Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: probleme cu penisul din 8 sep 2007 18:23 de Nekunoskuta
Pai acea ata este perfect normala. In termeni populari chiar asa se cheama, "ata", in termeni medicale se numeste "fraul preputului". Se va rupe probebil la primul contact sexual insa e posibil sa o ai fara nici un fel de problema toata viata. ...
Re: Statiunea Marbella din 8 sep 2007 18:20 de carrie
:wacko: La asemenea experienta cu femeile, sunt convinsa...
In viata mea nu am vazut pe cineva sa debiteze atatea aberatii pe metru patrat.
Re: Statiunea Marbella din 8 sep 2007 17:17 de katherine
Dar ca de obicei dna Katherine ma subevalueaza.Daca as fi fost gigolo as fi castigat poate de 10 ori mai mult.
Daca eu expun numai fragmente de adevar de ce nu mergi tu pana la capat si le spui tuturor exact CE AI FI VRUT TU SA FACI CU BANII ...
Re: Femeia la peste 30 de ani din 8 sep 2007 17:12 de katherine
,,Valoarea" pe care ar putea-o avea ,,dragostea impulsiva" pe care o descrii ar putea fi, in cenceptia mea, doar un gadilat placut al ego-ului si al increderii in propria persoana. O dragoste de asemenea factura nu ar trebui sa afecteze in niciun ...
Re: imi dau drumul repede si am nevoie de sfaturi din 8 sep 2007 16:56 de the_gogu
pai...de cat timp ti-ai inceput viata sexuala?
daca esti la inceput e normal si o sa se rezolve in timp...deci...cat mai mult sex:rolleyes: mai da detalii daca vrei sa stii mai multe as spune mai multe dar nu vreau sa vorbesc aiurea.
si mie mi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 sep 2007 15:10 de angela
Si pe mine ma enerveaza ungurii astia. DE exemplu in multe judete din tara unde majoritatea sunt unguri, daca la un interviu pentru un loc de munca participa un roman si un ungur ghiciti cine ia postul?:wacko:
Mi se pare nedrept ca in tara ta sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 sep 2007 15:08 de Stranger_to_love
MODERATORRRRRRRRR
VREAU SA INCHIDA UN MODERATOR SUBIECTUL ASTA!!!
sAU NU SE POATE SE POATE PE FORUMUL ASTA? NICI NU MA MIRA AVAND IN VEDERE CA NU EXISTA POSIBILITATEA DE A PRIMI PE E-MAIL CAND CINEVA SCRIE PE UN ANUMIT TOPIC.
Re: Re: Re: greata de la sex din 8 sep 2007 14:42 de nypd
asa e elegant si decent bozgorule.
doar ca problema e ca exista multi profitori si destule fraiere.
tuturor "indragostitelor", bafta la vomat!:lol:
Re: ecograf la ginecolog!!!raspuns urgent va rog!! din 8 sep 2007 14:38 de l0st_soul
Dintr-o ecografie nu se vede. Dar in urma unui control ginecologic...da..
La ecografie se vede ca nu esti virgina????? din 8 sep 2007 13:49 de dulshe
[b]daca ginecologul iti face un ecograf,poate vedea ca nu mai esti virgina??var sa`mi rasp si mie cineva...mi`e kam frika...[/b] :((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu din 8 sep 2007 11:19 de stefanoski
Da...cred ca s-a discutat destul subiectul asta.
Daca eram eu moderator iti inchideam topicul :)
Re: Re: Re: Re: Re: Iubite vs Tovarashi (men only din 8 sep 2007 11:14 de stefanoski
De asta am folosit ghilimelele.
Oricum acum vorbim si totul e ok. Nu m-a tradat, ai interpretat gresit. am spus doar ca m-a dezamagit. ;)
Statiunea Marbella din 8 sep 2007 11:04 de Radamant_the_Roman
Dna Katherine iarasi expune numai fragmente de adevar.
E adevarat ca in urma cu 3 ani, inainte de a-mi alege acest drum ferm in viata,am luat in considerare
si posibilitatea de a emigra in Spania intr-o statiune de lux.
Colosala suma de 2000 ...
Re: Re: Re: Re: Iubite vs Tovarashi (men only) din 8 sep 2007 05:21 de Bozgoru
stefanovski.. despre femei se poate spune.. ca nu sunt de incredere ca-s femei :).. dar acela care zici ca iti era tovaras.. de fapt nu-ti era si nu ti-a fost niciodata daca te-a tradat.. asta e diferenta intre prieteniile intre baieti..(ma refer la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre arabi din 8 sep 2007 05:16 de Bozgoru
ei traiesc viata de acuma.. pentru viata de apoi.. de exemplu daca respecta tot ce scrie in coran.. ei cred ca vor avea in rai.. femei cu 3 sani..asta e doar un exemplu..
Re: Re: greata de la sex din 8 sep 2007 05:14 de Bozgoru
orice lucru cu tendinta sexuala trebuie sa fie placerea amandoura.. daca unui nu-i place sau are probleme.. ar trebui sa renuntati la sex oral..asa ar fii normal...
Re: Dilema din 8 sep 2007 03:58 de Bozgoru
1.tata e cel care are grija de fata.. e ceva frumos protectiv... ca baiat daca apelezi la mama..iti pierzi masculanitatea..
2.suna mai bine mignona la feminin si pitici la masculin decat pitice..
3.femeia dovedeste ca nu are nevoie de barbat... iar ...
Re: Melodrama dnei Katherine din 8 sep 2007 01:34 de katherine
Bine, Ghiocel, cum spui tu...:.:.
Revelations Part II: Gigolo-ul...fara farmec din 8 sep 2007 01:32 de katherine
Farmec oxfordian?! Tu nu ai nici un fel de farmec, ti-am mai spus deja - poate doar pentru psihiatrii care ar vrea sa te studieze sa ai vreun farmec, altfel nu prea vad cum...
And now a little something with some salt and pepper...poate va ...
Ciudatul farmec oxfordian din 8 sep 2007 00:51 de Radamant_the_Roman
Va voi raspunde cu farmecul meu oxfordian : Daca femeile nu ma vor, nu conteaza. Voi invata sa fiu neindurator pt a compensa aceasta asa-zisa pierdere,care pt majoritatea oamenilor nu ar putea fi cuantificata.
La faptul ca ma numiti gigolo de ...
Pagina 2187 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||