Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Balanita cronica

din 2 sep 2007 18:20 de GioX

Ce e balanita cronica ? se manifesta in vreun fel ? e contagioasa ? cu ce medicamente se poate trata ? daca stie cineva despre ce e vb si ma poate ajuta cu mai multe informatii, il rog sa posteze un reply (X) :-` :rolleyes:

Re: Romancele prefera negroizii,obezii si pseudoma

din 2 sep 2007 18:08 de katherine

Avand in vedere parerea ta de neclintit despre romance presupun ca acest subiect trebuia sa il pui la ,,Jurnale personale" pentru ca nu vad ce ar raspunde romancele. De vreme ce ele prefera negroizii, obezii si barbatii pseudomacho bineinteles ...

Re: Re: Re: Re: Re: ingrijorat :((

din 2 sep 2007 11:08 de angela

Testele de sarcina sunt sigure insa depinde de fiecare test in parte ce eficacitate au (97%,98%), in orice caz scrie pe test.. De ce isi mai face teste de sarcina daca nu s-a intamplat nimic intre voi care sa duca la o eventuala ...

Intalnire sexpert???

din 2 sep 2007 00:41 de Danny_DaBoss

nush daca v-ati intalnit sau nu pana acuma dar eu sapt viitoare sunt in Bucuresti si chiar m-ar face placere sa ne intalnim cativa :flowers::rolleyes:

Re: Re: de ce nu am orgasm?

din 1 sep 2007 20:15 de nice_girl

Nu e frustrare si sper sa nu ajunga asa ceva niciodata.POate sunt doar nerabdatoare. Oricum, ms de sfat.N-as vrea sa patesc ca u, sa astept 4 ani, cred ca as innebuni...adica nush...mi-ar fi greu..si lui i-ar fi greu...dar nu vreau sa ma gandesc ...

Re: Re: Re: Re: Re: O mica doleanta

din 1 sep 2007 19:43 de Nekunoskuta

Nu are cine sa te lamureasca, nu sunt astfel de persoane care intra pe forum. Insa eu prefer sa traiesc in minoritatea asta care crede ca din iubire poti face orice intr-un cuplu. Din iubire invingi monotonia, obisnuinta, plictiseala. ...

Re: de ce nu am orgasm?

din 1 sep 2007 19:38 de Nekunoskuta

Daca va chinuti mai rau faceti. Din frustrarea ta va ajunge frustrarea lui si nu va veti putea bucura in voie de sex. Stai linistita, cu timpul se rezolva totul. Eu am ajuns la orgasm vaginal prima data dupa 4 ani de la primul contact sexual. Trebuie ...

Re: Sa citim povesti pentru copii... si nu numai!

din 1 sep 2007 17:40 de katherine

Eu am citit! Eu am citit!:lol: Chiar daca ma repet trebuie sa spun ca preferata mea este ,,Ienuparul". De ce? Pentru ca este ATAT DE FRUMOASA, pentru ca reuseste sa ghideze imaginatia vizuala spre instantanee pe cat de intense si primitive, ...

Re: Eroare

din 1 sep 2007 16:10 de Radamant_the_Roman

In mod cert cei care vor sa ramana necunoscuti isi vor implini acest vis atat de inaltator. O sa spun ca in Silogismele Amaraciuni de Cioran exista un pasaj despre inutilitatea tiganilor, eu o sa aduc la acest nivel si inutilitatea ...

Re: Femeile par a fi mai transante

din 1 sep 2007 12:50 de angela

Nu-mi place cand vad oameni care sufera pentru cauze demult pierdute. Numai ei doi isi pot rezolva problemele si pot alege sa treaca peste ele. Uneori iubirea nu e suficienta intr-o relatie..mai trebuie sa fie si intelegere, comunicare, dorinta ...

Femeile par a fi mai transante

din 1 sep 2007 00:38 de Radamant_the_Roman

Parerea asta in 9 cazuri din 10 ar fi apartinut unui baiat,bineinteles fata chestia legata de merit. Sunt cazuri individuale asupra carora o antepronuntare asa unilaterala este echivoca. Importanta este relatia dintre ei.Daca mai exista sau nu ...

Re: Re: Re: Iubite vs Tovarashi (men only)

din 31 aug 2007 21:36 de Radamant_the_Roman

Depinde pt ce iti iei vagaboanda. Daca o schimbi ca pe camasa e logic sa fie mai importanti prietenii. Daca e pt ceva mai serios, considerata "Z one" in mod cert tovarasii comunisti nu au nicio sansa decat daca vin cu T-72.

Re: Re: Re: Re: O mica doleanta

din 31 aug 2007 21:26 de Radamant_the_Roman

Nu am spus ca in viata conteaza doar o relatie care sa implice iubirea.. Din contra conteaza in viata sa nu fii singur si sa ai pe cineva aproape. Poate ca in viitorul nu prea indepartat va trebui sa facem acest compromis.De a avea un ...

Re: Re: Re: O mica doleanta

din 31 aug 2007 20:25 de angela

Nu am spus ca in viata conteaza doar o relatie care sa implice iubirea.. Din contra conteaza in viata sa nu fii singur si sa ai pe cineva aproape. Daca si iubesti persoana respectiva e si mai bine.. Insa iubirea se gaseste cam greu , de aceea ...

Re: Re: O mica doleanta

din 31 aug 2007 20:18 de Stranger_to_love

Sa inteleg din ce spui ca doar o relatie bazata pe iubire se merita. Mai bine nu e nici un fel de relatie daca nu e iubire.Pai daca e sa astept iubirea chiar ca mor singur.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 31 aug 2007 20:03 de angela

Desparte-te de ea...NU TE MERITA! Orice femeie are nevoi sexuale si mai ales la 20 de ani cand hormonii isi fac de cap in corpul tau...:rolleyes: Daca nu vrei sa te desparti de ea..nu mai insista in privinta asta...oricum nu vei avea sanse de ...

Re: Re: Dragostea ideala

din 31 aug 2007 19:59 de angela

Eu iti spun ca exista dragoste adevarata pentru ca am intalnit-o si nu e un basm asa cum unii cred. Deci Baby Doll, nu esti singura care crede in dragoste sau care si-a intalnit jumatatea.... Iubirea exista trebuie doar sa o cautam in jurul ...

Re: Nekunoscuta a renuntat

din 31 aug 2007 17:19 de Nekunoskuta

Faza de care nu ti-ai dat seama e una: ti-am cerut sa nu-mi raspunzi dar tu, ca un barbat mandru, logic, te-ai atacat si ai raspuns. Ei bine, eu iti cerusem sa nu raspunzi pentru ca mi-e lene sa te contrez, esti obositor! Asa ca...raspunsul tau ...

Re: Re: Re: Re: Re: #Cum oare, femeia, zice ca nu

din 31 aug 2007 17:09 de Nekunoskuta

Pai daca tipa respectiva ar fi prietena ta nu ai mai cataloga-o ca fiind una care se lauda ca mananca barbatii pe paine, nu ai mai vorbi asa despre ea, nu ai mai vedea-o ca potrivita pentru un maraton, nu? Nu ti-ar mai pasa, e prietena ta. Deci...?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema iarna cu pielea d

din 31 aug 2007 17:04 de Nekunoskuta

Depinde daca le tolereaza tenul tau. Mie imi place insa cum ne dam noi sfaturi despre cosmetice, asa, ca intre femei. :lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2198 din 3732
«   1 ... 2195   2196   2197   2198   2199   2200   2201 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare