Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oa din 16 aug 2007 09:04 de angela
Pai si dak poti sa-ti alegi ce partener vrei u.. si frumos ca Brad Pitt si bogat si mai stiu eu cum.. de ce mai intri pe site? Gaseste-ti si lasa-ne cu subiecte de genul: oare sunt prea pretentioasa? GENERATIA ASTA DUPA 89 CREDE CA numai frumusetea ...
Re: Re: Re: Fosta iubita a iubitului din 16 aug 2007 02:54 de ExoticDream
Socata inteleg, dar fericita?!? Eu una m-as cam speria sa aflu asa ceva despre partenerul meu si inca pe aceasta cale... indirecta! Astfel de lucruri se discuta la un moment dat intr-o relatie.... voi aveti deja 5 luni...
Tu crezi ca, daca ...
Re: Re: Re: Relatie serioasa la 18-22 de ani? din 16 aug 2007 02:37 de ExoticDream
Cand esti foarte tanar, ai adeseori impresia ca iubirea este de ajuns.... plutesti cu capul in nori si nu te intereseaza nimic altceva. In clipa in care in relatie apare prima dificultate si nu poti sa o depasesti, realizezi ca te-ai inselat.... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2007 02:10 de ExoticDream
Nu-ti face griji, le discutam si pe acelea, direct proportional cu importanta, chiar nu ai observat (numar de randuri/posturi/chestii/trestii)?!? By the way... intre doua discutii importante, avem voie sa ne relaxam un pic nu?
:,:,:,
Re: Insarcinata daca el si-a pus prezervativul tar din 15 aug 2007 22:29 de angela
Nu cred ca sunt sanse sa fii insarcinata, mai ales daca nu te-a patruns decat de 3-4 ori. Numai sa nu fi eliminat cateva ,,picaturi de placere'' care contin sperma.. Dar probabil din prima nu era chiar asa de excitat..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 aug 2007 22:26 de angela
MA SCUZATI K VA INTRERUP DISCUTIILE ATAT DE IMPORTANTE, DAR CRED CA SUNT SUBIECTE MAI IMPORTANTE de discutat, decat daca fata asta se face blonda sau bruneta sau mova..:wacko:SUBIECTE CA de exemplu oameni care sufera din cauza deceptiilor, a ...
Re: Re: Re: Fosta iubita a iubitului din 15 aug 2007 22:23 de angela
Daca vrei ca fantasma fostei sa nu mai fie intre voi, discuta o data pentru totdeauna cu el despre ceea ce ai vazut si despre sentimentle lui. Asa o sa ingropati pentru totdeauna aceata poveste care cred ca va macina pe amandoi. Daca nu, inchide ...
Re: Re: Fosta iubita a iubitului din 15 aug 2007 20:45 de bellamaria
pai tocmai aici e marea problema! eu am aflat de ceea ce s-a intamplat cu ultima lui iubita..pur si simplu intamplator. navigam de net..pe un site anume...apropiat de acest gen de site..si am intrat si pe forum. nu stiu ce m-a indemnat ..ce m-a ...
Re: Re: Re: Re: Avantajele si dezavantajele mutari din 15 aug 2007 18:07 de Nekunoskuta
Din punctul meu de vedere un barbat delasator nu este bun de casatorie! Asa ca nu inteleg nimic din ce spui. Adica accepti sa faci tu totul, el fiind barbat si implcit delasator? Si inainte, si dupa casatorie? :blink:
Eu zic exact altfel: stai ...
Re: Si-a dat tovarasii pentru o femeie din 15 aug 2007 17:58 de Nekunoskuta
Normal ca esti alaturi de el! Daca iti este prieten cu adevarat il intelegi chiar daca o fata a reusit sa-l indeparteze de tine pentru ca asta s-a intamplat, nu s-a indepartat el de tine, aia a reusit asta. In timp isi va da seama ca nu se merita ...
Re: Oa din 15 aug 2007 17:28 de angela
Oare crezi k in viata totul se limiteaza la frumusete?:wacko:Frumusetea e trecatoare, insa ceea ce ramane intr-o relatie de lunga durata nu e frumusetea fizica , ci frumusetea sufletului. Asta e cu mult mai importanta decat orice altceva.. E adevarat ...
Top 3 (Orase preferate) din 15 aug 2007 15:56 de ExoticDream
Unuia ii place New York-ul pentru ca are zgarie-nori, altul prefera Florenta pentru ca este plina de statui, unul adora Sibiul pentru ca Podul Minciunilor nu s-a daramat cand exact acolo a facut prima declaratie de dragoste din viata sa.... si tot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 aug 2007 15:55 de omu_negru
cum a zis si ExoticDream ...le discutam si pe alea, dar momentan nu avem ce discuta, deci ne descurcam cum putem :p
Re: Himen rupt = sange? din 15 aug 2007 15:44 de Buburuzza
uite.. daca o fata care a facut dragoste cu tine zice ca a fost virgina si nu i-a curs sange macar a durut-o nu? asa am patit si eu... nu mi-a curs sange dar m-a durut rau.intradevar au fost niste urme mici de sange la dush.asa am observat eu dupa o ...
Re: Lichide din sani din 15 aug 2007 15:40 de Buburuzza
du-te la un medic endocrinolog...asa a patit si mama.o dureau sanii si ii curgea lichid din sani.si i-a descoperit un micro-adenom la hipoza.a facut tomograf la bucuresti.iar la analizele de sange i-a iesit mare prolactina.fa-ti si tu si daca iti ...
Re: Fata de 14 ani vrea sa faca sex cu baiat de 18 din 15 aug 2007 15:37 de Buburuzza
nu are nimic,daca esti suficient de informata despre BTS si metodele contraceptive...dar totusi eu te sfatuiesc sa nu-ti incepi asa devreme viata sexuala.mai mult ca sigur ca vei regreta ca ai facut pasul acesta la o varsta atat de frageda.oricum e ...
Re: Prietena mea e virgina,n-am experienta cu virg din 15 aug 2007 15:35 de Buburuzza
lasati totul sa decurga de la sine.. multe saruturi si mangaieri si o sa fiti excitati incat o sa va treziti amandoi in pat.sa nu uiti sa o saruti tot timpul..este foarte important si mai ales sa o mangai.daca poti sa-i spui si "te iubesc" o sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Avantajele si dezavantajele mutari din 15 aug 2007 15:29 de ExoticDream
Chiar daca ai "noroc" si barbatul pe care il iubesti nu este delasator (nu considera bucataria un teren minat, pe care ti-l preda cu draga inima si usurare, si in care nu paseste decat pentru a sta la masa pregatita 100% de tine si eventual a-si ...
Re: Re: Insarcinata daca el si-a pus prezervativul din 15 aug 2007 15:26 de Buburuzza
:) ms.mi-am facut analizele ieri si am facut si examen de urina.oricum mi-a venit si ciclu dar inca nu am scapat de indoieli.. imi e frica de rezultate.pot sa fiu totusi insarcinata daca mi-a venit menstruatia?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 aug 2007 14:52 de Florica
Nu,nu am vazut-o ca nu prea am apucat sa stau pe plaja datorita vremii care lasa de dorit...insa daca te uiti la posturile anterioare o sa vezi ca a postat link-ul unei pozeO:)
Pagina 2210 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||