Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Fericire radamantina

din 8 sep 2007 22:31 de Radamant_the_Roman

Dna Nekunoscuta fericirea dvs telurica nu este un deziderat al meu Nu a fost niciodata si nu va fi indiferent de esecurile pe care le voi inregistra.Dvs,ca de altfel toti membrii care mi-au raspuns,nu ati inteles ca pt mine cale de mijloc nu ...

Re: Re: Strainele si Nekunoscuta

din 8 sep 2007 22:26 de katherine

Aduceti-l incoace! Dupa ce isi va da seama cat de ,,dezgustatoare", ,,odioasa", ,,scorpie" si jumatate romanca jumatate ce vrea el sunt DE FAPT si se va tara pe pamant ca o larva ce este ii voi infige un toc cui in ureche pana i se va scurge tot ...

Conditie sinecvanon de la Ad urbe condita

din 8 sep 2007 22:21 de Radamant_the_Roman

M-ati ofuscat mai mult cu aceste figurine care ar reprezenta pupaturi decat in toate celelalte posturi anterioare. Eu am repetat in nenumarate randuri ca nu mai doresc romance sub nicio forma chiar daca ar fi ele superioare atat fizic cat si ...

Re: Strainele si Nekunoscuta

din 8 sep 2007 22:18 de Nekunoskuta

NU!!!!!!!!! Un...personaj...ca tine (am vrut sa scriu "om" :D)!!! Noi nu avem nimic cu romanii deci nu avem de ce sa o condamnam pe (saraca!!!) femeie ca te-a ales, roman fiind. La partea cu...personajul...cred ca nu numai ca o vom compatimi dar ...

Re: Melodrama dnei Katherine

din 8 sep 2007 22:01 de SINE QUA NON

"Esti prost! Nu vezi ca esti prost?!?!" - citez din Morormetii, ca sa nu jignesc direct :-` Atata vorbeste gura fara tine / scrie mana fara cap... incredibil! extraordinar de prost!!:blink: Dai cu presupusul ala in stanga si-n dreapta despre ...

Re: Negroizi vs Romani

din 8 sep 2007 21:38 de Sephiyroth

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Negroizi vs Romani

din 8 sep 2007 21:34 de Radamant_the_Roman

Dna Nekunoscuta care corespunde 100% tiparului de romanca comuna,desi ar avea si alte radacini este atrasa iremediabil de negroizi.Probabil ca si partenerii anteriori ai dansei au avut aceasta calitate indispensabila.Ba mai mult as pune pariu cu ...

Re: Re: Fara concursuri cu negroizi

din 8 sep 2007 21:17 de valentine

Wrong!!! Debilul mintal esti tu, iar concursul ala cred si eu ca ti-a ajuns...doar ai fost invins fara drept de apel :D Dragi romance din toate colturile tarii, va anunt cu bucurie in suflet ca tara noastra este binecuvantanta cu un demn urmas ...

Re: Fara concursuri cu negroizi

din 8 sep 2007 21:16 de carrie

Ce trasaturi are mai exact un negroid? Doi, pe ce te bazezi cand cataloghezi oamenii drept debili/alienati mintal? Ca persoana la care te referi nu este singura dintre cei care au raspuns pe acest subiect careia ii adresezi acest apelativ... ...

Re: A inceput cu stangul prin a se convinge ca e c

din 8 sep 2007 21:06 de carrie

Aspectul fizic este important, dar nu e totul. Cu asemenea caracter si personalitate, nici daca ar fi cel mai frumos barbat -dpdv facial- (ceea ce oricum nu e cazul, nici macar pe departe) nu stiu cine s-ar risca sa se apropie de el...

Fara concursuri cu negroizi

din 8 sep 2007 21:05 de Radamant_the_Roman

Dna Nekunoscuta mi-a ajuns un concurs cu un negroid cu foarte multe "calitati"(debil mintal prin altele) in opinia multor romance.Poate ca prietenul tau nu are atatea calitati,dar are una indispensanbila pt romance,este negroid. PS: Amicul acela ...

Re: Daca altii nu au activitati placute si iti pi

din 8 sep 2007 20:20 de Nekunoskuta

A inceput cu stangul prin a se convinge ca e cel mai frumos. Nu trebuie doar sa te convingi singur de CEVA ci sa mai si gandesti cand te convingi. Nu de alta dar imi pun si eu in cap sa ma conving ca sunt printesa si am palat. Nu voi reusi ...

Daca altii nu au activitati placute si iti pierd

din 8 sep 2007 20:18 de rowanna

:lol::lol::lol::lol::lol: Eu cred ca va veti toca nervii degeaba cu Randamant pentru ca indiferent cati de multi ati fi si cat de mult il veti critica el tot pe al lui o stie! Nu ca anumite lucruri nu m-ar deranja si pe mine ca uneori ma apuca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Replici pentru agatat

din 8 sep 2007 19:24 de katherine

Sau - te dai jos din CLS-ul cu numarul X - X - JAN/ION/CLS (no offence! :lol:) si spui: ,,Papuseeeeeeee...lantul tau are prea putin aur rosu in el, da' nu-i bai, ca ghiulurile mele au suficient cat sa te ,,orbeasca" in noaptea asta...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Replici pentru agatat ?

din 8 sep 2007 19:11 de Nekunoskuta

Te faci mic si fugi plangand! :lol: Sau daca tu esti unul din aia cu lanturi ii propui: "Hai draga cu mine sa ne cantarim lanturile. A carui atarna mai mult da o bere". :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Statiunea Marbella

din 8 sep 2007 19:07 de Nekunoskuta

Desi m-ai amuzat la inceput, incepi sa ma enervezi teribil! Cred ca sunt in asentimentul tuturor userilor care au intrat in contact cu tine pe acest subiect. Nu stii decat sa aberezi pe langa subiect. M-ai ignorat de 3 ori cand ti-am propus acel ...

Re: Re: Re: Replici pentru agatat ?

din 8 sep 2007 18:46 de carrie

Genul asta de manifestari din partea barbatilor (etalarea ostentativa a bogatiei pentru impresionarea femeilor) sunt dezgustatoare.

Re: Re: Re: Re: despre arabi

din 8 sep 2007 18:43 de Nekunoskuta

Ideea principala este ca ei gasesc o "acoperire" in Coran pentru tot ceea ce fac. Daca asa zice Coranul...pac!... Nu inteleg insa cum, tu, ca femeie, aprobi purtarea lor fata de femei. Ce daca s-a culcat cu fetita aia dupa ce a asteptat-o 3 ...

Re: ecograf la ginecolog!!!raspuns urgent va rog!!

din 8 sep 2007 18:31 de Nekunoskuta

Nu are treaba ecograful cu himenul tau!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Replici pentru agatat ?

din 8 sep 2007 18:27 de katherine

Si daca ,,gagica" este cea care poarta lantul de aur greu de 2 kg?... Cu ce o mai vrajesti?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2186 din 3732
«   1 ... 2183   2184   2185   2186   2187   2188   2189 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare