Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Metode de persuasiune in masa

din 9 sep 2007 11:10 de Sephiyroth

nu agreez marcile italiene , actualmente admir foarte tare supersportul de la kawasaki de 180 CP! la fel si ducatti ..ma lasa rece ! voi romanii faceti cele mai proaste autoturisme , motociclete si arme din lume ! la motoare sunteti si mai ...

Regina Carriei

din 9 sep 2007 11:01 de Radamant_the_Roman

Regina Carriei se pare ca a prins viata intruchipand un surogat tipic romanesc de femeie.Nu mai recomandati metodele pe care dvs utilizat pt a ajunge la aceasta stare patologica.E posibil ca reactiile dvs sa se datoreze unui sentiment de ...

Metode de persuasiune in masa

din 9 sep 2007 10:46 de Radamant_the_Roman

Dna Katherine cu dvs si cu Dl Valentine nu voi nevoit sa recurg la arme conventionale.Sunteti 2 persoane mai mult decat comune care pot fi extrem de usor manipulate de unul ca mine.Doar in cazul celor ca mine este nevoie de amenintarea ...

Re: Re: Re: Re: Negroizi vs Romani

din 9 sep 2007 09:57 de asd

sarpe,TACI!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oa

din 9 sep 2007 03:38 de DarkAngel

Hmm tu esti ca o cana plina plina de cafea care daca vrei sa o muti o sa dea pe dinafara...deci nu poate fi mutata (fixista) si fiind asa de plina cana nu mai are loc pt nici o alta sugestie din afara (sa nu zic idee sau concept) universul tau se ...

Re: Re: Re: Negroizi vs Romani

din 9 sep 2007 02:43 de katherine

Vai, vai, vai...Ntz, ntz, ntz - tare se va mai necaji noua ta amica pe care nu doar nu te dai in laturi sa o jignesti , dar mai si negi ca ai cunoaste-o...foarte urat din partea ta, n-am ce spune. SI TOTUSI - iata, zeii ti-au zambit si au fost ...

Re: Mefistofel si Valentine

din 9 sep 2007 02:37 de katherine

Doamne-Dumnezeule - daca tie ti-a fost aprobat un permis de port arma atunci se pare ca se apropie sfarsitul lumii...Aside from that, asta ti-e ultima aparare? Amenintarea ca ai veni, vezi-Doamne, cu pistolul dupa noi sa ne inveti tu minte cum ...

Re: Re:

din 9 sep 2007 02:32 de carrie

Cu toata caldura, iti recomand (din nou) ajutor specializat. Desi, numismatic vorbind :, e destul de costisitor (cu atat mai mult cu cat sedinta-doua nu sunt in niciun caz suficiente), daca luam in considerare retributia de gigolo, este o nimica ...

Re:

din 9 sep 2007 02:28 de carrie

Mai omule... esti absolut fenomenal cu negroizii! Sunt curioasa care este intinderea acestui termen pentru tine... ca doar "negroidul" cu care ai facut concurs este intr-adevar asa de negru incat, daca nu iti bate soarele in cap, risti sa nu il ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre arabi

din 9 sep 2007 00:31 de X

spune-ne cateva lucruri care iti plac !;)

Re: Re: Re: Re: Re: despre arabi

din 9 sep 2007 00:25 de angela

Nu am zis ca aprob purtarea lui Mahomed, din contra mi se pare ceva groaznic.Nu sunt de acord cu purtarea lui, asta dovedeste ca acest Mohamed e un fals profet cel putin pentru mine.. Am spus care este parerea arabilor despre gestul lui.Pentru ...

Re: Re: Re: Re: probleme cu penisul

din 9 sep 2007 00:22 de Andrei004

Pai nu este complet decalotat ... si daca vreau asta , cea " ata " opreste asta ! si atunci doare ...

Manuale pentru erectie puternica

din 9 sep 2007 00:19 de florin_brune

as vrea sa stiu ce parere aveti despre manualele care se gasesc pe net de vanzare, genul erectie puternica, marirea penisului, etc, daca sunt bune sau doar ceva escrocherii si daca ati folosit asa ceva. multumesc

Re: Re: Re: Re: aparitia spermei

din 9 sep 2007 00:13 de omu_negru

ok. poate noi astia "mai batrani" l-au luat peste picior...dar gandeste-te putin: daca dupa acel nick-name se ascunde unul care vrea sa faca panarama sau sa vada ce "fraieri" ii cad in capcana...ei ce zici ? ti-ar placea acest lucru ??? NU CRED

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre arabi

din 8 sep 2007 23:30 de Sephiyroth

vin cu o completare la modul cel mai serios la afirmatia ta : cred ca vor avea munti de pilaf pe lumea cealalta ! uimitoare valori spirituale stau marturie in Coran-ul ala al lor..!:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 sep 2007 23:28 de Stranger_to_love

Daca imi gasesc prietena atunci imi inchideti subiectul?

Daca tu pui titluri, eu de ce nu as pune?

din 8 sep 2007 23:03 de Nekunoskuta

Deci recunosti folosesti chestii de care nu esti sigur doar ca sa te dai rotund. Cred ca e 1-0. Si am jucat doar pana la 1. La revedere, drum bun! :D Apropo...ti-am mai explicat odata ca sunt dra, nu dna. Ca un baiat politicos si cuminte ce ...

Re: Fericire radamantina

din 8 sep 2007 23:00 de Sephiyroth

sper sa nu asist la un suicid in direct ! Adio ba..!:D:D

Re: Mefistofel si Valentine

din 8 sep 2007 22:48 de Nekunoskuta

Uite ceva in care ai MAREEE dreptate!!! Vali iti va fi mereu superior...ca om (roman, negroid sau cum vrei sa-i spui) cat si dpdv facial!!! Deci...ce comparatie poate exista intre voi? Poate il si folosesti cand iti vine :D Daca nu, il rog ...

Re: Re: Re: Strainele si Nekunoscuta

din 8 sep 2007 22:32 de Nekunoskuta

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Apropo...tocmai a trecut frate-miu pe aici si ti-a vazut fata, dupa ce i-am povestit in linii mari buna ta parere despre tine. A trebuit sa-l opresc sa nu-ti scrie un mesaj "de dragoste", nu de alta dar daca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2185 din 3732
«   1 ... 2182   2183   2184   2185   2186   2187   2188 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare