Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Valentine un adevarat Peritus Dicendi

din 6 sep 2007 23:14 de valentine

Asta reprezinta probabil una dintre dorintele tale ascuse referitoare la ceea ce ti-ai dori sa devii, dar din pacate, cu gandirea pe care o posezi, mai mult de un Ciudat nu o sa poti fii niciodata... Mai pe romaneste, in opinia ta, persoanele de ...

Valentine un adevarat Peritus Dicendi

din 6 sep 2007 23:03 de Radamant_the_Roman

Eu am crezut ca dvs sunteti principele acestui forum,un adevarat peritus dicendi(orator de prima mana).Dar asa cum sunteti principele romancelor,cu calitatile aferente acestui titlu mai mult decat sugestiv,asa sunteti si in oratorie.Retorica este ...

Eterna problema a atei

din 6 sep 2007 22:39 de grasul

buna...aveam o nelamurire si vreau sa aud kt mai multe variante uneori, in unele acte sexuale imi dau drumul relativ repede si simt ca din cauza atei...care inca nu mi s a rupt, simt o excitatie puternica si ejaculez. ok deci m am documentat si la ...

Re: Re: Re: postinor 2

din 6 sep 2007 22:33 de Nekunoskuta

Pai si noi ce raspuns sa-ti dam? Nu avem de unde sti daca esti sau nu insarcinata. Se spune ca Postinorul e bun insa chiar aici pe forum am intalnit un caz in care o fata a ramas insarcinata chiar daca a luat corect cele doua pastile. Efectele ...

Re: Concluzii Preliminare I

din 6 sep 2007 21:52 de valentine

Unii mai au si munca...nu ca tine sa stea toata ziua buna ziua pe net. Cat despre Dorin, eu mai degraba as zice ca sa convins de capacitatile tale si nu mai are nevoie de nici o confirmare si a renuntat la a te mai baga in ...

Re: Concluzii Preliminare I

din 6 sep 2007 21:48 de Nekunoskuta

Dra...dar in fine... Poate este un defect al meu dar nu pot accepta o parere fara sa fie demonstrata. Asa ca...iti mai cer inca odata sa-mi demonstrezi "ultrasubiectivitatea" mea facand acel concurs. Daca te tine mai pun si poze de-ale ...

Re: Credinta Episcopului: Partea I

din 6 sep 2007 21:42 de valentine

Daca a afla ca katherine te considera un "ciudat" si un "bolnav", necesita tehnici specifice spionajului...inseamna ca esti mai slab decat credeam :D Tehnica in domeniu?:lol::lol: Ce tehnica? Tehnica in auto-satisfacere in timp ce o privesti pe ...

Re: Credinta Episcopului

din 6 sep 2007 21:35 de valentine

Si inca cum...daca stau bine si ma gandesc cred ca incepe sa-mi fie frica sa nu aflii unde stau si sa vii cu tancul peste mine:(( Nu toti suferim de cultura...si unii dintre noi chiar ne dam seama cand are rost sa ne etalam cunostiintele ...

Re: Re: Re: sarcina

din 6 sep 2007 21:31 de Nekunoskuta

Rar...as putea spune chiar in cazuri exceptionale.

Re: Re: Re: Concluzii Preliminare I

din 6 sep 2007 21:12 de Sephiyroth

NU VREM ! SINCER ! de ce nu vrem ? pentru ca tu ai ridicat problema , iar noi doar ne expunem punctul de vedere ....mai mult sau mai putin subiectiv...!...si de fapt ...,eu te intrebam altceva !

Re: Re: Concluzii Preliminare I

din 6 sep 2007 21:04 de Radamant_the_Roman

Pana la finele saptamanii pot lejera continua acest subiect cu aceeasi intensitate.Dupa acest interval de timp nu cred ca voi mai putea afecta prea multe minute subiectului aferent si implicit forumului de fata. PS: Pana luni dimineata I'm all ...

Re: Re: Re: Re: Re: Mai are rost inca o incercare?

din 6 sep 2007 20:11 de angela

Daca va iubiti si vreti sa treceti peste aceasta problema atunci ai grija de sentimentele lui. Nu e bine sa te joci cu sentimentele unei persoane, si mai ales a persoanei pe care spui ca o iubesti din tot sufletul.

Re: Re: Re: Re: Re: Revelation. Part I.

din 6 sep 2007 20:04 de katherine

Spune-i ,,Romanului" ca nu va face decat sa denatureze esenta subiectului divulgand discutii private...A,stai - el a facut-o deja....ai ajuns prea tarziu...

Re: Re: Re: Re: Revelation. Part I.

din 6 sep 2007 19:56 de Sephiyroth

mda...probabil se dezvolta subiectul pe messenger...intre autor si "combatanti" , dar cred ca nu asta este calea ...!...orice alta discutie purtata in particular va denatura si mai tare esenta subiectului , ...daca intelegi ce vreau sa ...

Re: Re: Revelation. Part I.

din 6 sep 2007 19:48 de Sephiyroth

am ajuns la pagina 5 cu cititul ! cand voi termina iti voi spune cat de just este raspunsul tau ! dar pana la pagina 5 , nu am ce sa-i reprosez lui Radamant ! poate doar uzanta unei pleiade de cuvinte rar sau mai bine spus deloc folosita de ...

Re: Revelation. Part I.

din 6 sep 2007 19:36 de katherine

Ca si raspuns, sumar asa cum merita tot ce ai tu de spus la adresa mea, tu, in ceea ce ma priveste, ,,pescuiesti" de multa vreme in ape foarte tulburi si reusesti sa scoti doar ,,mal". Cam atat. Revelatia dupa care tanjesti o vei avea atunci cand ...

Re: Re: Re: Re: Mai are rost inca o incercare?

din 6 sep 2007 17:19 de tadadadaa

dar snt sigura ca dak ii propun sa ne impacam cu conditia k eu sa nu ma mai port asa o sa vrea..si dak fac asta chiar o sa am grija de el si de relatia asta.insa nu stiu dak si el o sa mai vada lucrurile la fel dupa tot ce s-a intamplat in ultimul ...

Re: Re: sarcina

din 6 sep 2007 17:06 de una`mika

Dar este posibil sa vina menstruatia chiar daca esti insarcinata? am auzit o prietena zicand k mamei ei i-a venit in primele 3 luni..si dupa a aflat k era insarcinata :|

Re: Re: postinor 2

din 6 sep 2007 16:59 de l0st_soul

Prima pastila se poate lua in max 72 de ore de la contactul sexual neprotejat, iar a doua pastila trebuie luata la 12 ore fata de prima.

Re: Will and Chamberlain

din 6 sep 2007 16:23 de katherine

Habar nu ai nici pe ce lume traiesti!:D:D Mie nu mai ai nimic de revelat, in schimb eu am de revelat enorm de multe despre tine!:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2190 din 3732
«   1 ... 2187   2188   2189   2190   2191   2192   2193 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare