Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Daca te iubeste, se mai uita dupa altele? din 4 sep 2007 01:52 de baby_doll
de data asta cred ca pun o intrebare stupida:D...dar credeti ca exista barbati sa iubeasca o femeie atat de mult incat nici macar atunci cand nu e cu ea sa nu se uite dupa altele si sa nu vada o femeie mai frumoasa decat pe cea pe care o iubeste?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 sep 2007 01:44 de Dorin
da unde putem sa vedem si noi pozele astea? :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 sep 2007 01:43 de valentine
Mai grav este ca "masina" a.k.a. poza castigatorului era veche de 3-4 ani...nici nu vreau sa imi imaginez cat ar fii fost scorul daca era noua...probabil, cu 3 participante la sondaj, ar fii iesit 5-0, nu 3-0:(
Interesant pentru mine este cine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima confirmare a din 4 sep 2007 01:14 de Dorin
se pare ca da :D
cre ca ratonel :cat: s-a cam enervat!
uf!
deja totul capata sens: stie f multe despre droguri (cel putin asa se pare) si nu consuma alcool, caci nu e o combinatie prea fericita...
a, si se uita la tv masiv (cartoon network, ...
Re: Re: Re: Re: #Sex La Prima Intalnire din 4 sep 2007 00:57 de Danny_DaBoss
daca esti baiat, da.
nu, e pt toata lumea...:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima confirmare a teo din 4 sep 2007 00:51 de Radamant_the_Roman
Dl Dorin Poliglotul frate cu motanul pe care il tot utilizeaza.
Ti-am spus ca te-ai uitat prea mult la Carton Network,iar acum cand ati dat de un material hard gen Hentai asociat cu consumul de stupefiante
ati inceput sa o luati razna.Easy with ...
Re: Conferinta vineri la ora 21! din 3 sep 2007 23:29 de asasa
se vor mai face conferinte ?
daca da...lasati aici un mesaj si "ne vedem pa nat :lol:"
c ya !!!
Re: Produse traditionale romanesti din 3 sep 2007 22:44 de asd
Ideea este ca unii dintre noi nu sunt asa de obsedati sa isi gaseasca o femeie si au destul timp si pentru alte activitati placute cum ar fii bautul compotului ;)
Tind sa cred ca tu ai fost mult mai afectat decat mine de catre comunism...daca ...
Re: Pacate atavice din 3 sep 2007 22:36 de Dorin
Dar vai domnule onano-raton :cat:, sunt pe cat de alb poate fi un caucazian get-beget. Clar, prostia dvs amplificata de frustrare va impiedica sa intelegeti ce se tot kinuie katherine sa va explice, si-anume: toata treaba asta nu are nimic de-a ...
Produse traditionale romanesti din 3 sep 2007 21:37 de Radamant_the_Roman
Pai daca aveti parte de dive live uitati la ce sunteti nevoit sa recurgeti,la compot.D-le Valentine stiu ca ati fost pionier sau ati avut si alte distinctii ale regimului precedent dar vad ca aveti aceste reminescente comuniste,
desi pareati ...
Re: #Sex La Prima Intalnire din 3 sep 2007 21:19 de valentine
De ce nu? Bine acum depinde si de cat de mult iti apreciezi tu capacitatile de convingere, pentru ca daca nu prea le ai cu convinsul si tipa a intrat in patul tau fara ca tu sa faci nici macar cel mai mic efort...da de banuit. Insa, daca stii ca esti ...
Re: Re: Re: Cautati situatii plauzibile din 3 sep 2007 19:07 de Radamant_the_Roman
Ati folosit in mod eronat cuv lasitate pt ca sensul pe care doreati sa il imprimati este conotativ,nici vorba denotativ.
Eu cunosc foarte bine propria realitate si asta nu fiindca as fi un adept al solipsismului ci pt ca sunt constient de ...
Re: Re: intalnire sexpert ?? din 3 sep 2007 18:41 de Danny_DaBoss
sa vedem...daca are chef careva :rolleyes:
Re: Re: Tu chiar nu gandesti,fato ! din 3 sep 2007 18:31 de verdiuc
Ma intorc de la mare cu o mare nostalgie.
De mult nu am mai simtit fiorii dragostei,atat de pure,asa cum trebuie ea sa fie.Cu implicare sincera, de ambele parti. Aparent,e o iubire imposibila, dar eu cred ca este...APROAPE imposibila,si va ramane ca ...
Re: Sunt complet sigur ca nu sunt pederast din 3 sep 2007 15:57 de Nekunoskuta
Cam multe afirmatii pentru a ne convinge de contrariu! ;)
Oricum, ca si iubita a unui "negroid", te asigur ca atunci cand l-am ales nu a contat culoare pielii, banii, lungimea penisului sau altceva. L-am ales pentru ca este OM! Sau poate tu nu ...
Re: Re: Cautati situatii plauzibile din 3 sep 2007 15:45 de Nekunoskuta
Trebuie doar sa vrei sa treci peste lucrurile rele asa cum, cu usurinta, accepti sa treci prin cele bune.
Daca faci scenarii si vrei sa ajungi la concluzia ca o relatie pe termen lung are anumite dezavantaje peste care nu poti (vrei) sa ...
Re: Re: Re: de ce nu am orgasm? din 3 sep 2007 15:35 de Nekunoskuta
Pai stai putin...:blink:...eu vorbeam de orgasmul vaginal, cel putin asa am inteles eu din exprimarea "orgasm la nivelul vaginului"! Nimeni nu spune ca nu te poti bucura de cel clitoridian. Doar nu o sa mori daca nu ai orgasm vaginal! Sunt femei ...
Re: Re: Un argument in plus din 3 sep 2007 15:24 de Radamant_the_Roman
Dl Valentin incetati cu apelativul fiule. Nu stiu daca sunteti sau nu ecleziast.Nu ma intereseaza acest aspect intrucat bigotismul nu ma caracterizeaza.Rostiti cuvantul pt enoriasii dvs sau pt copiii care ii aveti sau ii veti avea ca si asa ...
Re: Un argument in plus din 3 sep 2007 14:52 de valentine
Mai fiule...tu ori ai in dotare o capacitate sub medie de procesare a datelor, ori o cauti cu lumanarea...ti-am zis ca nu ma mai obosesc sa iti raspund sau sa iti traduc textele intrucat viata mea se compune din o gramada de elemente ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romancele prefera negroizi din 3 sep 2007 14:31 de Dorin
da tu de ce te mai deranjezi sa-i raspunzi? :)
Pagina 2196 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||