Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si i din 11 sep 2007 03:09 de nypd
fiind enervat de gandirea aiurea, ma simt nevoit sa intervin.
fratioare, tu care-ai facut topicu' e trist e dureros da' tu ti-ai pierdut viata, timp, inima cu ciocoflendera asta.
si eu sunt oarecum impotriva libertinajului sexual din ziua de azi, ...
Re: Neinteles de lume din 11 sep 2007 03:08 de DarkAngel
Daca vrei sa-i ajuti pe oameni sa constientizeze anumite lucruri si sa se maturizeze o vei face mult mai bine ca psiholog decat ca psihiatru deoarce cei care ajung la psihiatru au defecte "hardware" si maturizarea ii unu "software" :-`
Act sexual la 3 zile dupa menstruatie->sarcina? din 11 sep 2007 02:36 de VANESA
poti ramane insarcinata daca ai intretinut relatii sexuale la 3 zile dupa ce ti-a trecut ciclul..???
Re: Re: Re: Re: Re: se poate si stilul din 11 sep 2007 00:54 de Sephiyroth
sa vin cu o noua adaugire : daca nu ma insel ....baietasul e student la spiru haret ! ;):D:D
Re: Re: Re: din 11 sep 2007 00:31 de omu_negru
nu...totul e de cum vb cu ele si de cum pui problema...
Re: Re: din 11 sep 2007 00:28 de Bozgoru
eu stiu de ce te-au refuzat:D... tocmai pt ca au stiut ca vorbesti serios ca sa te ajute la invatatura.. daca le spuneai de sex.. era altceva..:D si veneau :)
Re: Re: Re: Iubire vs Ura din 11 sep 2007 00:25 de katherine
Probabil depinde de cat de mare incredere ai in puterile tale de cuceritor...daca simti ca ti-a terfelit mandria de Don Juan sau ce vrei tu, ai mar isanse sa ramana niste hard feelings in urma.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chiar va propun un din 11 sep 2007 00:18 de omu_negru
datii ignor si ati scapat de el
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chiar va propun un sub din 11 sep 2007 00:12 de katherine
Pai de exemplu, chiar daca din partea unora dintre noi a primit "permanently offline" el tot mai trimite mesaje si jigniri...cam asa
Re: Re: Re: chiar va propun un subiect serios din 10 sep 2007 23:38 de katherine
Normal ca s-a vorbit cu el! Chiar prea mult...nu vrea sa fie ajutat.
Re: Re: chiar va propun un subiect serios din 10 sep 2007 23:33 de omu_negru
e ciudat tipul.poate l-a marcat ceva/cineva in copilarie...mai stiti :blink:...la cate se intampla in romania.
dar eu am o alta intrebare: a incercat sa vb cu el fata in fata, pe mess sau la telefon ??? eu as propune sa il ajutam, dar na...cum vreti ...
Re: din 10 sep 2007 23:24 de omu_negru
poate nu te-ai exprimat cum trebuie, nu le-ai explicat ca tu chiar ai nevoie de ajutor. trebuia sa explici ca tu ai de dat o corijenta si daca nu o treci repeti anu :blink:
ps: poti sa imi spui la ce ai avut corigenta ?
Re: Re: Re: Re: Re: Amicie intre baieti si fete (g din 10 sep 2007 22:27 de katherine
Incearca sa ai rabdare cu ele, asta daca chiar vreti sa ramaneti amici si doar atat, eu nu am fost niciodata atat de norocoasa....
Re: Sunt indragostit, dar nu am curaj sa-i spun! din 10 sep 2007 22:00 de olimpia
lasa timiditatea la o parte k nu rezolvi nimik.intreab-o dak vrea sa stea cu tine dar nu ii spune din prima ca o iubesti k daca tipa e perversa s-ar putea sa isi bata joc de tine
Re: Re: Re: Amicie intre baieti si fete (girls onl din 10 sep 2007 21:55 de katherine
Nu trebuie sa rectifici. Normal ca EXISTA amicitie intre un baiat si o fata dar ea va ramane la acest stadiu in celelalte 2 cazuri din cele 10...dar e doar parerea mea.
Re: Re: Amicie intre baieti si fete (girls only) din 10 sep 2007 21:52 de Agony
Rectific, daca un baiat place o fata zice vreau sa fim amici, si 8 din 10 cazuri vrea mai mult, dar intrebarea era daca chiar exista amicie intre un baiat si o fata ? sau credeti ca toti baietii zic hai sa fim amici, va ajuta, va inteleg doar ca vor ...
Re: chiar va propun un subiect serios din 10 sep 2007 19:52 de katherine
Cineva care este in stare sa faca ceea a facut el, chiar daca pretinde ca o face sub acoperirea plictiselii sau a lipsei de ocupatie nu poate decat sa aiba anumite probleme...pot sa spun ca avea aceeasi atitudine in privat cat si pe forum, asa ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 sep 2007 18:33 de Nekunoskuta
N-ai inteles nimic...whatever...vezi sa nu fii unul din negroizii lui :lol:
Care-mi trimite si mie printscreen-ul ala ca mi-e lene sa-mi fac cont acolo. :D
Later edit: Stiu...curiozitatea a omorat pisica... :D Nu inteleg insa o chestie ...
Re: Re: Intrebari despre Postinor din 10 sep 2007 18:07 de alxxx
ce se poate intampla dak iei postinor de 3 ori?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubite vs Tovaras din 10 sep 2007 14:15 de stefanoski
Pana si in filme este intalnit "conflictul" dintre amici si iubita. Apoi in viata reala...
Cu alte cuvinte, e foarte greu de ajuns la o asemenea situatie. Trebuie sa ai noroc mult...
Pagina 2182 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||