Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Replici pentru agatat ?

din 21 aug 2007 22:36 de Agony

Vad o fata, imi place si cand ma gandesc ce sa ii spun, ce naiba sa ii spun, nu o cunosc, decat "buna sa-ti spun sincer nu stiu ce sa zic, dar imi pari dragua, imi dai nr de tel sau id de mess" daca nu, zic ok si plec, faza e ca nu prea merge :D

Re: Toate spun ... STOP

din 21 aug 2007 20:20 de valahus

o secunda, omul are dreptate, trei ore este intradevar exagerat, foarte exagerat daca devine o obisnuinta.

Re: problema iarna cu pielea de pe fata

din 21 aug 2007 18:19 de Nekunoskuta

E destul de simplu: incearca sa faci prograsiv trecerea de la cald la rece si invers. Ai un ten sensibil care e predispus la multe probleme daca nu ai grija de el. Foloseste si o crema adecvata pentru a nu se usca excesiv.

Problema iarna cu pielea de pe fata

din 21 aug 2007 15:57 de talibanu

servus all :ok: as avea o problema la care nu ii gasesc raspunsul nicaieri. iarna, cand trec de la o zona rece la una calda pielea de pe fata parca "imi ia foc"; imi vine sa ma scarpin (ma mananca destul de rau)...daca o fac "roseata" se ...

Re: Re: Re: Re: Toate spun ... STOP

din 21 aug 2007 02:15 de ExoticDream

Eu as prefera o varianta de 30-60 de minute, cu sentiment puternic si tehnica atat cat se poate, pentru ca ce-i mult strica, o partida care depaseste 2-3 ore devine deja obositoare (cel putin din punct de vedere fizic), exista riscul sa te si ...

Re: Re: Re: Re: insarcinata din prostie? :(

din 20 aug 2007 20:29 de eu

Ideea era ca eram amandoi sub dush, apa curgea (evident!) dupa ce eu am ejaculat, iar sperma era pe mainile ei s-a spalat pe corp (nush a dat de 2-3 ori cu mana pe corp cum se spala omul) - fara sa se spele special pe maini - apoi si la vagin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 aug 2007 20:01 de Stranger_to_love

De fapt vroiam sa spun ca vrea unul mai mare ca ea cu cativa ani.

din 20 aug 2007 18:44 de Nekunoskuta

Stai putin! Sa inteleg ca daca tu esti virgin la 22 de ani nu esti barbat pe cand un copchil de 18 ani nevirgin e barbat? NUUUU!!! Barbatia nu sta in virginitate!

din 20 aug 2007 17:12 de carrie

mda... daca tipul atata poate oferi... take it or leave it... de fapt, situatia asta mi se pare ca are o serie de avantaje pentru amandoi... sex buddies... daca e relativ multumita sa ramana asa si sa vada ce se mai intampla... daca nu sa isi ...

Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut

din 20 aug 2007 16:40 de carrie

chiar nu pot sa inteleg genul acesta de femei... desi cunosc si eu un caz asemanator... sincer cred ca daca as fi barbat as sta maxim 2-3 luni dupa o tipa din asta... in niciun caz 3 ani. si oricum daca faci sex cu altcineva intr-o situatie de genul ...

din 20 aug 2007 16:23 de Stranger_to_love

Asa cum ma gandeam.Mesajul e la misto. Si inca un sfat pt. cel/cei ce au aceeasi problema cu mine.E clar ca nu e bine sa-i spuneti unui potential partener ca nu ati mai avut niciodata pe nimeni decat dupa ce eventual reusiti sa aveti o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ado

din 20 aug 2007 14:53 de ExoticDream

You are REALLY, but RRREALLY [b]OBSESSED[/b]!!! :lol::devil::D

Re: Re: Re: insarcinata din prostie? :(

din 20 aug 2007 12:40 de angela

Pai chiar si asa doar nu a bagat degetele alea pana in vagin?:blink::wacko: PAI DACA ERATI LA DUS S-A oprit apa sau ce sau s-au inventat dusuri fara apa?:wacko::blink:Sincer nu te inteleg cum sa ramana fata aia insarcinata?Prin telepatie? Te ...

Re: Re: insarcinata din prostie? :(

din 19 aug 2007 22:47 de eu

Pai nu s-a spalat cu apa si sapun. Eram la dush.. dupa ce am ejaculat.. ea a dat cu mana de 2-3 ori pe corp.. si apoi la vagin..

Re: insarcinata din prostie? :(

din 19 aug 2007 22:27 de Nekunoskuta

Tinand conta ca erati la dus...rotitele tale nu se invart...sau nu ai? :blink: Nu e normal ca "apa spala tot"? De unde sa ramana sperma pe mainile ei daca S-A SPALAT??? Crezi ca sperma ta rezista la contactul cu apa si sapunul? Dupa ce ca nu ...

Re: Re: Re: Prezervativ2

din 19 aug 2007 20:22 de Nekunoskuta

R ca si cum ai umfla prea mult un balon. La eliminarea spermei jetul poate sa sparga bula aia plina de aer. Desi...practic...acel aer se elimina in timpul contactului sexual. ;)

Re: Exista dragoste la prima vedere ?

din 19 aug 2007 20:14 de Nekunoskuta

Nici tu nu crezi ca exista dragoste la prima vedere pentru ca te exprimi "imi place de ea". Nu exista dragoste la prima vedere, exista insa o multime de alte sentimente: atractie fizica, sexuala, morala, placere, pasiune...orice numai dragoste ...

Re: Re: Re: sfaturi..vreau

din 19 aug 2007 20:10 de Nekunoskuta

:lol: Da, in anul II penal general, in anul III penal special si in anul IV ambele ca recapitulare pentru licenta plus clinica juridica. Chiar ea spune ca are 14 ani deci... ;)

Re: Re: Re: Re: sarcina dupa petting

din 19 aug 2007 17:14 de angela

Pai si daca te-ai spalat..nu-ti mai face atatea griji.. Inseamna ca nu avea cum sa ajunga sperma acolo.. Daca spui ca asa ii mai intarzie nu iti face probleme.. de obicei la o fata tanara ciclu e foarte neregulat.Deci don't worry...be happy..:ok:

Re: sarcina dupa petting

din 19 aug 2007 15:54 de angela

Pai dupa ce ai ejaculat nu te-ai spalat pe maini? Nici macar nu te-ai sters? :blink::wacko:CAM IRESPONSABIL DIN PARTEA TA..Daca acele degetele au avut sperma si au ajuns in vagin se poate sa fie si insarcinata.. Spermatozoizii rezista pana la 2 ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2206 din 3732
«   1 ... 2203   2204   2205   2206   2207   2208   2209 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare