Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Solicitare adresata Episcopului Manualului din 5 sep 2007 10:57 de Radamant_the_Roman
Dl Episcop dvs mai aveti nevoie de profesori ca nu reusesc sa inteleg acest aspect.Poza dvs vad ca nu ati publicat-o ceea ce inseamna ca nu ati avut permisiunea/"binecuvantarea" institutiei BOR din care faceti parte.
Nu ati fost receptiv la ...
Despre maestrul celor 3 din 5 sep 2007 10:39 de Radamant_the_Roman
Intuitia mea imi spune ca aceasta Anda Vornicu este maestrul celor 3 care ne-au oferit aceasta reprezentatie.Va puteti da seama ce arte martiale pot invata cei 3 de la romanca cu pricina.Daca era macar asiatica nu as fi pus in discutie asta.
Dl ...
Re: Re: Iubite vs Tovarashi (men only) din 5 sep 2007 09:36 de stefanoski
Bozgore eu am fost dezamagit si de femeie si de "tovarash" deci sunt mai grav decat tine :lol:
Inclin sa ii dau dreptate lui vali, in primul sau mesaj din topic. Daca ai prieteni ok si iubita ok, si nu ii amesteci e totul bine si frumos !
Re: Re: de ce nu am orgasm? din 5 sep 2007 09:27 de stefanoski
Ti-ai inceput viata sexuala de 4 luni. Te grabesti mai. Toate vin la timpul lor, daca nu cu partenerul asta, poate cu altul.
Toate femeile au capacitatea de a avea orgasm, fie el vaginal sau clitoridian. depinde insa de partener, de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Episco din 5 sep 2007 02:51 de Sephiyroth
nu sunt nici unul dintre ei ! :) sunt vampyrela ! :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Episcopul din 5 sep 2007 02:44 de valentine
O intrebare am si eu la tine...si daca vrei sa imi raspunzi bine, daca nu vrei, iarasi bine: tu esti Alex sau "profesorul meu" din C-ta?
Re: Pozele lui Valentine Episcopul Manualului din 5 sep 2007 02:40 de valentine
Dar tii neaparat sa te afisezi la toate reprezentantele sexului feminin de pe aici. Iti dau doar eu 3 exemple in care ai trimis poze cu tine reprezentantelor sexului frumos.
Si daca tot eram implicat si eu in experimentul tau, de ce nu mi sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Episcopul profereaza injur din 5 sep 2007 02:39 de Sephiyroth
vorbim separat...si asta e plictisitor..!:)
Pozele lui Valentine Episcopul Manualului din 5 sep 2007 02:37 de Radamant_the_Roman
Dl Valentine eu niciodata nu trimit poze cu mine.S-a intamplat doar duminica precedenta dar a fost in scop stiintific, o unica exceptie.
Pt ce sa trimit poze romancelor?
Doar stiu ce efect are asupra lor,
daca am fost invins pana si de un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Episcopul profereaza injurii:D din 5 sep 2007 02:34 de katherine
Daca in gratiile tale ,,au fost toate" atunci eu insist sa raman exceptia...
Re: Valentine si Katherine dezintegrati de Matusal din 5 sep 2007 02:11 de valentine
Cine face ce referire?:wacko: Si cine e nascuta...cand? Sex 19? Ce e aia?
Da, abtine-te de la comentarii daca nu poti sa legi niste fraze logice
Re: Manuala asta e romanca? din 5 sep 2007 01:50 de valentine
Iarasi vorbim de matematica si alune intr-un citat si un raspuns?
Poti sa io dai tu...daca tot ai dat la alte 3 persoane, desii probabil deja i-ai dat mesaj cu hai pe messenger si acum ii trimiti poze cu tine, nu cu mine:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2007 01:49 de katherine
mai citeste o data rsapunsurile cu ,,autocaracterizarea" si cu "let's talk about sex" din senin...poate reusim sa te ajutam cumva sa ,,iesi din ceata"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2007 01:48 de valentine
Nu, nu inteleg ce vrei sa spui. Poti sa te iei de mana cu Radamant...amandoi vesnici neintelesi.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2007 01:46 de Sephiyroth
valentine , incep sa inteleg cum au disparut dinozaurii , daca intelegi ce vreau sa spun ! oamenii de stiinta au demonstrat ca unii reprezentanti ai inspaimantatoarelor reptile aveau creierul in coada ! asa sa fie si la tine ?:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2007 01:43 de Radamant_the_Roman
Doamna Katherine uitati ca suntetui foarte solicitata de barbati.Desi sunteti dupa spusele dvs atat de comuna ca celelalte 3 barbatii se dau in vant dupa dvs.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2007 01:32 de valentine
Nu confunda caracterizareai unei persoane cu autocaracterizarea:huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2007 01:31 de Sephiyroth
ti-l descriu eu pe vali daca vrei : atat fizic cat si psihologic ! nu e mare lucru de capul lui ! se umfla biscuitii in el , doar atat !:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2007 01:31 de valentine
Poate pentru ca fata de tine, eu nu caut partenera? :D
Tu erai ala care se dadea superior
Nu stiu care sunt caracteristicile negroidului romanesc
Unii au lucruri mai bune de facut decat cautarea de dive
Dar tie ele ti-ar acord vreo ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 sep 2007 01:27 de Radamant_the_Roman
Dl Valentin de ce nu sunteti receptiv la dorintele romancelor?
Ca doar va considerati superior mie dpdv facial.Cine stie poate sunteti si exponentul negroidului romanesc.
Sau poate considerati ca divele de care aveti parte va sunt suficiente?
Eu ...
Pagina 2193 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||