Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Scoaterea prezervativului

din 18 aug 2007 10:52 de angela

:blink::wacko:Cum adica sa faci sex pana la erectie? Poate pana la ejaculare cand elimini sperma..Erectia e cand penisul tau creste in dimensiuni,cand te exciti intelegi.. Mai informeaza-te si u..ca e pacat

Re: Re: Re: Re: Toate spun ... STOP

din 18 aug 2007 10:41 de angela

Pai in primul rand nu merg niciunde cu barbatii...decat cu prietenul meu, unicul si singurul din viata mea....:love::heart: Si chiar daca m-as fi culcat cu altii, sexul nu e un maraton ..care poate mai mult.. sau sclavie sa ma supuna cineva sa fac ...

Re: Re: Prezervativ2

din 18 aug 2007 00:29 de Dunno

Totusi ce se intampla daca nu se elimina aeru de acolo ? :blink:

Re: Scoaterea prezervativului

din 18 aug 2007 00:26 de Dunno

Tu stii ce inseamna erectie si ce inseamna orgasm ? Oricum f naspa faza daca te preocupa scoatere prezervativului,te dai draqu mai de langa aia sa nu fie vreunu mai nebunatic pe acolo si il desfaci ca pe un ambalaj de acadea :lol:

Re: orgazm la masturbare si sex

din 18 aug 2007 00:24 de Dunno

Cum spunea cineva pe acest forum cand te masturbezi vrei sa ajungi la orgasm doar,cand faci sex trebuie sa te simti si bine,nu mai stiu exact cum era a2a parte dar ma rog...:`

Re: orgazm la masturbare si sex

din 18 aug 2007 00:24 de Dunno

Cum spunea cineva pe acest forum cand te masturbezi vrei sa ajungi la orgasm doar,cand faci sex trebuie sa te simti si bine,nu mai stiu exact cum era a2a parte dar ma rog...:`

Re: Prezervativ

din 18 aug 2007 00:22 de Dunno

Sunt de o singura marime dar nu ai de ce sa iti faci griji sunt destul de ingutste :devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce adora un barbat la

din 18 aug 2007 00:09 de Necunoscut

Hmm.. din punctul meu de vedere, si doar al meu... imi place o femeie foarte finuta, sa nu injure, sa fie feminina, sa nu foloseasca apelative gen "ma, ba, fa", sa asculte muzica buna, si sa aiba aceleasi gusturi muzicale ca si mine... sa poata sa-mi ...

Re: Prezervativ2

din 17 aug 2007 22:53 de hdgdgd

:-* reguli de folosire a unui prezervativ: Striveste rezervorul ("motzul") prezervativului cu buricele degetelor (din nou atentie la unghii) pentru a elimina aerul de acolo. Asa va fi suficient loc unde sa se stranga sperma ejaculata, fara sa ...

Re: Scoaterea prezervativului

din 17 aug 2007 22:28 de eu

pai ti de varf si tragi incet..normal ca pentru a continua dupa prima ejaculare trebuie sa l scoti imediat:-`

Scoaterea prezervativului

din 17 aug 2007 20:33 de anonim2007

Cum se scoate prezervativul ca cum se pune e clar dar cum se scoate? Am in vedere cum se dezbraca de pe penis? Sau sa inteleg daca nimeni nu vorbeste de asta se face acest lucru mai usor decat cand se pune? Eu sa inteleg ca dupa erectie se scoate ...

Orgasm la masturbare si sex

din 17 aug 2007 20:26 de anonim2007

Spuneti-mi va rog daca este vre-o diferenta intre orgazmul cand te masturbezi si cand faci sex la barbati? Daca da atunci care e diferenta?

Re: Dezviriginarea barbatului

din 17 aug 2007 20:24 de VladX

barbatul nu are himen ..deci nu este o chestie fizica care sa demonstreze de e virgin sau nu.. virgin esti pana la prima penetrare..indiferent de masuturbare vb veche : nu-i bere ca vinu / da nici l@#a ca vaginu :)

Prezervativ

din 17 aug 2007 19:55 de anonim2007

Spuneti-mi va rog ca nu stiu, prezervativele sunt de marimi diferite? Daca da atunci cate marimi sunt si cum sa-mi aflu marimea potrivita mie? multumesc

Prin masturbare barbatul isi pierde virginitatea?

din 17 aug 2007 19:53 de anonim2007

Spuneti-mi va rog daca prin masturbare are loc dezvirginarea la barbat, adica dupa masturbare un barbat se considere inca virgin? da sau nu? multumesc anticipat

Dezviriginarea barbatului

din 17 aug 2007 19:51 de anonim2007

Spuneti-mi va rog daca prin masturbare are loc dezvirginarea la barbat, adica dupa masturbare un barbat se considere inca virgin? da sau nu? multumesc anticipat

Re: Re: sfaturi..vreau

din 17 aug 2007 16:20 de Stranger_to_love

Nu-i adevarat.Ai citit vreodata codul penal? Este ilegal numai daca are sub 15 ani.In romania si in alte tari varsta consintamantului este de 15 ani.Iar despre corupere de minori asta e alta poveste.Corupere e definita in lege daca ii promiti ...

Sex fara prezervativ in ultima zi de ciclu

din 17 aug 2007 14:52 de mariuz

am facut sex cu prietena mea..poate ramane insarcinata daca este in ultima zi de ciclu??am facut-o fara prezervativ!!! as dori un raspuns .va multumesc

Re: sfaturi..vreau

din 17 aug 2007 14:23 de Nekunoskuta

Maturitatea nu sta in menstruatie...fetito ;) Da, esti mica si imatura si te gandesti doar la sex. Iar prietenul tau cel "cu 6 ani mai mare" ar trebui sa se gandeasca bine inainte de a face ceva pentru ca actul sexual cu un minor constituie ...

Re: Re: Re: Re: Oare nu-l mai iubesc pe prietenul

din 17 aug 2007 14:20 de Nekunoskuta

Din pacate nu pentru ca vor intra si altii aflati in postura ta si vor cauta sfaturi. Plus ca iti garantez ca pe viitor te va ajuta, adica daca mai intri pe forum il cauti, il citesti si in functie de reactia avuta la amintirea aceasta iti dai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2208 din 3732
«   1 ... 2205   2206   2207   2208   2209   2210   2211 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare