Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: probleme cu penisul din 8 sep 2007 00:40 de Andrei004
Nu se decaloteza complet ... este prins de o " ata " care impiedica decalotarea completa ... ce trebuie facut ?
Re: Re: Re: Re: Re: despre arabi din 7 sep 2007 23:56 de angela
Foarte interesant. Mersi mult Sephiyroth. Daca mai gasesti ceva , imi trimiti. Deci Mahomed era cam pedofil.. El 53 si aia mica 9 ani????:wacko::blink::wacko::blink:
O sa-mi intreb si prietenii mei arabi sa vad ce spun despre asta.. M-am ...
Melodrama dnei Katherine din 7 sep 2007 23:47 de Radamant_the_Roman
Dna Katherine daca dvs va inchipuiti ca numai datorita indelungatei practici la un oarecare instrument muzical viata dvs a capatat sau va capatat statul de melodrama va inselati total.
Viata mea este mult mai captivanta decat a multor membri ...
Re: Re: Re: Penis curbat din 7 sep 2007 23:22 de omu_negru
stai calm...momentan nu-i nimic grav...dupa prima partida vei vedea daca e de bine sau de rau ;)
Re: din 7 sep 2007 23:09 de omu_negru
cred ca subiectul asta e facut la panarama...daca e adevarat, e prea tare :ok:
Re: din 7 sep 2007 23:06 de omu_negru
nu te mai uita in trecut, uita-te spre viitor si vezi "ce oportunitati"...daca te cramponezi de tot ce inseamna trecut, vei avea de suferit; in concluzie, indreapta-ti privirea spre viitor si ce posibilitati ai...pana atunci..have fun si sa auzim ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut nic din 7 sep 2007 23:00 de Stranger_to_love
Pai isi da seama ca o sa fac o fata din aia ca si cum nu am mai vazut in viata mea.Plus ca o sa fiu relativ timid la inceput cand o sa o ating.
VA ROR SE POATE INCHIDE TOPICUL ASTA???
PLEASEEEEEEEEEEEEEE
Re: Katherine este sau nu romanca comuna? din 7 sep 2007 22:46 de valentine
Nu confunda imaginatia cu fanteziile erotice;)
Imbucurator fapt ca esti la curent cu toate vestimentatiile Silvei Saint - fanii stiu ce vor.
Si....?:ermm:
Iarasi nu inteleg...care-i treaba cu manelele?
Dl Radamant, iti sugerez sa scoti ...
Re: Re: Re: Replici pentru agatat ? din 7 sep 2007 22:43 de stefanoski
Nu toate fetele sunt impresionate de lanturile alea ;)
Re: Re: Re: Re: am devenit.. retardat :) din 7 sep 2007 22:31 de stefanoski
De ce te preocupa pe tine ce face ea ? trebuie sa o privesti ca pe o parte din trecut si sa nu te mai intereseze ce face ea. Stiu ca e al naibii de greu, dar mai rau iti faci daca te gandesti : "uite, ea m-a si uitat, a sarit repede in bratele ...
Sunt Ciudatul - am nevoie de ajutor!.... din 7 sep 2007 22:07 de katherine
Faptul ca imaginatia ta este din ce in ce mai des populata de imagini cu mine , ba menajera, ba contabila, ba regina in compania unui nebun, ba ingrijitoare a animalelor lui Chamberlain - si sunt sigura ca aceste ipostaze sunt printre cele mai ...
Re: Re: Re: Re: despre arabi din 7 sep 2007 21:44 de Sephiyroth
Eh...uite ca am gasit eu ceva-ceva..! Nu am avut rabdare sa citesc decat putin...dar sunt amanuntele care te intereseaza..!
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t191319.html
Re: Re: Re: Re: despre arabi din 7 sep 2007 21:35 de Sephiyroth
am uitat sa precizez ca el avea peste 50 de ani cand a deflorat fetita !
si ca sa-ti fie mai usor..pe fetita o chema Aisha !
Re: Re: Re: despre arabi din 7 sep 2007 21:23 de angela
Asta nu o stiam, dar o sa ma interesez.. Daca e adevarat atunci ce fel de profet a fost Mohamed?Le dadea arabilor lectii de violat?:blink::wacko:
Compotul de ananas din 7 sep 2007 20:58 de Radamant_the_Roman
I-am spus dlui Valentine ca voi consuma compot ceea ce nu inseamna ca efectiv am facut acest lucru.
Desi recunosc ca e o buna idee sa umblu cu borcanul de compot in locul altor bauturi racoritoare sau spirtoase.
PS: Daca ma gandesc bine cred ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut nicioda din 7 sep 2007 20:02 de Bozgoru
da.. nu o sa-si dea niciodata seama.. indiferent cum va jucati... poate doar daca e psiholog in ale sexului..altcumva nu are cum..
Re: Re: despre arabi din 7 sep 2007 19:44 de Sephiyroth
in schimb...pun pariu ca nu stiti asta..despre religia islamica : atunci cand omul moare inainte de a fi ingropat gol , este spalat cu apa calda si Allah ii iarta toate pacatele ! Ca urmare a acestui fapt, in urma cu cativa ani,cam 400.000 de ...
O parte anatomica a Katherinei din 7 sep 2007 19:39 de Radamant_the_Roman
Buzele dnei ca oricare alte parti anatomice apartinand romancelor imi provoaca,sunt nevoit sa reiterez acest cuvant,repulsie,dezgust etc.
Romancele in general au o activitate enzimatica foarte diferita comparitiv cu femeile apartinand altor ...
Re: Re: penis din 7 sep 2007 19:04 de Mikii
Barbate, cred ca nu ai prea multi ani (de barbat, ma refer), deci nici de experienta sexuala. :flowers: Da, cel mai jenant lucru pentru un barbat, mai ales daca e considerat sau se considera cu experienta, este sa ejaculezi foarte repede. :. Frenul ...
Re: probleme cu penisul din 7 sep 2007 18:52 de valentine
Daca tragi tu de el, se decaloteaza complet? Daca nu, da, este o problema si este vina parintilor tai, intrucat de "problema" aceasta ar fii trebuit ei sa se ocupe cand erai mic...
Pagina 2188 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||