Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si i

din 11 sep 2007 03:09 de nypd

fiind enervat de gandirea aiurea, ma simt nevoit sa intervin. fratioare, tu care-ai facut topicu' e trist e dureros da' tu ti-ai pierdut viata, timp, inima cu ciocoflendera asta. si eu sunt oarecum impotriva libertinajului sexual din ziua de azi, ...

Re: Neinteles de lume

din 11 sep 2007 03:08 de DarkAngel

Daca vrei sa-i ajuti pe oameni sa constientizeze anumite lucruri si sa se maturizeze o vei face mult mai bine ca psiholog decat ca psihiatru deoarce cei care ajung la psihiatru au defecte "hardware" si maturizarea ii unu "software" :-`

Act sexual la 3 zile dupa menstruatie->sarcina?

din 11 sep 2007 02:36 de VANESA

poti ramane insarcinata daca ai intretinut relatii sexuale la 3 zile dupa ce ti-a trecut ciclul..???

Re: Re: Re: Re: Re: se poate si stilul

din 11 sep 2007 00:54 de Sephiyroth

sa vin cu o noua adaugire : daca nu ma insel ....baietasul e student la spiru haret ! ;):D:D

Re: Re: Re:

din 11 sep 2007 00:31 de omu_negru

nu...totul e de cum vb cu ele si de cum pui problema...

Re: Re:

din 11 sep 2007 00:28 de Bozgoru

eu stiu de ce te-au refuzat:D... tocmai pt ca au stiut ca vorbesti serios ca sa te ajute la invatatura.. daca le spuneai de sex.. era altceva..:D si veneau :)

Re: Re: Re: Iubire vs Ura

din 11 sep 2007 00:25 de katherine

Probabil depinde de cat de mare incredere ai in puterile tale de cuceritor...daca simti ca ti-a terfelit mandria de Don Juan sau ce vrei tu, ai mar isanse sa ramana niste hard feelings in urma.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chiar va propun un

din 11 sep 2007 00:18 de omu_negru

datii ignor si ati scapat de el

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chiar va propun un sub

din 11 sep 2007 00:12 de katherine

Pai de exemplu, chiar daca din partea unora dintre noi a primit "permanently offline" el tot mai trimite mesaje si jigniri...cam asa

Re: Re: Re: chiar va propun un subiect serios

din 10 sep 2007 23:38 de katherine

Normal ca s-a vorbit cu el! Chiar prea mult...nu vrea sa fie ajutat.

Re: Re: chiar va propun un subiect serios

din 10 sep 2007 23:33 de omu_negru

e ciudat tipul.poate l-a marcat ceva/cineva in copilarie...mai stiti :blink:...la cate se intampla in romania. dar eu am o alta intrebare: a incercat sa vb cu el fata in fata, pe mess sau la telefon ??? eu as propune sa il ajutam, dar na...cum vreti ...

Re:

din 10 sep 2007 23:24 de omu_negru

poate nu te-ai exprimat cum trebuie, nu le-ai explicat ca tu chiar ai nevoie de ajutor. trebuia sa explici ca tu ai de dat o corijenta si daca nu o treci repeti anu :blink: ps: poti sa imi spui la ce ai avut corigenta ?

Re: Re: Re: Re: Re: Amicie intre baieti si fete (g

din 10 sep 2007 22:27 de katherine

Incearca sa ai rabdare cu ele, asta daca chiar vreti sa ramaneti amici si doar atat, eu nu am fost niciodata atat de norocoasa....

Re: Sunt indragostit, dar nu am curaj sa-i spun!

din 10 sep 2007 22:00 de olimpia

lasa timiditatea la o parte k nu rezolvi nimik.intreab-o dak vrea sa stea cu tine dar nu ii spune din prima ca o iubesti k daca tipa e perversa s-ar putea sa isi bata joc de tine

Re: Re: Re: Amicie intre baieti si fete (girls onl

din 10 sep 2007 21:55 de katherine

Nu trebuie sa rectifici. Normal ca EXISTA amicitie intre un baiat si o fata dar ea va ramane la acest stadiu in celelalte 2 cazuri din cele 10...dar e doar parerea mea.

Re: Re: Amicie intre baieti si fete (girls only)

din 10 sep 2007 21:52 de Agony

Rectific, daca un baiat place o fata zice vreau sa fim amici, si 8 din 10 cazuri vrea mai mult, dar intrebarea era daca chiar exista amicie intre un baiat si o fata ? sau credeti ca toti baietii zic hai sa fim amici, va ajuta, va inteleg doar ca vor ...

Re: chiar va propun un subiect serios

din 10 sep 2007 19:52 de katherine

Cineva care este in stare sa faca ceea a facut el, chiar daca pretinde ca o face sub acoperirea plictiselii sau a lipsei de ocupatie nu poate decat sa aiba anumite probleme...pot sa spun ca avea aceeasi atitudine in privat cat si pe forum, asa ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 sep 2007 18:33 de Nekunoskuta

N-ai inteles nimic...whatever...vezi sa nu fii unul din negroizii lui :lol: Care-mi trimite si mie printscreen-ul ala ca mi-e lene sa-mi fac cont acolo. :D Later edit: Stiu...curiozitatea a omorat pisica... :D Nu inteleg insa o chestie ...

Re: Re: Intrebari despre Postinor

din 10 sep 2007 18:07 de alxxx

ce se poate intampla dak iei postinor de 3 ori?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubite vs Tovaras

din 10 sep 2007 14:15 de stefanoski

Pana si in filme este intalnit "conflictul" dintre amici si iubita. Apoi in viata reala... Cu alte cuvinte, e foarte greu de ajuns la o asemenea situatie. Trebuie sa ai noroc mult...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2182 din 3732
«   1 ... 2179   2180   2181   2182   2183   2184   2185 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare