Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: am devenit.. retardat :) din 15 sep 2007 00:39 de siana
stii cand iubesti pe cineva f mult o parte din tine ramane acolo cu acea persoana pentru un timp dupa o despartire, dar timpul te va ajuta sa redevii intreg". Crede-ma orice doare si stii asta, orice durere fizica este oarecum curabila, numai cea ...
Re: Re: Re: Invitarea unei fete la tine acasa din 15 sep 2007 00:29 de siana
daca e naspa, asa e nu intra, daca e hot" intra ca spera ceva, dar oricum cand intra in casa unui tip, nu o spun eu o spune Freud asteapta inconstient sa primeasca ceva cat de mic chiar si un sarut sau un gest senzual...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce am fugit nu am s din 15 sep 2007 00:26 de siana
doamne dar de unde ati dedus voi ca am avut mii de barbati? ??
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce am fugit nu am scapa din 14 sep 2007 23:11 de angela
Nu sunt invidioasa pe o femeie care nu stie ce vrea de la viata. Nu am de ce sa fiu invidioasa pe ceea ce am si eu:frumusete(fizica si sufleteasca), si mai ales nu pot fi invidioasa pe ceva ce nu-mi doresc: mii de barbati.
Referitor la ...
Re: Re: chiar va propun un subiect serios din 14 sep 2007 17:39 de Nekunoskuta
El a recunoscut ca daca avea net de pe la 13-14 ani acum stia si mai multe. Concluzia: "invata" de pe net, in fata calculatorului, in casa.
Re: Re: Invitarea unei fete la tine acasa din 14 sep 2007 17:33 de Nekunoskuta
.........deci sunt retardata! Ce noutate!!! :lol:
O tipa "vanatoare" nu intra in casa unui tip "hot" fara motiv. In casa unui tip naspa nu intra niciodata!
O tipa "normala" poate in casa unui tip fara un gand ascuns.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce am fugit nu am scapa din 14 sep 2007 16:46 de X
sigur ca da..! cum spui tu ! :)
Re: prima data la partenera din 14 sep 2007 16:41 de l0st_soul
Daca nu i-a curs sange inseamna ca are himenul elastic. Poate o sa i se rupa la al 2,3,4,5...contact sexual , sau cand o sa nasca, sau poate niciodata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigari - Impotenta ? din 14 sep 2007 16:09 de valentine
Vin rosu...si usturoi deasemenea. Vinul aduce beneficii sangelui, usturoiul arterelor,venelor, iar ciocolata da energie :) Tigarile din punct de vedere fizionomic...te molesec
De cafea nu stiu sa iti zic ca nu beau...mi se strica destul dintii de ...
Re: Re: Re: Re: Re: de ce am fugit nu am scapat din 14 sep 2007 13:47 de siana
1 nu ma laud
2 daca eram cu putini neuroni nu aveam diplomele si experienta in management din prezent
3 il iubesc f mult dar in afara se fac alti bani
4 usor etichetezi pe altii, asta numesc eu superficialitate
Re: Re: Re: Re: Re: de ce am fugit nu am scapat din 14 sep 2007 12:49 de valentine
Invidia...:-`
Re: Re: Tigari - Impotenta ? din 14 sep 2007 12:08 de angela
Nu stiu daca duce la impotenta, dar am citit altceva..
Consumul de tigari si cafea diminueaza calitatea spermei, deci cand o sa faceti copii poate apar unele probleme..
Re: Re: Re: Re: de ce am fugit nu am scapat din 14 sep 2007 12:01 de angela
Cum adica ce sa faci? Daca spui ca esti super frumoasa si ca ai avut mii de barbatii, nu inteleg care e problema ta? Spui ca tipul e frumos ,bogat,destept si ca te iubeste, ce vrei mai mult de la viata? Unul gras, cu burta si care nu are decat un ...
Re: Tigari - Impotenta ? din 14 sep 2007 09:59 de valentine
Nu stiu sa iti zic sigur daca duc la impotenta...dar un sfat pot sa iti dau: in meniul tau zilnic asigura-te ca apar 1 pahar de vin rosu si o cicolata, fie ea cat de mica.
P.S si eu sunt tot ca tine cu fumatul...:~*
Re: Re: Re: Re: Am inselat-o, m-a prins, sa accept din 14 sep 2007 04:11 de Bozgoru
4 ani??? damn...am raspuns si eu la alea care erau mai noi ( mai in fatza) :)) .. macar pt ceilalti.. acceptati mah sa fiti sclavi daca a-ti gresit si fata merita :)
Re: Re: Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste! din 14 sep 2007 04:09 de Bozgoru
cineva tot te va place.. si te vei saruta cu el frantuzeste... zic asta pt. ca stiu ca toti avem in viata.. acea persoana langa care vom sta toata viata.. chiar daca pt. unii dintre noi.. avem vreo 100 de femei langa care tot credem ca ne vom ...
Re: Re: Re: Am inselat-o, m-a prins, sa accept sa- din 14 sep 2007 04:04 de DarkAngel
Nu stiu daca detaliul asta este important dar au cam trecut 4 ani de cand a fost postat acest subiect.....:-`
Re: Re: Am inselat-o, m-a prins, sa accept sa-i fi din 14 sep 2007 03:56 de Bozgoru
daca merita fata... eu zic ca merita sa fii un sclav... macar un timp.. pana cand ii trece supararea..eu cel putin as face asta daca fata chiar merita..
Tigari - Impotenta ? din 14 sep 2007 03:46 de Bozgoru
Ce pot sa zic.. sunt un om care nu ar lasa tigarea din mana decat din doua motive : Primul ar fii daca mi-ar spune doctorul ca am cancer la plamani gat etc.. si al doilea ar fii acela daca as fii sigur ca fumatul duce la impotenta..
Deci.. timp ...
Re: Re: Succesul unei casatorii din 14 sep 2007 03:41 de Bozgoru
pt. ca o casatorie sa dureze e nevoie... de :
10% intelegere
30% respect
20% intelegere in pat
40 % bani... destui incat sa nu apara probleme financiare..
Deci daca unu dintre aceste 4 aspecte.. lipseste.. se cam duce totul de rapa...
Pagina 2178 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||