Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 sep 2007 20:35 de X
hai...nu te mai umfla..ca aici nu se fac inrolari in Legiunea Straina ! e multa lume nemultumita...., dar asa cum ai spus ..., nu putem omogeniza masa multumitilor cu cea a nemultumitilor..! multumitii sunt de-o parte si cei nemultumiti sunt de ...
Re: masturbarea din 16 sep 2007 20:33 de Nekunoskuta
Vezi sa nu-ti fi produs ceva rani prin vagin daca ai sangerat "de cateva ori"!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Po din 16 sep 2007 19:28 de Radamant_the_Roman
De unde stiti dle? Ma cunoasteti cumva. Eu doar v-am spus ca imi pot impune anumite obiective pe care apoi sa le indeplinesc indiferent de ceea ce comporta.Pot merge si pana la exterminare fizica(doar a oamenilor,la animale sau pasari cred ca ...
Re: Re: Re: Re: Succesul unei casatorii din 16 sep 2007 19:26 de ExoticDream
De acord, in general.... doar ca potrivirea de caracter trebuie sa fie mai mult decat oarecare, libertatea in doze ok de ambele parti implicita (si evident nu folosita pentru a insela partenerul) si in plus..... multa multa imaginatie, dorinta de ...
Re: Re: Re: Succesul unei casatorii din 16 sep 2007 19:20 de ExoticDream
10% intelegere??????? Chiar crezi ca banii, respectul si patul pot compensa lipsa de intelegere?????
:blink::blink::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubire din 16 sep 2007 18:55 de katherine
Daca cineva este ranit de persoana iubita poate ceda tentatiei de a-l face sa sufere pe celalalt. Trebuie multa putere si sacrificiu pentru ,,a-i da drumul" celuilalt, cu alte cuvinte - o iubire mare...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posiblitati de din 16 sep 2007 18:38 de katherine
Lipsa unui partener nu poate fi compensata din simplul motiv al sentimentelor pe care prezenta unei relatii in viata cuiva le provoaca - aceste sentimente sunt unice si nu pot fi inlocuite cu nimic. Bineinteles ca in viata de zi cu zi vor exista ...
Re: Vinul potrivit pentru o intalnire romantica? din 16 sep 2007 17:29 de Cristina
Cam tarziu raspunsul: Jean Leon, 2001 rezerva, rosu la o cina cu friptura. Pe mine m-a dat gata. Si vinul si tipul. Ciocolata nu e exclusa.
Re: Re: as avea nvoie de ajutor din 16 sep 2007 17:13 de Cristina
In general, da, fa-ti griji, ai auzit de lichidul preseminal?. uite ala contine si el spermatozoizi si nu trebuie sa ajungi la ejaculare pentru ca el sa existe. ii urez noroc partenerei in a nu fi insarcinata daca nu si-a dorit-o.
Re: Re: Re: Succesul unei casatorii din 16 sep 2007 14:54 de carrie
Nekunoskuta are perfecta dreptate... si nu stiu cand vom deschide ochii si vom intelege ca asa-zisa fericire matrimoniala a tuturor inaintasilor e de multe ori un mit...
Cat priveste reteta succesului casniciei... nu exista. Cred ca intre cei 2 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cautati situatii plauz din 16 sep 2007 12:57 de Radamant_the_Roman
Dle Bozgoru nu cred ca apartin categoriilor indicate de dvs(poate anumite persoane sunt de alta parere). Poate sunt putin lipsit de modestie cand afirm ca dintr-un grup de 20-30 de persoane,foarte putine persoane de ambele sexe mi-ar atribui o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubire din 16 sep 2007 11:35 de rowanna
depinde de cat de mult o iubesti si de ceea ce-ti face!fi putin mai explicit si poate voi cauta un raspuns!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de materialism ! din 16 sep 2007 10:55 de carrie
Asta intre altele si pentru ca barbatii nu prea au la ce femei sa fie materialisti. Ca nu prea gasesti femei cu munti de bani personali si pe deasupra dispuse sa isi "cumpere" barbati cum fac acestia din urma. Iar daca un barbat incearca sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cautati situatii plauzibil din 16 sep 2007 06:53 de Bozgoru
da eu n-am inteles ceva.. cum adica..,,Am sesizat ca exista si persoane care,din varii ratiuni nu au avut sau ,mai grav ,nu vor avea niciodata o prietena.,,?????
Adika ce vrei sa spui..? eu cred ca vorbesti de persoanele care au probleme psihice ...
Re: prima data la partenera din 16 sep 2007 04:47 de valijan
Nu am inteles, ce nu stii ce sa faci? Sa o dezvirginezi? :devil: Mai omule, asta te preocupa? Sau crezi ca nu a fost virgina - asta intuiesc eu din intrebarea ta. Si chiar daca nu ar fi fost virgina, ce nu ar fi la locul lui? Nu mai suntem in evul ...
Re: Re: as avea nvoie de ajutor din 16 sep 2007 04:39 de valijan
Pai depinde cate zile i-a tinut menstruatia (nu ciclul). Pana in ziua a 9-a, socotind de la prima zi de menstruatie inclusiv e perioada infertila. Iar daca n-ai ejaculat, nu-ti mai face probleme. Pe gaura n-a incaput decat o picatura, care are doar ...
Re: Re: Re: infectie... ? din 16 sep 2007 04:18 de DarkAngel
Esti dispus sa vezi ce se intampla daca nu tratezi ? :-` hmm sado-maso? mai crezi in mos craciun ??? du-te la doctor!!!!
Re: Inca ceva!!! din 16 sep 2007 04:11 de valijan
Nu, nu e nici o problema, daca simti placere. Corpul e in asa fel facut, incat, in general, se opune excesului. Cu timpul raresti ritmul. Masturbarea dauneaza daca este facuta prin fortarea persoanei.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O sugestie ceva din 16 sep 2007 04:02 de valijan
Propun o lege ca toate fetele sa poarte centura de castitate. Dar cheia sa fie la baieti.:devil: Pai noi, baietii suntem foarte cuminti, dar nu numai atat: suntem si foarte serviabili. Le dam ceea ce n-au si isi doresc. Si unde mai pui ca totul in ...
O sugestie ceva din 16 sep 2007 04:00 de valijan
Pai daca vezi una cu CAP (cur acoperit putin:devil:) cum sa nu ajungi ca in zicala "Prostului i se scoala si in biserica":D
Pagina 2176 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||