Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Alt alienat-Romancele pot sta linistite sunt s din 7 sep 2007 18:46 de valentine
Era asa greu sa te uiti putin mai in stanga si sa observi buzele domnisoarei Katherine?:lol:
Daca te referi la tine...da, nu ne mai indoim nici care ca ai fost client fidel al spitalului mai sus mentionat de catre tine.
Astia-s frati de ai ...
Penis nedecalotat din 7 sep 2007 18:18 de Andrei
am 14 ani si am penisul nedecalotat ! daca m`am exprimat corect ! trebuie sa ma ingrijorez ? in erectie preputul nu se deschide indreajuns ( prea ingust ) ! trebuie sa sustin o interventie chirurgicala ? sau cu timpul totul se v`a clarifica ? va rog ...
Alt alienat-Romancele pot sta linistite sunt sufic din 7 sep 2007 16:49 de Radamant_the_Roman
Am precizat anterior ca nu voi mai raspunde la mesaje apartinand userilor neinregistrati.Stiu cine este autorul acestui post dar nu are rost sa-i dezvalui identitatea pt ca si asa este o persoana cu grave probleme de perceptie a realitatii.
Ca a ...
Re: Concluzia dlui Sephiyroth din 7 sep 2007 16:27 de katherine
Referitor la acrostihuri - te rog sa te abtii...crede-ma, TOTI am fost extrem de consecventi in a te critica, chiar daca nu ai resursele care te-ar ajuta sa iti dai seama de asta, adica faptul ca nu vezi padurea de copaci...cam toti am ...
Re: termin greu din 7 sep 2007 16:08 de katherine
Nu nu esti ciudat si nici nu ai vreo problema in ceea ce priveste mentinerea erectiei - faptul ca ai incercat sa vezi daca alte femei in afara sotiei tale ar putea sa te ajute sa termini mai usor nu mai este atat de normal, totusi. Ramai fidel ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut niciodata p din 7 sep 2007 13:54 de Stranger_to_love
Si nu crezi ca dupa ce incepem sa ne jucam putin nu o sa-si dea seama ca nu am fost niciodata cu o fata?
Plus ca eu nu sunt genul ca sa ma prefac.Mai ales la chestii din astea importante si nu o sa-mi pot ascunde faptul ca e o noutate ceea ce ...
Re: Re: despre vagin din 7 sep 2007 13:43 de jiji
dupa ce iti incepi viata sexuala e normal ca locul de intrare in vagin sa se largeasca,pt ca la inceput era o gaurica mica si cu timpul o sa ajunga sa fie o gaura cat sa ii ajunga partenerului.cat depsre nastere,e adevarat in mare parte ca se ...
Re: Urgent sfaturi pt dureri in timpul actului sex din 7 sep 2007 13:38 de jiji
buna,vroiam sa iti marturisesc ca si eu trec prin aceeasi criza dar trebuie sa ii spui lui cel mai bine sa schimbati pozitiile sa va mai jucati si altfel pt ca e important.eu mi-am inceput viata sexuala d 3 luni si in prima luna nu i-am spus nik ...
Re: Greata de la sex oral... din 7 sep 2007 13:28 de jiji
draga "eu"sa sti ca e foarte posibil care prietenei tale sa i sefaca greata in momentu in care u termini pt ca sperma are un ph acid care stimuleaza intr-un mod mai putin placut cavitatea bucala ,iar ea poate sa fie foarte sensibila la aceeasta ...
Concluzia dlui Sephiyroth din 7 sep 2007 12:55 de Radamant_the_Roman
Ne-ati tot avertizat cu privire la expunerea concluziei dvs asupra subiectului tratat.
Daca tot spuneti ca Radamant a ajuns la finalul carierei sale telurice cred ar fi indicat sa faceti publice concluziile dvs referitoare la acest personaj. ...
Re: penis din 7 sep 2007 10:58 de Nekunoskuta
1. Nu e obligatori sa ti se rupa ata, poate chiar niciodata.
2. Daca nu te deranjeaza nu trebuie sa faci operatie sa scapi de ea.
3. (Aici astept si parerea barbatilor) Din auzite spun ca nu exista legatura intre potenta si ata. Posibil intre ...
Re: despre arabi din 7 sep 2007 10:54 de Nekunoskuta
Nu ma pot considera cunoscatoare dar...din ce stiu...eu personal admir puterea cu care isi urmeaza si apara credinta (EXCLUD cazurile EXTREME!!!) dar nu-mi place deloc atitudinea fata de femeile lor, desi aceasta atutudine este inscrisa tot in ...
Re: termin greu din 7 sep 2007 10:47 de Nekunoskuta
In primul rand, iti sugerez sa nu-i mai lasi pe asa-zisi "prieteni" sa rada de tine ci in schimb sa-i poreclesti tu "prematurii" sau "neputinciosii" ;) Intreaba-i daca reusesc sa-si satisfaca partenera in cele 15-20 de minute cat pot ei si ofera-te ...
Despre arabi din 7 sep 2007 10:36 de angela
Am citit multe despre islam si despre religia musulmana, despre obiceiurile lor si traditiile pe care ei nu le incalca niciodata.. Am discutat cu multi arabi despre religia lor si pentru ei Coranul nu e doar o carte sfanta, ci e o carte care ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara titlu:D din 7 sep 2007 10:15 de angela
Baietilor, e foarte normal sa va uitati dupa fete chiar si cand sunteti cu prietena..:rolleyes:Dar fara sa te holbezi..Si eu ca fata ma uit daca vad o tipa buna,asa ca sa studiez concurenta..:lol: Noi fetele studiem concurenta, voi posibilele ...
Re: Mai are rost inca o incercare? din 7 sep 2007 09:37 de sososo
Nu.....categoric NU......timpul rezolva tot si toate....sigur vei avea de suferit daca incalzesti ciorba.....nimic nu va mai fi la fel si va ve-ti reprosa relatiile cu alti parteneri.....succes ai toata viata inainte!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut niciodata priet din 7 sep 2007 04:21 de Bozgoru
niciodata... da niciodata... sa nu-i spui prietenei .. daca iti faci prietena ca n-ai avut vreodata prietena sau ca esti virgin.. niciodata!!! comporta-te ca si cum ai fii avut 1000 de femei si iti va fii mai bine..
Am devenit... retardat! din 7 sep 2007 04:16 de Bozgoru
acu o luna si ceva m-am despartit de iubirea vietii mele langa care am stat 3 ani jumate..( am suferit dupa despartire etc).. si acuma cand sunt liber.. si pot sa fac orice.. sa fiu cu oricine.. parca m-am tampit.. ies la intalniri cu fete.. si ...
Re: Re: Replici pentru agatat ? din 7 sep 2007 03:59 de Bozgoru
hmm... daca ai un lantz de aur la gat de 2 kg.. merge orice... poti sa-i spui si ca e urata cu spume.. ca tot merge :))
Re: Re: Revelation. Part I. din 7 sep 2007 00:00 de Radamant_the_Roman
Cu precizarea ca nu am priceput aluzia la punga de hartie voi admite anumite adevaruri inserate pe alocuri in acest mesaj.
E adevarat ca pana acum am pescuit intr-o cada ,cum spunea Kafka, cautand romance.Dar pana la urma mi-am dat seama ca ...
Pagina 2189 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||