Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ecograf la ginecolog!!!ras din 13 sep 2007 13:24 de l0st_soul
Orice examen medical are doua parti principale : anamneza si examenul clinic propriu-zis.In cadrul unui examen (control) ginecologic, dupa anamneza urmeaza ceea ce s-ar putea sa ti se para ceva mai putin placut - controlul ginecologic ...
Re: Succesul unei casatorii din 13 sep 2007 12:53 de Nekunoskuta
Hai sa-ti spun succesul casatoriilor bunicilor nostri si la o parte din parintii nostri: PREJUDECATA!!!
"Ma inseala, il iert, nu divortez ca am 2 copii si ma rade lumea. Ce ma fac singura? Cum ii cresc? Unde ma duc? Hai sa il ...
Re: E ceva normal? Pentru fete doar.. din 13 sep 2007 12:44 de Nekunoskuta
E normal sa ai ceva dereglari cand iti incepi viata sexuala. De fapt viata sexuala regleaza menstruatia. Faptul ca ti-a venit odata pe 1 si oadata pe 29 nu e ingrijorator, ti-a venit la 28 de zile deci e chiar ok. Si faptul ca e mai putin abundenta e ...
Re: Re: Re: Re: Re: ecograf la ginecolog!!!raspuns din 13 sep 2007 12:26 de Nekunoskuta
Pai vezi ca de fapt nu intelegi nimic????
Cum crezi tu ca difera controlul pentru virgine de cel pentru "nevirgine"? O astfel de diferenta se poate face doar in cazul unui control GINECOLOGIC, in nici un caz la ECOGRAF (!)
SA ITI FIE ...
Re: Re: Re: Re: Re: copii lor:D din 13 sep 2007 12:21 de Nekunoskuta
Un copil de profesor e in primul rand un copil al unui om, apoi parintele sau e profesor ;)
Am doua exemple care ma fac sa cred ca daca stii sa te comporti si stii ce limite sa impui totul se poate desfasura normal (ma refer la un nivel ...
Lucian Miron, criminalul profesor doctor! din 13 sep 2007 11:50 de nypd
stiu ca nu e despre sex, dar consider ca e ceva f important. va rog cititi cu atentie
Lucian Miron, criminalul profesor doctor
daca Doamne fereste aveti/ are cineva apropiat cancer sa va feriti cat puteti de sectia de oncologie dela spitalul sf ...
Re: Re: Re: Re: copii lor:D din 13 sep 2007 11:47 de omu_negru
eh...daca cunosti "pe cine trebuie" treci si de bac:-j
Re: Re: Re: copii lor:D din 13 sep 2007 11:44 de stefanoski
Da...si daca primeste note din burta ptr ca e fiul/fiica lui x sau lui y cand o sa se trezeasca in fata unui examen important cum ar fi bacalaureatul ? :unsure:
Re: copii lor:D din 13 sep 2007 11:34 de stefanoski
Pai e nashpa sa fii fiu de profesor pentru ca, daca preda unde inveti tu, are pretentia sa se mandreasca cu rezultatele tale, sa fii un elev model...
Daca faci o boacana si se ia un prof de tine, zice mama sau tata : "m-ai facut de ras la toti ...
Profii si copiii lor din 13 sep 2007 11:26 de Profii si...
Avand in vedere ca in aceasta perioada unii incep scoala/liceu/facultate mi-a venit in cap o idee pe care as vrea sa o dezbatem aci si anume copiii de profi (sau copiii profesorilor daca unii n-au inteles:rolleyes:).
sunt ei "altfel" fata de ...
Re: Re: Re din 13 sep 2007 11:12 de nypd
am umila parere ca se face o mica confuzie.
cu siguranta un baiat si -o fata pot fi amici. daca sunt colegi, nu se saluta nu vorbesc de una de alta?
daca sunt vecini, colegi de servici doar n-o sa se cramponeze ca unul e baiat si cellalt fata si-o ...
Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut dragoste din 13 sep 2007 05:16 de DarkAngel
Hai sa ne gandim un pic... daca o stat 3 ani cu tine nu o stat pt ca nu o simtit nimic. OK deci care este problema ? Problema este de diverse conceptii fobii si alte probleme care le poate avea in mintea ei. Cum se scapa de asa ceva? NU cu explicatii ...
Re: Re: ce sa fac??? din 13 sep 2007 03:44 de valijan
Nu, ursulet, un cuplu normal nu se poate baza pe asa ceva. Daca nu vrea sa-l ierte sa-i spuna si sa-si desparta drumurile. Intr-o viata de cuplu se ivesc mult probleme. Daca nu se rezolva ca intre parteneri - asa trebuie sa fie un cuplu - nu are ...
Re: Re: Re: ce sa fac??? din 13 sep 2007 03:40 de valijan
Nu zau? Nu are nici o optiune? Tu crezi ca lumea sta intr-o femeie? Dar te-ai intrebat daca ea ii oferea ce-si dorea? Un barbat inseala cand voi femeile nu stiti sa-i daruiti ce trebuie si gaseste in alta parte.
Re: Re: ce sa fac??? din 13 sep 2007 03:32 de valijan
Si uite asa femeia isi asigura libertatea de actiune.:` Stiu ca e un deziderat al oricarei femei ca barbatul sa-i fie sclav. Sau mai popular spus: domn o noapte si bou pana la moarte.
Mai baiete, vezi-ti de drumul tau. Nu iti aprob ce ai facut, ...
Re: masturbarea slabeste? din 13 sep 2007 02:24 de Ionel
Nu cred. O influenta are, ca se pierde energie. Dar asta se recupereaza din alimente. Masturbarea, din acest punct de vedere poate fi considerat un sport. Dar nu asta e baza constitutiei corporale. Gandeste-te ca daca ar fi asa, cel putin 80% din ...
Re: sarcina din 13 sep 2007 01:50 de Ionel
In mod normal nu poti ramane gravida. In primele 9 zile incepand cu prima zi de menstruatie este o perioada nefertila. Dupa, e periculos, deoarece spermatozoizii traiesc in vagin 3-4 zile. De regula a 14-a zi, calculata incepand cu prima zi de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 sep 2007 00:48 de Ionel
Are dreptate nekunosckuta: te minte in tot ceea ce sustine: sarcina, atractie, iubire, dar ca nu simte atractie spre sex. Da, se poate sa fie frigida, dar la o fata virgina e ceva deosebit, e o trauma psihica. Daca ramai si te casatoresti cu ea o ...
Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut din 13 sep 2007 00:40 de Ionel
Eu zic ca nu te iubeste. Daca totusi te iubeste si nu vrea sex, poate avea ceva interdictii religioase. Am cunoscut un baiat de 20 de ani care nici macar nu se masturba, deoarece religia ii interzicea.
Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut drag din 13 sep 2007 00:28 de Ionel
Si sa-i puna si o centura de castitate, ca vor trece vreo 20 de ani. Hai sa fim seriosi, daca e iubire vine totul de la sine. Dar ea te tine de paravan, tinere. La tine se gandeste? Nuuuu! Doar ea are libertatea de a alege. Iertati-mi vehementa, ...
Pagina 2180 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||