Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re:

din 4 sep 2007 14:56 de Kami

Pana acum am urmarit de pe margine subiectul dar deja nu mai pot sa rezist. Dle Radamant, in primul rand pe cine crezi ca impresionezi cu asa-zisa cultura pe care o etalezi ostentativ de cateva zile? In definitiv sunt doar niste cuvinte pompoase ...

Re: Surpriza:Castigatorul este alienat mintal

din 4 sep 2007 14:46 de katherine

Intrebuintarea pe care as putea sa o gasesc centurilor despre care vorbesti te-ar putea surprinde. Rsapunsurile tale frizeaza de ceva vreme patologicul, desi am facut eforturi sa le apreciez drept pur si simplu ridicole si tradand un instinct ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unde v-ati petrece luna de

din 4 sep 2007 14:26 de valentine

La ce somn imi e in ultimele zile...numai de luna de miere nu am eu chef. Insa, daca as fii odihnit..sincer sa fiu, as prefera un loc linistit. Nu stiu sa precizez exact, dar oricum, ceva in genul, doar noi doi intr-o casa pe plaja la mare, sa ...

Re: Rime sparse pt Valentine

din 4 sep 2007 14:15 de valentine

Poate inteligentea mea se afla sub medie...dar sa mor de am inteles ce vrei sa zici aici:mellow: idem Ce vina am eu ca toata lumea are aceeasi parere ca mine, numai tu esti "diferit"... Oi avea 3 testicule...ia verifica Un print ...

Re: Dorin polivexatul care se joaca cu Priapusul

din 4 sep 2007 14:11 de valentine

Mi se pare ca vorbesti cam mult despre auto-satisfacere...tiind sa cred ca ai o experienta "de invidiat", odata ce ai atatea cunostiinte...

Re: Surpriza:Castigatorul este alienat mintal

din 4 sep 2007 14:10 de valentine

Ma insel eu sau afirmatia mea era in legatura cu matematica si tu ai raspuns cu un raspuns referitor la alune, metaforic vorbiind?:mellow:

Re: Re: Fara titlu:D

din 4 sep 2007 13:39 de angela

Chiar daca iubesti pe cineva din tot sufletul tau..tot iti vor scapa cateva priviri nevinovate.. Nu in sensul ca ti-ai dori persoana respectiva ci doar din curiozitate.. Tu daca ai prieten si vezi un barbat dragut nu te uiti macar putin la ...

Re: Re: Re: Mai are rost inca o incercare?

din 4 sep 2007 13:20 de angela

Daca tu spui ca esti un copil si ca el are deja planuri de viitor, atunci lasa-l sa-si traiasca viata. Nu esti suficient de matura pentru el sau pentru o relatie serioasa. Poate chestia asta te va ajuta sa te maturizezi si vei invata ca in ...

Re: Re: Mai are rost inca o incercare?

din 4 sep 2007 12:04 de tadadadaa

Nu e vb numai de orgoliu...e vb ca au trecut aproape doua luni de cand ne-am despartit si inca nu pot sa il uit! e primul baiat cu care am avut o relatie serioasa si stransa...simt k am pierdut iubirea vietii mele...poate asa simt acum..si o ...

Re: Prima confirmare a teoriei

din 4 sep 2007 11:18 de Nekunoskuta

Preferintele romancelor??? :lol: Esti de belea omule!!! Ce daca iubitul meu are tenul mai inchis la culoare? E vreo problema? E problema ta? E problema nationala? Faci niste generalizare prea mari si nu ma asteptam la asta de la un om avand ...

Re: Re: Re: Re: Cautati situatii plauzibile

din 4 sep 2007 11:07 de Nekunoskuta

NU!!! Poti fi cu o clasa sau mai multe deasupra DAR trebuie sa nu faci parada din asta. Daca vrei sa invingi adversarul prin metodele tale vei reusi doar sa-l faci sa i se faca lehamite, sincer. Eu nu-mi doresc un adversar ca tine pentru ca ...

Re: Re: Re: Alunita pe penis

din 4 sep 2007 11:04 de omu_negru

daca tot suntem la "ora de dezvaluiri" pot spune ca si eu am :rolleyes::~*:D

Re: Mai are rost inca o incercare?

din 4 sep 2007 11:00 de Nekunoskuta

Eu zic sa nu mai incerci nimic pentru ca nu te schimbi si vei proceda la fel daca ai ajuns sa faci asa ceva dupa 3 ani de relatie! Acum e vorba de mandria ta. Recunosti ca nu-l mai iubesti dar ti-e atins orgoliul cand ai aflat ca are pe alte, ...

Rime sparse pt Valentine

din 4 sep 2007 10:54 de Radamant_the_Roman

Dl Valentin acum sustineti ca masina dezmembrata a invins pe cea preparata.Dar nu va intrebati oare daca cea preparata a plecat de pe loc. Inteleg ca aveti 30 de ani, aveti o cultura pauperara,imaginatie precara care nu va permit sa faceti ...

Re: Re: Re: Re: Re: #Sex La Prima Intalnire

din 4 sep 2007 10:40 de angela

Sunt fata...deci mie nu mi s-a intamplat asta niciodata, adica sa fac sex de la prima intalnire.. Si oricum nu as face asta, pentru ca ar trebui sa cunosc cat de cat baiatul respectiv ca sa ma culc cu el.. Insa in cazul unui baiat mi se pare ok ...

Dorin polivexatul care se joaca cu Priapusul

din 4 sep 2007 10:39 de Radamant_the_Roman

Dl Dorin daca pareti atat de precaut de ce nu utilizati plastic si atunci cand folositi statuia pt a va satisface anumite nevoi. Exista pericolul aparitiei unor boli venerice pt ca e foarte posibil ca mai multi colegi/e de ai dumneavostra sa fi ...

Re: Re: Mai are rost inca o incercare?

din 4 sep 2007 10:21 de angela

Eu zic sa discuti cu el sa vezi ce parere are despre relatia voastra, sa vedeti daca puteti trece peste peste aceata problema.. Daca el va fi de acord sa reluati relatia atunci ai grija cum te porti cu el.. Eu spun ca ai fost cam inconstienta sa ...

Surpriza:Castigatorul este alienat mintal

din 4 sep 2007 10:21 de Radamant_the_Roman

Anumite persoane ma tot fac sa fac publice anumite omisiuni relationate la persoana celui care m-a invins atat de detasat. Faptul care m-a enervat si care m-a determinat sa deschid acest topic se refera la debilitatea mintala a celui preferat de ...

Mai are rost inca o incercare?

din 4 sep 2007 03:00 de tadadadaa

Hello!am si eu o probl si sper ca cei cu experienta cat de cat sa`mi dea un raspuns la ceea ce am sa intreb...Am avut o relatie de aproape 3 ani cu un baiat pe care l-am iubit f mult si care la randul lui ma iubea si poate ma iubeste inca...Eu nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 sep 2007 02:06 de katherine

Ei haaaaaaai, nu fii atat de modest...:wacko::D:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2195 din 3732
«   1 ... 2192   2193   2194   2195   2196   2197   2198 ... 3732   »

loading...