Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De 3 ani impreuna

din 23 aug 2007 19:49 de ExoticDream

Stii... suntem atat de diferiti incat nu reusim aproape niciodata sa fim pe aceeasi lungime de unda, oricat de minunati am fi fiecare in parte (ma refer la oameni, in general)... Din nefericire, STIU ca ai dreptate... Unii dintre noi sunt ...

Re: Ce chestii va enerveaza.....

din 23 aug 2007 19:40 de ExoticDream

Chiar daca omul este o vietuitoare sociala, acel zoon politikon despre care vorbea Aristotel parca, sau devine in evolutia sa un animal inteligent, social si sociabil cum explica Rousseau, totusi el se simte SINGUR..... chiar si intre 6 miliarde de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 23 aug 2007 19:20 de fdfdgfd

Daca ai fii aratat atat de bine precum declari,s-ar fii dat fetele mai nebune la tine... Ti-o zic din proprie experienta;)

Re: Scoaterea prezervativului

din 23 aug 2007 15:19 de DarkAngel

Citeste instructiunile de folosire iti arata cum trebuie folosit

Re: Tehnica sarutului

din 23 aug 2007 15:15 de DarkAngel

lasa-te purtat de val...doar ai grija sa nu cazi de pe el:p

Re: De ce se tine ...

din 23 aug 2007 14:44 de VSM

Dap stiu dar oricum in viatza de zi cu zi cum este mai bine ? App daca se tine capul belit te exciti mai greu ? :unsure:

Re: De ce se tine ...

din 23 aug 2007 13:08 de Nekunoskuta

Pai daca pozele si filmele trebuie sa fie "artistice" cum crezi ca se poate realiza asta? Dpdv estetic, adica cum da mai bine la ochiu' telespectatorului e mai bine asa. NU UITA INSA CA SUNT DOAR FILME/POZE, NU ESTE REALITATE!!!!!

Conferinta vineri la ora 21!

din 23 aug 2007 01:41 de ExoticDream

Daca v-ati adunat de pe drumuri din vacanta/concediu sau daca aveti un respiro, daca nu iesiti in oras cu partenerul/gasca si, in fine, daca va face placere, amfitrionul nostru sexpert_ro (nu spui cine, persoana importanta!) va va convoca [b]vineri ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca

din 23 aug 2007 01:23 de ExoticDream

Ai dreptate, este un pic ciudat faptul ca un timp fata a acceptat fel de fel de jocuri sexuale si apoi "s-a blocat" cand normal ar fi fost ca lucrurile sa mearga incet-incet catre a face dragoste "pana la capat". Este posibil sa fi intervenit ...

Re: Dupa sex, sperma se scurge pe cearceaf...

din 23 aug 2007 00:44 de ExoticDream

Avand in vedere atractia gravitationala, cum bine spunea carrie, puteti evita "problema" imbratisandu-va in pozitie verticala, dar cu capetele in jos, atunci sperma s-ar putea sa ajunga in trompe si puteti astfel testa eficienta ...

Re: dupa sex...

din 22 aug 2007 18:21 de carrie

bun... acum daca problema nu e la misto... ce crezi tu ca ar trebui sa se intample cu sperma? ca vaginul nu e rezervor. si nici nu se contopeste cu corpul femeii ca o lotiune de corp(decat cel mult un spermatozoid sau cateodata 2). e normal ca se ...

Re: Re: Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu a

din 22 aug 2007 18:04 de carrie

dar relatia aici de fata dureaza de 3 ani! daca mai ai inca dupa 3 ani de zile (adica zeci, poate sute de intalniri, foarte multe ore petrecute impreuna etc.) retineri in a face dragoste cu partenerul, este clar ca ai o problema. sau ca ...

Re: Bruneta sau blonda?

din 22 aug 2007 10:09 de Neacsu

Nu conteaza atat timp cat iubesti persoana respectiva si mai e o solutie daca e bruneta si vrei blonda spunei sa se vopseasca blond si invers :devil::devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate spun ... STO

din 22 aug 2007 02:58 de ExoticDream

Daca el "isi permite".... de ce nu?!? :~*:~*:~*

Pledoarie pentru.....?!?

din 22 aug 2007 02:54 de ExoticDream

Verrrry funny!!! Eu nu cred! Daca insa inlocuim un singur cuvant din acest citat, afirmatia poate avea un sambure de adevar. Guess the word! :-`:-`:-`

Re: Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu am fa

din 22 aug 2007 02:48 de ExoticDream

Nu este chiar atat de greu de inteles de ce o fata de 16-18 ani nu are inca chef sa-si inceapa viata sexuala. Nu suntem construiti toti la fel, resimtim transformarile adolescentei in mod diferit, cu intensitati si viteze diferite, avem fiecare ...

Re: Replici pentru agatat ?

din 22 aug 2007 02:13 de ExoticDream

Ba merge daca esti sincer si nu incerci sa faci parada de fel de fel de replici fitoase invatate cine stie de unde. Este adevarat ca multe fete s-au saturat de patternuri si nu prea mai au incredere in cuvintele baietilor, dar daca reusesti sa ...

Re: Re: Re: Atitudine in disco?

din 22 aug 2007 01:54 de ExoticDream

Daca intreaga noastra existenta s-ar reduce la o continua prefacatorie (incepand de la look, continuand cu expresiile pregatite de acasa, cu gesturile studiate in oglinda) pentru a impresiona sexul opus/gasca, pentru a vana "bucatica" cea mai ...

Re: Sex oral... posibila dezvirginare?!?

din 22 aug 2007 00:45 de alinpoe

Se poate sa fi rupt un pic din himen dar aia nu e o problema practic esti inca virgina iar daca sexul oral ti-a placut inseamna ca esti si o virgina fericita:)

Exista dragoste la prima vedere ?

din 21 aug 2007 22:51 de Radamant_the_Roman

Stiu ca nu ma numar printre cei avizati a discuta chestiuni sentimentale insa as putea da citire a 2 citate din Magicianul de Fowles:"Nu te indragostesti in 5 sec,dar in 5 sec poti visa ca te indragostesti". "Cred ca un barbat si o femeie stiu din ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2205 din 3732
«   1 ... 2202   2203   2204   2205   2206   2207   2208 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare