Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Will and Chamberlain

din 6 sep 2007 16:18 de Radamant_the_Roman

Dna Katherine isi aduce aminte dintr-o existenta anterioara,nu foarte placuta,in care se ingrijea de animalele trupei Lordului Chamberlain.Acolo l-a cunoscut pe acest Will care era hot si gropar simultan.Din aceea epoca dna Katherine are aceste ...

Re: ce-i aia?

din 6 sep 2007 15:51 de valentine

Nu sunt fata, dar ca baiat pot sa imi dau cu parerea: de obicei scurgerile "nevinovate" sunt incolore, si atunci cand apar diverse culori este vorba de o infectie... Daca gresesc, sa ma contrazica cineva, intrucat nu sunt sigur de afirmatiile ...

Re: postinor 2

din 6 sep 2007 15:50 de valentine

Daca nu ma inseala memoria...daca ai luat prima pastila la maxim 12 ore dupa contact sexual si a doua la 24 de ore dupa ce ai luat-o pe prima...nu prea are ce sa tii se intample. Efectele secundare nu trebuie sa apara neaparat, tocmai de aceea se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e destul?

din 6 sep 2007 15:31 de valentine

Nu, nu e normal :mellow: Din ce stiu eu...lungimea trebuie sa fie intotdeauna mai mare decat grosimea...:huh:

Re: Katherine agent dublu

din 6 sep 2007 14:54 de katherine

Te pregatesc de pe acum - nu va lua foc atunci cand va citi minciunile tale jalnice...:D:D Daca as fi fost eu ,,informatoarea ta" ai fi avut de scris numai de bine despre dl Valentine...asa ca nu-ti mai raci ,,gura" degeaba... :ok::-`

Buna Ciudatule!

din 6 sep 2007 14:48 de katherine

Vad ca te blochezi de fiecare data cand esti contrat de mine sau de oricine altcineva din presupusa ,,Alianta" asa ca nu ai gasit altceva ,,mai adanc" de care sa te legi decat de pielea mea torturata o data pe saptamana la neoanele din ...

Re: Re: Re: Sex la 17 ani - prea devreme?

din 6 sep 2007 14:20 de angela

Chestia cu copilul cand se intampla in 1900 toamna?:wacko: Totusi suntem in 2007 s-au inventat prezervativele,anticonceptionalele nu gata te casatoresti si hopa copilul.. In legatura cu subiectul postat, d-soara aceasta trebuie sa aiba grija ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de la cati ani....

din 6 sep 2007 14:10 de angela

Asteapta pana implinesti macar 18 ani, daca nu si putin mai mult...

Re: Re: Re: Re: Re: de la cati ani....

din 6 sep 2007 12:48 de frumusika

nu asta zic eu zi ca de la ce varsta e bine sa iti incepi viata sexuala la 15 16, 17?

Vin Diesel cere ajutor

din 6 sep 2007 11:13 de Radamant_the_Roman

Se pare ca cei 5-6 oponenti de pana acum nu mai imi pot face fata si de aceea solicita sprijin din partea membrilor neutri. Daca pana si Vin Diesel cere ajutor ce-ar mai fi de spus. Se pare ca argumentul ad bacullum(al batei),adica recurgerea ...

Katherine si Romancele Negroide

din 6 sep 2007 11:07 de Radamant_the_Roman

Acest lucru il puteti afla apeland la serviciile cunoscutei romance negroide intitulata Mama Omida sau de ce nu la altele mai putin cunoscute apartinand aceleasi categorii. Parca spuneati intr-un mesaj ca e politically corect sa cerem sfaturi ...

Re: Re: Re: Re: de la cati ani....

din 6 sep 2007 09:29 de Danny_DaBoss

nah lasa-ti fata sa inceapa mai devreme daca asa zice ea ca e bine si sa isi strice si tineretea sa ajunga la 20 de ani aratand ca la 35

Re: Re: Re: Re: Re: Minori pe site

din 6 sep 2007 08:58 de angela

Eu am 21 si din cate stiu toti avem dreptul la libera exprimare ca doar traim intr-o tara democratica. Acesta e un site unde fiecare om (indiferent de varsta sa) isi expune problemele sale,ceea ce il macina sau nu,iar ceilalti membrii sau chiar ...

Re: Radamat Romanul impotriva lumii intregi

din 6 sep 2007 00:43 de valentine

Ma nene, dar toti care au o opinie in contradictoriu cu tine, implicit adereaza la nu stiu ce alianta?:huh: Nu e chestia de cedat...e chestia de inteles. Inteleg, sa fim 2 prosti aici care se inseala si zic ca tu nu ai dreptate, dar deja cand ...

Radamat Romanul impotriva lumii intregi

din 6 sep 2007 00:38 de Radamant_the_Roman

Se pare ca si Matusalem Aka Sephiyroth a aderat la Tripla Alianta. V-am spus puteti fi si 10 si 12 si 100,un roman adevarat ca mine nu va ceda in fata voastra. PS:Va rog sa dati lovituri canalizate in anumite directii pt ca altfel nu aveti ...

Re: 1: Lingvistica Carriei si Katherinei

din 6 sep 2007 00:30 de valentine

Radamant...vezi ca te-au dat astia pe net:lol: Uita-te si zi-ne daca tu esti:D http://www.youtube.com/watch?v=2BfzwTNSR4M (credits go to Sephiyroth...el a postat link-ul aici)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e destul?

din 6 sep 2007 00:14 de alex

nu am facut de mult 14 ani dar vreau sa stiu daca este normal sa am lungimea penisului de 5-9 cm si grosimea de 8?

Carrie este Kami si Dromaderul sau sufera de rabie

din 5 sep 2007 23:57 de Radamant_the_Roman

Pai daca militati pt drepturile camilelor era normal sa va consider islamica,nu din Iran sau alte state sunnite. Ma bucura sinceritatea dvs,o alta caracteristica,de data asta pozitiva indusa de islam,in recunoasterea mesajelor anonime ...

Re: Rabdare dle Episcop

din 5 sep 2007 23:39 de valentine

Ti-a plecat cultura la plimbare de acum nu poti? :( Ti-o fii dat tie clasa...daca tot te-a impresionat asa de mult.Eu il cunosc prea bine ca sa ma mai surprinda cu ceva. Dar de unde stii ca nu sunt eu personajul principal? Ca era vorba de ...

Personalul principal al Subiectului Mioritic

din 5 sep 2007 23:30 de Radamant_the_Roman

Subsemnatul este personajul principal al acestui thread.Poate ca sunt doar un personaj stereotip, insipid pe alocuri,insa pt aceste realizari pozitive trebuie sa fiu recunoscator,si voi ramane vesnic indatoritor romancelor mioritice care au avut o ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2191 din 3732
«   1 ... 2188   2189   2190   2191   2192   2193   2194 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare