Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De din 27 aug 2007 11:40 de angela
Vad ca te chinuie foarte tare aceasta problema si ea stie si nu face nimic in acest scop, ci din contra iti infige si mai tare cutitul in rana.. Incearca urmatorul lucru.. spune-i ca vrei sa va despartiti pentru ca tu simti ca nu mai esti iubit,ca ...
Re: Re: Re: E normal sa ma sune gagica zilnic ? din 27 aug 2007 11:17 de angela
Intrebarea ta e putin anormala...:wacko::blink:Si limbajul tau...gagica..lasa de dorit...Atunci cand ai o iubita si te simti bine cu ea si sentimentele sunt reciproce NORMAL ca vorbiti la telefon....:blink::wacko:Comunicarea este esentiala si duce ...
Re: Am fantezii cu un alt baiat, desi am iubit! din 27 aug 2007 08:21 de Amalia
Asta nu e problema!La un moment dat in orice relatie intervine monotonia...e ceva legat de psihic..ca nu ai avut alte contacte de5ani si poate te-ai plictisit..incearca sa redescoperi de ce itzi iubesti partenerul si asa vei trece peste ...
Re: Si-a dat tovarasii pentru o femeie din 27 aug 2007 08:05 de Amalia
CE STII U CE E BINE PT.EL CA SA POTZI SA-I DAI Sfaturi pt o femeie pe care nici macar nu o cnuosti,doar ca nu o suporti?de ce nu incercati sa va duceti inainte prietenia evitand subiectul faimos?pe tine ce te doare daca e sau nu aia ...
Re: Si-a dat tovarasii pentru o femeie din 27 aug 2007 07:59 de Amalia
Fiecare om ..la un moment dat...are nevoie de cineva alaturi..fie ea rabla ori nu..dac omu'o iubeste si o vrea langa el...asta e!nu potzi sa-i impui o anumita departare fata de ea sau fata de tine..ca in general barbatii vor o femeie de nevasta ...
Re: Avort la minore din 27 aug 2007 07:48 de Amalia
Ai nevoie de acordul parintilor numai inate de 16 ani...daca i-ai implinit deja..nu trebuoie sa te ingrijorezi..si daca gasesti medicul anume...cu putzin noroc si niste bani..nu e nevoie nici inainte de 16..mergi la cabinete si intreaba..nu ai ...
Pt.Monica( Cum decurge un avort?) din 27 aug 2007 07:30 de Claudia
Un avort e practic o inteventie usoara!In functie de durata sarcinii,varsta si nr avorturilor pe care le-ai mai avut(daca ai avut)se hotaraste cat o sa te tina internata(in general 1zi,2pt cazurile usoare..iar pt sarcinile inaintate,de dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De 3 ani i din 26 aug 2007 21:40 de angela
Eu cred ca u esti un baiat minunat si ca esti mult prea bun pentru ea. Cate fete nu ar vrea sa gaseasca un baiat ca tine..intelegator..iubitor..si mai ales care sa te astepte atat de mult stiind ca tu esti virgina..??? Nu te merita..si cred ca ceva ...
Re: Re: E necesar sa isi arate toti iubirea in pub din 26 aug 2007 21:21 de angela
Normal ca daca iubesti sau te simti bine cu persoana aceea te saruti in public, mergi cu ea de mana.. o imbratisezi.. K doar nu mergi tu pe o parte a strazii si ea pe cealalta si va intelegeti prin telepatie.. Geaturile intre 2 indragostiti sunt ...
Re: Scoaterea prezervativului din 26 aug 2007 21:14 de alin4alin
A trecut mult timp de cand nu am mai ras asa sanatos...
Re: E necesar sa isi arate toti iubirea in public din 26 aug 2007 21:10 de alin4alin
intr-adevar nu s-a exprimat adecvat.
Ceea ce a vrut sa spuna el este ca daca nu exista iubire intre un barbat si o femeie(totul se rezuma la sex) de ce se chinuie astia sa arate contrariul in public?
Re: Re: O sugestie privind masturbarea? din 26 aug 2007 20:32 de Nekunoskuta
Degeaba, unii nu stiu sa respecte ceva pentru ceea ce reprezinta chiar daca nu cred in acel ceva (fac o generalizare, nu ma refer doar la biserica).
Re: Re: Re: Fetelor le plac baietii cu haine mulat din 26 aug 2007 20:21 de Nekunoskuta
Nu am spus nici eu asta, de fapt nu am de unde sti. Nu ai prins ideea mea. Orice om are o nemultumire sau mai multe legate de el. Chiar daca nu are nu se poate uita la o persoana de acelasi sex si sa zica (la fiecare) "mamaaaa...ce misto e ...
Re: Re: E necesar sa isi arate toti iubirea in pub din 26 aug 2007 19:44 de Agony
Nu e intreabarea idioata, doar ca m-am exprimat eu ca un idiot :rolleyes:
Re: Re: De ce vor femeile sa le spui ca le iubesti din 26 aug 2007 19:21 de MarYan
De ce vorbesti la modul general ? Esti sigura ca toti barbatii sunt la fel si le e greu sa spuna un "Te iubesc!" pe care sa-l si simta ? Eu zic ca te-ai hazardat un pic in afirmatia asta ... no offence
Re: Cum indepartam mirosul de tutun de pe maini ? din 26 aug 2007 19:00 de Nekunoskuta
Mirosul de tigara de pe maini nu se poate indeparta cu nimic...clar. DOAR DACA ai fumat doar o tigara, si aia slaba, se indeparteaza cu apa si mult sapun.
Imi amintesc de un moment din "tinerete" cand am descoperit ca oja alba de pe degetele ...
Re: Unde v-ati petrece luna de miere? din 26 aug 2007 18:56 de Nekunoskuta
Desi imi place Parisul si am zis multa vreme ca acolo imi voi petrece luna de miere as vrea sa profit de vara si sa-mi indeplinesc alt vis: plaja pe un litoral exotic, cu un coktail in mana.
Daca e sa visez, nu conteaza locatia, poate fi cel mai ...
Re: Re: E normal sa ma sune gagica zilnic ? din 26 aug 2007 18:45 de Nekunoskuta
Iar ajungem la chestia ca nu esti matur dpdv al unei relatii. Intr-un cuplu "sanatos" mi se pare normal sa te suni zilnic sau macar aproape zilnic. Tine de comunicare, apropiere si interes unul pentru altul.
Vorbeam aseara cu cineva despre ...
Re: E necesar sa isi arate toti iubirea in public din 26 aug 2007 18:38 de Nekunoskuta
Nu te supara pe mine dar dupa 2 zile de cand nu am mai intrat pe forum gasesc o multime de intrebari idioate din partea ta. Cum adica daca e "necesar" sa se "giugiuleasca" lumea in public? :blink:
Sarutul e o manifestare a iubirii. Daca ma plimb ...
E necesar sa isi arate toti iubirea in public ? din 26 aug 2007 17:20 de Agony
De ce se giugiulesc toti in public ? :lol: suna cam penala intrebarea.Inteleg ca daca va iubiti nu e neaparat nevoie sa va sarutati prin parcuri, pe strazi etc.Inteleg ca asta e un lucru intim si trebuie facut in locuri mai retrase ?:unsure: Voi ce ...
Pagina 2203 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||