Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre arabi

din 9 sep 2007 22:48 de Sephiyroth

daca tacto era arab si afla ca te-ai sexuit la 13 ani iti taia gatul si te lasa la usa cortului ! frica pazeste bostana si apara asa-spusele lor valori ! paradoxal..,daca ramaneai virgina...si te casatoreai..stateai la coada pt o pArtida de ...

Re: Re: Re: Remedii impersonale

din 9 sep 2007 22:14 de valentine

Ma debilule...explica si tu astora mai prosti,inculti,idioti,etc de unde ai tras tu concluzia asta? Ce anume iti spune tie acest lucru din textul Nekunoscutei? De cand am intrat si eu sa ma distrez pe seama ta pe acest topic numai astfel de ...

Re: Re: Remedii impersonale

din 9 sep 2007 21:23 de Radamant_the_Roman

Dna Nekunoscuta dovedeste ca radacinile acelea grecesti atat de invocate/susurate au ramas doar la stadiul de a fi proclamate. Argumentul apodictic inseamna a refuza a trata un subiect considerandu-l prea lung sau insuficient justificat.

Re: Persoanele Versate in domeniu

din 9 sep 2007 20:43 de Nekunoskuta

Nu inteleg profilul celor pe care ii numesti tu "negroizi". Nu de alta dar as vrea sa adun vreo 10 sa ti-i trimit peste tine :D

Re: Remedii impersonale

din 9 sep 2007 20:37 de Nekunoskuta

Asa iti vom face si noi tie ;) Apropo...poti apela si la seppuku daca vrei...tot te atrag cuvintele pompoase :D

Re: CS Condition Zero:Sephiyroth vs Valentine

din 9 sep 2007 20:31 de valentine

In primul rand, chiar si un pasionat al acelui joc stie mai multe despre arme decat tine, in al doilea rand te asigur ca nea Sepie are o multime de alte lucruri mai bune de facut decat sa stea sa se joace Counter-strike. Eu ce-o drept mai ma ...

Re: Sfaturi de moda

din 9 sep 2007 20:09 de Nekunoskuta

Pentru mine nu suna bine blugi cu camasa si pantofi. Poate daca te avantajeaza silueta pui un pantalon negru la dunga.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 sep 2007 20:02 de Nekunoskuta

Teoretic nu ar trebui sa existe probleme. Ar fi bine insa sa stii daca esti sau nu alegica la componente. Poate sa apara o usturime, atat la barbat cat si la femeie.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca

din 9 sep 2007 19:04 de angela

Nu e deloc traumatizata. Eu daca as stii ca plec intr-un oras strain, departe de prietenul meu si unde sunt muulte tentatii, as face dragoste cu el. Si ce cauta la matusa ei,cand timpul ramas ar fi putut sa-l petreaca impreuna cu tine, incercand ...

din 9 sep 2007 18:29 de MarYan

cocosh tu mananci in fiecare seara cate o pagina din DEX si dupa aia o scuipi aici pe forum ??? mai lasa si tu exprimarea asta pompoasa ... e primul pas pentru a-ti gasi o gagica ;;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubite vs Tovarashi (

din 9 sep 2007 18:12 de omu_negru

e clar ca daca ai o prietena super si care nu iti face probleme, iar tovarasii nu te dezamagesc aceasta e combinatia cea mai buna...dar vali a spus f bine ce era de spus chiar in primul lui mesaj

din 9 sep 2007 18:06 de omu_negru

esti clasa a 12-a...inseamna ca vom invata impreuna anu asta :p revenind la intrebarea ta: se pare ca vom purta toti uniforme, ceea ce nu este foarte bine. pt prima zi ti-as recomanda haine comode in care sa te simti...degeaba iti iei n tricouri ...

Re: Re: Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu a

din 9 sep 2007 17:52 de Vladone

nu stiu ce sa mai fac...acum e plecata de 2 saptamani pana la matusa ei in alt oras...dupa ce ca nu o sa ne mai vedem ca pleaca la buc...si timpul ramas il sacrifica...oricum, in privinta sexului nu incape indoiala ..noi2 nu o sa facem asta ...

Re: Re: Sfaturi de moda

din 9 sep 2007 15:36 de Agony

M-as imbraca mai deosebit tot anul, si asa anul asta ne face uniforma si o sa umblu la sacou si camasa:wacko: Daca e vin la camasa si pantofi tot anul si la liceu, si cand merg in alta parte, ce ziceti ?:mellow: se poarta ? Am si lant de ...

din 9 sep 2007 14:22 de stefanoski

ce te face sa crezi ca daca te imbraci deosebit in prima zi de clasa a 12 - a vei lasa o impresie mai buna decat de obicei ? Te imbraci frumos in prima zi, iar in restul anului ? :unsure:

Re: Re: Romania.. Trezeste-te !

din 9 sep 2007 13:53 de verdiuc

Se intampla ca la animale: observam,spre exemplu,ca maimutele-masculi le ofera banane femelelor,si se bat cu alti masculi pentru femele.Femela percepe masculul ca pe o fiinta puternica,care le poate ocroti de "relele" din jur.Femeia se vrea si ea ...

Paintball si Gloante Oarbe

din 9 sep 2007 13:16 de Radamant_the_Roman

Normal ca nu ati putut intra in detalii deoarece ati folosit asemenea arme doar la Paintball.Ma indoiesc de faptul ca ati avea la activ vreo misiune externa(Bosnia,Afghanistan,Kosovo,Irak) desi din ce stiu eu nici macar Jandarmeria sau Armata nu ...

din 9 sep 2007 12:43 de carrie

Mai omule... cred ca domnia ta a fost lovita de tsunami. Si te-a zdruncinat rau de tot! Deja ma plictisesti cu raspunsurile tale de pe aratura.

Persoanele Versate in domeniu

din 9 sep 2007 12:25 de Radamant_the_Roman

Despre acest domeniu tabu puteti discuta cu persoane versate gen Nekunoscuta,Katherine,Carrie si sa nu-l uitam pe negroidul nostru de duzina dl Valentine.Asta bineinteles daca nu i-a lovit cumva tsunami-ul aseara si au uitat pana si experienta ...

Re: Regina Carriei

din 9 sep 2007 11:23 de Sephiyroth

la un moment dat te-am suspectat de testarea unei metode de manipulare in masa , si am cautat sa intuiesc care ar fi finalul si ce rezultat ai vrea sa obtii printr-o metoda stiintifica , punand in scena aceste ralieri de "cumetrie" in aceasta ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2184 din 3732
«   1 ... 2181   2182   2183   2184   2185   2186   2187 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare