Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: MARIREA PENISULUI din 28 aug 2007 20:45 de alin4alin
treci peste asta, nu vad cum ar putea fi marit folosind metode artificiale (cu exceptia anumitor operatii probabil)
carti, creme, pastile, pompe si tot ce mai e sunt doar metode de a imbogati producatorii pe nedrept si nu trebuie sa le ...
Re: Re: Re: Re: Re: Epilatul la barbati din 28 aug 2007 20:37 de alin4alin
Eu nu ma epilez nicaieri, cand am folosit termenul asta mai sus m-am referit mai degraba la indepartarea parului si nu la procesul de epilare.
Eu unul dau jos din parul de pe piept (prea mult e scarbos) si din zona... (unde e si mai scarbos)
Re: Am fantezii cu un alt baiat, desi am iubit! din 28 aug 2007 20:25 de alin4alin
Toate femeile au "problema" asta desi doar 1 din 1000 o recunosc. Si nu ma atacati cu replici caci sunt sigur ca cel putin odata in viata voastra cat timp ati fost cu un barbat ati avut fantezii cu altul/altii. E una dintre chestiile pentru care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si-a dat t din 28 aug 2007 20:20 de alin4alin
aham, atunci daca tovarashii sunt asa de neimportanti de ce ma suna cand au probleme si nu se duc la vagaboanta lor?
-----
scuze ca am postat 3 la rand dar nu le-am citit pe toate din prima
Re: Re: Re: Fetelor le plac baietii cu haine mulat din 28 aug 2007 20:10 de alin4alin
Nu, voi fi nevoit sa recunosc faptul ca arata bine doar ca cei care poarta asemenea haine nu sunt tocmai "bine lucrati" si nu se vad urme de fibra pe ei.
Re: putin confuz din 28 aug 2007 20:04 de Nekunoskuta
Ai penetrat-o sau doar ai incercat? Himenul sa afla la intrarea in vagin. Daca ai reusit sa o penetrezi e posibil sa fi avut un himen mai elastic si sa-ti fi permis asta insa apoi a duru-o cand nu a mai fost lubrifiata. Nu e vorba ca nu era virgina ...
Re: Re: Virgina la 29 de ani din 28 aug 2007 20:02 de alin4alin
nu e deloc unic cazul asta caci eu mai banuiesc pe cineva de pe forumul asta...
m intreb de ce domnisoara respectiva nu a postat nimic caci de obicei raspundea la toate topicurile
PS: imi pare rau sa te descurajez dar daca nu ai avut parte pana ...
Re: Re: Re: Re: Epilatul la barbati din 28 aug 2007 19:59 de Nekunoskuta
Mie mi se pare gay ca un barbat sa se epileze...oriunde!!! Singurul loc unde barbatul nu ar trebui sa aiba par (desi daca e bine ingrijit nu conteaza) e zona axiala. Mi se pare o metoda mult mai buna pentru indepartarea parului nedorit lama de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri... din 28 aug 2007 18:47 de H007
tinere iao usurel pe fata ,pune pasiune in sarutari incalzesto bine si daca e pregatita te lasa sa faci ce vrei cu ea,dar foloseste prezervativu,saruto pe sani ,coboara la buric si dupa aia mai jos ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 29 de a din 28 aug 2007 18:33 de Radamant_the_Roman
Daca e reala poveste Alizei insemna ca trebuie sa am si mai putine pareri de rau decat am avut.
Fizic cred ca stateam foarte bine si intelectual dar nu a fost suficient.Romancele sunt foarte exigente.
Inseamna ca pot sa mai rezist inca 7-8 ani pana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 aug 2007 18:26 de H007
LA ani astia ar trbui sa te gandesti daca mai stai sau o faci cu cineva:love:
Re: Re: Acum nu stiu ce sa fac!!!!! din 28 aug 2007 17:42 de valentine
Eu zic sa va dati intalniri si sa vedeti care pe care va ajutati:D
Acum serios...va compatimesc pe cei care ar putea intra in clubul de care spui tu:mellow:
Re: Re: Acum nu stiu ce sa fac!!!!! din 28 aug 2007 17:29 de anturika
Am avut prieten timp de 6 ani...... acum am ramas singura...vezi subiectul:)
Re: Acum nu stiu ce sa fac!!!!! din 28 aug 2007 17:27 de Stranger_to_love
Ai avut vreu prieten pana acum?
Esti inca virgina?
DAca raspunsul este DA lambele intrebari eu zic sa facem un club al celor virgini si care nu au avut niciodata o relatie.
Mai e si Aliza.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 aug 2007 17:23 de valentine
Ca fapt divers sa stii ca figura paterna si aceea "porcarie freudiana"(care ca un alt fapt divers ce inseamna?) joaca un rol foarte important in viata unui om. De exemplu,pentru mine femeia ideala trebuie sa fie bruneta, cu parul lung si cu o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Acum nu stiu ce sa fac din 28 aug 2007 17:19 de valentine
Atat timp cat ai convingeri sigure nu crezi ca ai putea sa pui si piciorul in prag si sa ii zici clar si pe fata "Hai sa o luam mai usor baiete!"? Daca o sa continuati intr-un ritm alert...cel mai probabil nu dupa foarte mult timp o sa va plictisiti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 aug 2007 17:13 de valentine
Ce intelegi tu prin "tratament frumos"? Totusi el este insurat si nici nu cred ca a avut vreun moment intentia sa se dea la tine...
Si daca zici ca doar el iti place,inseamna ca in atatia ani de zile doar el si tipul care l-ai cunoscut la 20 de ani ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vi din 28 aug 2007 17:07 de valentine
Deci...tu esti afectata de faptul ca nici un barbat nu te-a tratat precum iti doresti tu si anume cu romantism,respect si eleganta,dar vrei sa il cunosti mai bine pe barbatul acesta care este casatorit si care nici macar nu stie ca tu ai planuri ...
Re: Re: Re: Re: Acum nu stiu ce sa fac!!!!! din 28 aug 2007 17:05 de anturika
nu pot spune ca l-am acceptat...este dragut cu mine.baieti sunt destui care mi-au facut avansuri de cand au aflat ca sunt singura...dar parca nu pot avea nimic pt el...nicio atractie nici macar fizica.....este un tip ff ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin din 28 aug 2007 17:04 de Aliza
Eu, momentan, as vrea sa il cunosc mai bine pe barbatul acesta, sa vad daca nu cumva mi se potriveste, asa cum nu mi s-a potrivit pana acum nimeni. Doar ca el e insurat si stiu ca nu e bine si nici nu am curajul...
Pagina 2201 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||