Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: de ce am fugit nu am scapat din 14 sep 2007 03:36 de Bozgoru
lasa-l.. de ce sa iei omul din romania..?? daca lui ii place aici... oricum doar nu e tampit sa plece pt o femeie din tara... cand el se gandeste ca poate un timp il parasesti si se intoarce inapoi cu coada intre picioare..
Re: Invitarea unei fete la tine acasa din 14 sep 2007 02:54 de siana
o tipa care intra in casa unui tip nu intra degeaba niciodata, asta numai daca e retardata, deci .... nu exista nu m-am gandit nici un mom, sau eu am alte intentii suntem doar amici.
Si daca tot vine e bine sa nu plece asa cum a venit...
Re: o problema f serioasa, va rog cititi din 14 sep 2007 02:54 de vali2jan
Eu te cred ca spui adevarul, dar e greu de dovedit. Si daca nu poti dovedi nu faci nimic. Luarea de mita trebuie poate fi dovedita doar prin flagrant, iar cu medicamentele, tratamentul si ingrijirea medicala e si mai greu de dovedit. Nu vezi cum se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt prea pre din 14 sep 2007 02:46 de siana
stii asa eram si eu ieseam numai cu modele si vroiam sa fie la fel de frumoase in interior ca si in exterior.GRESIT!!!!!!!!Am iesit cu f multi barbati frumosi si multi si cu bani care mi-au dovedit:
1 te vor ca pe o marfa sa te aiba si pa
2 esti ...
chiar va propun un subiect serios din 14 sep 2007 02:29 de valijan
Daca vreti sa vedeti intoleranta la un intelectual, intrati pe siteul (saitul, cum spune el) lui Pruteanu.
Re: despre vagin din 14 sep 2007 01:40 de valijan
Nu, nu e decat in mica masura adevarat. Un barbat nu simte doar atunci cand are intre picioare ceva anormal de subtire. E adevarat ca dupa nastere, se largeste, dar isi revine si diferenta e aproape nesesizabila. Mai mult se largeste dupa acte ...
Re: Re: Re: despre vagin din 14 sep 2007 01:29 de vali2jan
Vai jiji, cum nu intelegi tu fenomenul asta!? Pai la cei care au mai mult de doi copii fenomenul s-a petrecut astfel: la primii doi copii a depus "ceva" in gaurica sotul. Apoi pentru urmatorii doi un vecin care avea "depunatorul" mai gros. Si la ...
Re: infectie... ? din 14 sep 2007 01:18 de Ionel
Asa a avut si tata mare si o saptamana canta prin curte, inainte sa urineze:
"Vecina, draga vecina,
Bagati-as in fund benzina
Ca sa faci ca o drezinaaaa!
M-ai facut din om, neom,
Cand ma pis ma tin de pom":devil:
si dupa o saptamana a ...
Re: Am inselat-o, m-a prins, sa accept sa-i fiu sc din 14 sep 2007 00:57 de Ionel
Cred ca putem sa ne amintim proverbul: "Un prost arunca o piatra in lac si zece destepti se straduiesc sa o scoata, dar nu pot". Pai tu nu intelegi sau nici nu stii ce inseamna o viata de cuplu, indiferent ca e vorba de prietenie sau familie.
Re: Re: Re: Re din 14 sep 2007 00:46 de fiind baiat
Intre noi nu era amicitie (desi amic inseamna prieten, in franceza), ci prietenie. Cu un vecin, cunoscut sau un amic oarecare nu discuti cele mai intime probleme ale tale. Si pot sa-ti spun ca amandoi inca mai suntem heterosexuali:lol:, avem ...
Re: Inca ceva!!! din 14 sep 2007 00:09 de omu_negru
nu, teoretic nu...dar daca devine o obisnuita atunci e o problema
Re: Re: psihologie feminmina din 14 sep 2007 00:04 de omu_negru
daca e fixata pe idei din alea din batrani, cum ar fi: doar la nunta poti sa o faci, atunci e o problema...dar daca "este mai lumeasca", una din zilele noastra cu picioarele pe pamant inseamna ca ar dori sa scape de o povara :lol:
Re: psihologie feminmina din 13 sep 2007 23:50 de stefanoski
Depinde in ce mod spune acest lucru. Daca spune ceva de genu : "stii...eu sunt inca virgina. crezi ca este vreo problema ?" inseamna ca ar cam vrea sa o faca. :ok:
Re: Re: Re: o problema f serioasa, va rog cititi din 13 sep 2007 18:43 de angela
E buna si solutia cu inregistratul, dar daca nu vrei sa ti se afle identitatea roaga un prieten sa te ajute sa mergeti la un post de televiziune, etc.. De exemplu fara sa fac publicitate dar am vazut cazuri destul de serioase pe Acasa la Povestiri ...
Inca ceva!!! din 13 sep 2007 18:26 de pistonika-an
Daca te masturbezi de 2 ori pe zii este vreo problema?
Re: Re: Re: masturbarea slabeste? din 13 sep 2007 17:47 de Stranger_to_love
Aproape in fiecare zi nu e prea des.
Daca o faceai de 5 ori pe zi si nu dormeai toata noaptea atunci era prea des.
Cat mananci pe zi? ai 3 mese? la asta te-ai gandit?
Bei cel putin 2 litrii de apa pe zi?
Re: Re: Re: Re: o problema f serioasa, va rog citi din 13 sep 2007 16:42 de nypd
nu la mine e la problema si oricum asa as rezolva un caz singular.
eu vreau ca asta or sa fie dat afara ori sa ajunga sa-si ia campii singur.
e un mare nerod. cel mai dureros e ca el le preda la studenti...
Re: Re: Re: o problema f serioasa, va rog cititi din 13 sep 2007 15:39 de VladX
inregistreaza cand ia mita de la tine..apoi zi daca nu iti rezolva problema .. il dai in gat
e cel mai eficace cred.. decat ziaru
Re: Re: o problema f serioasa, va rog cititi din 13 sep 2007 15:02 de nypd
mci de raspuns angela, ma bucur sa vad ca mai sunt oameni carora la pasa.
din pacate nu pot merge la un ziar sau televiziune din cauza ca as putea avea de suferit daca el ar afla ca eu sunt in spatele dezvaluirilor.
sunt convins ca el e sustinut de ...
Re: o problema f serioasa, va rog cititi din 13 sep 2007 13:29 de angela
Du-te cu stirea asta la un ziar sau la o televiziune sigur va face furori. POATE asa vei face ceva pentru oamenii care sufera din cauza acestui asa zis doctor.Poate vei atrage atentia mass mediei asupra acestui subiect dureros..
Pagina 2179 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||