Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Caut shemale din 26 aug 2007 15:49 de SORIN28
Sanatate?!:blink: Probleme?!:blink: De ce? sanatate mentala...nu-i, probleme psihice...sunt, muta-l daca tu crezi ca acolo-i este locul:ok:
Sa fiti cuminti si sa va iubiti fumos!!! din 26 aug 2007 12:31 de ExoticDream
Plec si eu cateva zile pe urmele lui stefanoski (vorba vine!), sef peste tot si toate pe aici este, ca de obicei, [b]nemesis[/b], iar in lipsa lui seducatorul [b]valentine[/b], lui ii veti adresa rugaminti (fierbinti), plangeri, osanale si ce mai ...
Falfaind haotic din aripi smulse........... din 26 aug 2007 02:29 de ExoticDream
Obsedata de timp, am pierdut notiunea timpului! Straniu, abia acum realizez ca... e sambata! Pai si daca e sambata, inseamna ca.... WHATEVERRRRRRRR!
De ce oare am chef sa scriu cuvintele invers? Poate pentru ca mi-e dor de vremuri aflate in ...
Re: Re: Re: Re: Re: De ce vor femeile sa le spui c din 25 aug 2007 21:34 de angela
Sunt sigura ca nu ai iubit pe nimeni cu adevarat daca ti se pare atat de greu sa spui te iubesc..Aceste 2 cuvinte se spun de la sine nu fortat,nu obligat de anumite circumstante.. Dragostea inseamna si fapte dar si vorbe...si sunt si mai sigura ca ...
Re: Sex oral... posibila dezvirginare?!? din 25 aug 2007 21:22 de felcerul
Pai, nu-ti poti da seama singura daca mai ai himenul intreg. Daca nu poti tu, roaga-ti prietenul sa se uite. Dar inainte arata-i o carte cu anatomia organelor sexuale ale femeii, pentru ca sa-si dea seama cum arata un himen.
Ai auzit de boala ...
Re: Re: Re: De ce vor femeile sa le spui ca le iub din 25 aug 2007 01:40 de ExoticDream
Ti-a "scapat"? "De cateva ori"? Te referi la o singura fata sau la cateva? Nu de alta, dar pana la 19 ani este aproape imposibil sa fi iubit deja cateva persoane.
Nu v-am spus eu ca baietii au oroare de cuvinte? A spune (din cand in cand, nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 24 aug 2007 20:58 de Radamant_the_Roman
Domnu oier(este un cuvant ales aleator)crezi ca daca ai raspuns punctual la cateva afirmatii de ale mele ma intimidezi.Ok ai demonstrat ca ai ceva cunostinte de logica elementara.
Eu pot sa contrazic pe oricine, chiar si in domenii in care nu am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si-a d din 24 aug 2007 20:46 de Nekunoskuta
Iti dau dreptate, da, dar am scris pe indelete parerea mea pentru a vedea baiatul asta doua parari "diferite". Daca scriam "are dreptate" era doar o parere, a ta, nu? ;)
Re: Re: De ce vor femeile sa le spui ca le iubesti din 24 aug 2007 19:55 de Agony
Mi-a scapat de cateva ori un te iubesc, dar ma simt neputincios dupa:(( eu unu nu vreau sa aud te iubesc de la o fata, ca sunt doar niser vorbe, oricum imi dau seama daca asa e sau nu, nu trebuie sa imi spuna :ok:
Re: De ce vor femeile sa le spui ca le iubesti ? din 24 aug 2007 18:37 de ExoticDream
Barbatii au o obsesie.... aproape maladiva pentru FAPTE!!! Daca incerci sa-ti exprimi sentimentele prin cuvinte sau gesturi marunte, le trezesti doar susceptibilitatea, te vor crede abia cand le vei furniza dovezi grele!!! Noi, fetele, simtim ...
Re: De ce vor femeile sa le spui ca le iubesti ? din 24 aug 2007 17:19 de Nekunoskuta
Daca te simti aiurea sa spui inseamna ca nu iubesti!!! CLAR!!!! Cand iubesti iti vine sa o spui fara sa te intrebi de prea multe ori de ce spui asta.
Femeile nu vor neaparat sa auda acel "te iubesc" dar comunicarea verbala este o cale de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si-a dat t din 24 aug 2007 16:30 de Agony
ok...cand il vad vorbesc cu el, si nu pomenesc de asta, daca zice ceva despre asta zic ca mi-a trecut...:D e bine ?
Re: Re: Prea mic. Help ! din 24 aug 2007 00:06 de omu_negru
corect...poti sa o ai si de 20 ..dar daca nu stii sa o folosesti ....DEGEABA...vorba aceea: Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in sac:ok:
Re: Re: Re: Scoaterea prezervativului din 23 aug 2007 23:02 de sdfewrwerw
Ce rau e cand prostul rade de prostia altuia...
Daca nici tu nu esti invatator,nu mai rade de altul):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si-a dat tovar din 23 aug 2007 22:58 de dfgfd
Depinde.Daca e vorba de tovarasii cu care mananci seminte in fata blocului,nu,nu sunt mai importanti.Insa daca este vorba de tovarasi adevarati (care nu prea se mai intalnesc in ziua de azi,sau sunt "tovarasi adevarati falsi") normal mi se pare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 23 aug 2007 22:54 de sdrtwe
1.Eu nu sunt macho
2.Tu te-ai declarat cel mai frumos (din punct de vedere facial)
3.Indivizii de teapa mea sunt foarte ok
4.Fumurile mele? Eu cred ca ale tale...
5.Unde se observa faptul ca ti-ai asumat rolul de tap ispasitor?
6.Nu ma ...
Acest post nu se recomanda oierului din 23 aug 2007 22:14 de Radamant_the_Roman
Dacă ai fi dispus să fii curtenitor la curtea lui Dionisos, nu ar mai trebui să mănînci linte,” spuse Aristip. “Dacă ai ştii să apreciezi lintea, nu ar mai trebui să fii curtenitor cu Dionisos,” răspunse Diogene.
Tu ce vroiai sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 23 aug 2007 21:55 de Radamant_the_Roman
Daca ai fi atat de macho precum te crezi ti-ai semna comment-urile.
Dar trebuie sa existe si indivizi de teapa ta.Diferenta dintre mine si fumurile tale consta in faptul ca eu am acceptat si rolul de tap ispasitor,capro expiatorio cum spun ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 aug 2007 21:46 de Agony
asa eram si eu..i-am spus intr-un final cand avea un prieten "stabil", deci mai bine spui de acuma pana nu e prea tarziu, stai mai mult pe langa fete sa te obisnuiesti cu ele, iesi cu amicele in parc, e adfevarat ca nu e acelasi lucru sa vorbesti cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 23 aug 2007 19:54 de ExoticDream
Numai modesti pe-aici... :wacko::wacko::wacko:
P.S. Mai pastreaza niste "[i]i[/i]"-uri si pentru posturile urmatoare!
;););)
Pagina 2204 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||