Dragoste vs sex

din 19 sep 2007 14:54 de SORIN28

Nu este pe locul 1 dar nici in coada clasamentului nu este. Degeaba ma inteleg in pat cu ea daca atunci cand vorbim suntem pe unde diferite...si invers. Sexul cu partenera nu ma face sa o iubesc mai mult dar nici nu ma indeparteaza de ea. [b]De ...

Re: Re: Re: Re: Test de materialism ! Seria5vsLoga

din 19 sep 2007 12:36 de Nekunoskuta

Un test intre baieti??? :blink: mai degraba un test facut de baieti ce au avut ca tinta fetele. Si noi iti explicam tocmai faptul ca "esantionul" ales nu era unul "de calitate" pentru ca majoritatea covarsitoare a fetelor care umbla pe strazi la ...

din 19 sep 2007 10:09 de Novalis

Problema lui e legata de dependenta fata de acea persoana.El realizeaza ca e nociva aceasta atitudine dar nu o poate inlatura.Se aseamana intrucatva cu lasatul de fumat numai ca e mai usor sa renunti la o persoana care nu merita decat la ...

Re: Re: Test de materialism ! Seria5vsLogan

din 19 sep 2007 01:21 de ExoticDream

Bun, sa zicem ca-i asa, te plimbi cu masina, mananci la restaurante simandicoase, ti se cumpara cadouri "de firma", ajungi la hoteluri luxoase, dar in final, cand masina este in garaj, se lasa intunericul peste vila cu n etaje de nu se mai ...

Re: Test de materialism ! Seria5vsLogan

din 19 sep 2007 01:12 de siana

Se pare ca si o ea sau o el devine brusc interesant, tanar, frumos inteligent si f atragator cand el sau ea detine o masina smechera o casa frumoasa si un cont in multe cifre la banca ;))

Re: Fug...

din 19 sep 2007 01:05 de nypd

afla de la un baiat adevarat;)ca ala caruia i-ai zis tu un prieten e un magar nesimtit care a profitat de tine. cretinatate mai mare ca asta cu handjobu rar am auzit. asta e genu' de om care spune ca sa fumezi marijuana e ceva ce tine de ...

Re: Clarificare

din 19 sep 2007 00:59 de ExoticDream

Eu cred ca ai primit raspunsul pe care, mai mult sau mai putin explicit, ti l-a dat majoritatea: nu merita sa pleci in strainatate cand aici ai avea o iubire sincera si suficienti bani pentru a trai decent. Daca vei ramane cu barbatul care te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sarutul

din 19 sep 2007 00:59 de DarkAngel

Un sarut nu va avea nici un farmec daca il faci stiintific!!!:ok:

din 19 sep 2007 00:50 de ExoticDream

Cam ce motive crezi tu ca ar justifica gestul unui partener implicat intr-o relatie de dragoste de a calca stramb? In cazul de fata, nu se poate spune nici macar faptul ca partenerul nu-i ofera sex! Nu as baga mana in foc ca este vorba de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2173 din 3732
«   1 ... 2170   2171   2172   2173   2174   2175   2176 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare