Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Replici pentru agatat ? din 21 aug 2007 22:36 de Agony
Vad o fata, imi place si cand ma gandesc ce sa ii spun, ce naiba sa ii spun, nu o cunosc, decat "buna sa-ti spun sincer nu stiu ce sa zic, dar imi pari dragua, imi dai nr de tel sau id de mess" daca nu, zic ok si plec, faza e ca nu prea merge :D
Re: Toate spun ... STOP din 21 aug 2007 20:20 de valahus
o secunda, omul are dreptate, trei ore este intradevar exagerat, foarte exagerat daca devine o obisnuinta.
Re: problema iarna cu pielea de pe fata din 21 aug 2007 18:19 de Nekunoskuta
E destul de simplu: incearca sa faci prograsiv trecerea de la cald la rece si invers. Ai un ten sensibil care e predispus la multe probleme daca nu ai grija de el. Foloseste si o crema adecvata pentru a nu se usca excesiv.
Problema iarna cu pielea de pe fata din 21 aug 2007 15:57 de talibanu
servus all :ok:
as avea o problema la care nu ii gasesc raspunsul nicaieri.
iarna, cand trec de la o zona rece la una calda pielea de pe fata parca "imi ia foc"; imi vine sa ma scarpin (ma mananca destul de rau)...daca o fac "roseata" se ...
Re: Re: Re: Re: Toate spun ... STOP din 21 aug 2007 02:15 de ExoticDream
Eu as prefera o varianta de 30-60 de minute, cu sentiment puternic si tehnica atat cat se poate, pentru ca ce-i mult strica, o partida care depaseste 2-3 ore devine deja obositoare (cel putin din punct de vedere fizic), exista riscul sa te si ...
Re: Re: Re: Re: insarcinata din prostie? :( din 20 aug 2007 20:29 de eu
Ideea era ca eram amandoi sub dush, apa curgea (evident!) dupa ce eu am ejaculat, iar sperma era pe mainile ei s-a spalat pe corp (nush a dat de 2-3 ori cu mana pe corp cum se spala omul) - fara sa se spele special pe maini - apoi si la vagin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 aug 2007 20:01 de Stranger_to_love
De fapt vroiam sa spun ca vrea unul mai mare ca ea cu cativa ani.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 aug 2007 18:44 de Nekunoskuta
Stai putin! Sa inteleg ca daca tu esti virgin la 22 de ani nu esti barbat pe cand un copchil de 18 ani nevirgin e barbat? NUUUU!!! Barbatia nu sta in virginitate!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 aug 2007 17:12 de carrie
mda... daca tipul atata poate oferi... take it or leave it... de fapt, situatia asta mi se pare ca are o serie de avantaje pentru amandoi... sex buddies... daca e relativ multumita sa ramana asa si sa vada ce se mai intampla... daca nu sa isi ...
Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut din 20 aug 2007 16:40 de carrie
chiar nu pot sa inteleg genul acesta de femei... desi cunosc si eu un caz asemanator... sincer cred ca daca as fi barbat as sta maxim 2-3 luni dupa o tipa din asta... in niciun caz 3 ani. si oricum daca faci sex cu altcineva intr-o situatie de genul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 aug 2007 16:23 de Stranger_to_love
Asa cum ma gandeam.Mesajul e la misto.
Si inca un sfat pt. cel/cei ce au aceeasi problema cu mine.E clar ca nu e bine sa-i spuneti unui potential partener ca nu ati mai avut niciodata pe nimeni decat dupa ce eventual reusiti sa aveti o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ado din 20 aug 2007 14:53 de ExoticDream
You are REALLY, but RRREALLY [b]OBSESSED[/b]!!! :lol::devil::D
Re: Re: Re: insarcinata din prostie? :( din 20 aug 2007 12:40 de angela
Pai chiar si asa doar nu a bagat degetele alea pana in vagin?:blink::wacko: PAI DACA ERATI LA DUS S-A oprit apa sau ce sau s-au inventat dusuri fara apa?:wacko::blink:Sincer nu te inteleg cum sa ramana fata aia insarcinata?Prin telepatie? Te ...
Re: Re: insarcinata din prostie? :( din 19 aug 2007 22:47 de eu
Pai nu s-a spalat cu apa si sapun. Eram la dush.. dupa ce am ejaculat.. ea a dat cu mana de 2-3 ori pe corp.. si apoi la vagin..
Re: insarcinata din prostie? :( din 19 aug 2007 22:27 de Nekunoskuta
Tinand conta ca erati la dus...rotitele tale nu se invart...sau nu ai? :blink: Nu e normal ca "apa spala tot"? De unde sa ramana sperma pe mainile ei daca S-A SPALAT??? Crezi ca sperma ta rezista la contactul cu apa si sapunul?
Dupa ce ca nu ...
Re: Re: Re: Prezervativ2 din 19 aug 2007 20:22 de Nekunoskuta
R ca si cum ai umfla prea mult un balon. La eliminarea spermei jetul poate sa sparga bula aia plina de aer. Desi...practic...acel aer se elimina in timpul contactului sexual. ;)
Re: Exista dragoste la prima vedere ? din 19 aug 2007 20:14 de Nekunoskuta
Nici tu nu crezi ca exista dragoste la prima vedere pentru ca te exprimi "imi place de ea".
Nu exista dragoste la prima vedere, exista insa o multime de alte sentimente: atractie fizica, sexuala, morala, placere, pasiune...orice numai dragoste ...
Re: Re: Re: sfaturi..vreau din 19 aug 2007 20:10 de Nekunoskuta
:lol: Da, in anul II penal general, in anul III penal special si in anul IV ambele ca recapitulare pentru licenta plus clinica juridica.
Chiar ea spune ca are 14 ani deci... ;)
Re: Re: Re: Re: sarcina dupa petting din 19 aug 2007 17:14 de angela
Pai si daca te-ai spalat..nu-ti mai face atatea griji.. Inseamna ca nu avea cum sa ajunga sperma acolo.. Daca spui ca asa ii mai intarzie nu iti face probleme.. de obicei la o fata tanara ciclu e foarte neregulat.Deci don't worry...be happy..:ok:
Re: sarcina dupa petting din 19 aug 2007 15:54 de angela
Pai dupa ce ai ejaculat nu te-ai spalat pe maini? Nici macar nu te-ai sters? :blink::wacko:CAM IRESPONSABIL DIN PARTEA TA..Daca acele degetele au avut sperma si au ajuns in vagin se poate sa fie si insarcinata.. Spermatozoizii rezista pana la 2 ...
Pagina 2206 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||