Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: probleme cu penisul

din 8 sep 2007 00:40 de Andrei004

Nu se decaloteza complet ... este prins de o " ata " care impiedica decalotarea completa ... ce trebuie facut ?

Re: Re: Re: Re: Re: despre arabi

din 7 sep 2007 23:56 de angela

Foarte interesant. Mersi mult Sephiyroth. Daca mai gasesti ceva , imi trimiti. Deci Mahomed era cam pedofil.. El 53 si aia mica 9 ani????:wacko::blink::wacko::blink: O sa-mi intreb si prietenii mei arabi sa vad ce spun despre asta.. M-am ...

Melodrama dnei Katherine

din 7 sep 2007 23:47 de Radamant_the_Roman

Dna Katherine daca dvs va inchipuiti ca numai datorita indelungatei practici la un oarecare instrument muzical viata dvs a capatat sau va capatat statul de melodrama va inselati total. Viata mea este mult mai captivanta decat a multor membri ...

Re: Re: Re: Penis curbat

din 7 sep 2007 23:22 de omu_negru

stai calm...momentan nu-i nimic grav...dupa prima partida vei vedea daca e de bine sau de rau ;)

Re:

din 7 sep 2007 23:09 de omu_negru

cred ca subiectul asta e facut la panarama...daca e adevarat, e prea tare :ok:

Re:

din 7 sep 2007 23:06 de omu_negru

nu te mai uita in trecut, uita-te spre viitor si vezi "ce oportunitati"...daca te cramponezi de tot ce inseamna trecut, vei avea de suferit; in concluzie, indreapta-ti privirea spre viitor si ce posibilitati ai...pana atunci..have fun si sa auzim ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut nic

din 7 sep 2007 23:00 de Stranger_to_love

Pai isi da seama ca o sa fac o fata din aia ca si cum nu am mai vazut in viata mea.Plus ca o sa fiu relativ timid la inceput cand o sa o ating. VA ROR SE POATE INCHIDE TOPICUL ASTA??? PLEASEEEEEEEEEEEEEE

Re: Katherine este sau nu romanca comuna?

din 7 sep 2007 22:46 de valentine

Nu confunda imaginatia cu fanteziile erotice;) Imbucurator fapt ca esti la curent cu toate vestimentatiile Silvei Saint - fanii stiu ce vor. Si....?:ermm: Iarasi nu inteleg...care-i treaba cu manelele? Dl Radamant, iti sugerez sa scoti ...

Re: Re: Re: Replici pentru agatat ?

din 7 sep 2007 22:43 de stefanoski

Nu toate fetele sunt impresionate de lanturile alea ;)

Re: Re: Re: Re: am devenit.. retardat :)

din 7 sep 2007 22:31 de stefanoski

De ce te preocupa pe tine ce face ea ? trebuie sa o privesti ca pe o parte din trecut si sa nu te mai intereseze ce face ea. Stiu ca e al naibii de greu, dar mai rau iti faci daca te gandesti : "uite, ea m-a si uitat, a sarit repede in bratele ...

Sunt Ciudatul - am nevoie de ajutor!....

din 7 sep 2007 22:07 de katherine

Faptul ca imaginatia ta este din ce in ce mai des populata de imagini cu mine , ba menajera, ba contabila, ba regina in compania unui nebun, ba ingrijitoare a animalelor lui Chamberlain - si sunt sigura ca aceste ipostaze sunt printre cele mai ...

Re: Re: Re: Re: despre arabi

din 7 sep 2007 21:44 de Sephiyroth

Eh...uite ca am gasit eu ceva-ceva..! Nu am avut rabdare sa citesc decat putin...dar sunt amanuntele care te intereseaza..! http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t191319.html

Re: Re: Re: Re: despre arabi

din 7 sep 2007 21:35 de Sephiyroth

am uitat sa precizez ca el avea peste 50 de ani cand a deflorat fetita ! si ca sa-ti fie mai usor..pe fetita o chema Aisha !

Re: Re: Re: despre arabi

din 7 sep 2007 21:23 de angela

Asta nu o stiam, dar o sa ma interesez.. Daca e adevarat atunci ce fel de profet a fost Mohamed?Le dadea arabilor lectii de violat?:blink::wacko:

Compotul de ananas

din 7 sep 2007 20:58 de Radamant_the_Roman

I-am spus dlui Valentine ca voi consuma compot ceea ce nu inseamna ca efectiv am facut acest lucru. Desi recunosc ca e o buna idee sa umblu cu borcanul de compot in locul altor bauturi racoritoare sau spirtoase. PS: Daca ma gandesc bine cred ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut nicioda

din 7 sep 2007 20:02 de Bozgoru

da.. nu o sa-si dea niciodata seama.. indiferent cum va jucati... poate doar daca e psiholog in ale sexului..altcumva nu are cum..

Re: Re: despre arabi

din 7 sep 2007 19:44 de Sephiyroth

in schimb...pun pariu ca nu stiti asta..despre religia islamica : atunci cand omul moare inainte de a fi ingropat gol , este spalat cu apa calda si Allah ii iarta toate pacatele ! Ca urmare a acestui fapt, in urma cu cativa ani,cam 400.000 de ...

O parte anatomica a Katherinei

din 7 sep 2007 19:39 de Radamant_the_Roman

Buzele dnei ca oricare alte parti anatomice apartinand romancelor imi provoaca,sunt nevoit sa reiterez acest cuvant,repulsie,dezgust etc. Romancele in general au o activitate enzimatica foarte diferita comparitiv cu femeile apartinand altor ...

Re: Re: penis

din 7 sep 2007 19:04 de Mikii

Barbate, cred ca nu ai prea multi ani (de barbat, ma refer), deci nici de experienta sexuala. :flowers: Da, cel mai jenant lucru pentru un barbat, mai ales daca e considerat sau se considera cu experienta, este sa ejaculezi foarte repede. :. Frenul ...

Re: probleme cu penisul

din 7 sep 2007 18:52 de valentine

Daca tragi tu de el, se decaloteaza complet? Daca nu, da, este o problema si este vina parintilor tai, intrucat de "problema" aceasta ar fii trebuit ei sa se ocupe cand erai mic...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2188 din 3732
«   1 ... 2185   2186   2187   2188   2189   2190   2191 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare