Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Am fantezii cu un alt baiat, desi am i

din 13 aug 2007 16:52 de angela

Eu as iesi o data cu el in oras si apoi as sari in bratele lui si... Restul ti-l imaginezi singura:lol:Glumeam..:DCred k in viata oricarei femei mai intervin si astfel de momente, mai ales cand esti implicata intr-o relatie de lunga durata.. Si mi se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce chestii va enerveaza...

din 13 aug 2007 14:41 de SORIN28

Si daca sunt la munca asta inseamna ca nu pot sa vizitez?:unsure: valeuuuu si eu care m-am plimbat putin pe aici:p:flowers:

Re: Despartire dupa o relatie de 6 ani...

din 13 aug 2007 12:10 de anturyka

Va multumesc pentru sa sunteti alturi de mine. Nu stiu daca e dragoste cu sila pt ca el ma intarata mereu, ma suna si imi spune ca poate o sa fim iar impreuna, ca ii este dor de mine....dar atata tot. Nu cred ca il pot ierta dupa cate mi-a facut si ...

Re: Re: Re: Iubesc si nu stiu ce sa mai fac

din 13 aug 2007 11:22 de Nekunoskuta

Uit-o. Cum? Nu-ti pot spune, nu exista o "reteta" universal valabila. Daca ar exista...ar fi mai bine. Fara aceasta insa trebuie sa ne chinuim. Stabileste-ti prioritatile care acum pentru tine nu o includ pe ea. Gandeste-te bine la corijenta aia, ea ...

Re: Re: Am fantezii cu un alt baiat, desi am iubit

din 13 aug 2007 10:27 de Nekunoskuta

Problema sunt..."ochelarii de cal". Daca pana acum te mai uitai la altul (repet, te UITAI, atat), mai comentai cu o prietena, mai faceai astfel de lucruri nevinovate prin care sa constientizezi faptul ca pe lume mai sunt si alti baieti era mai bine. ...

Re: Re: Iubesc si nu stiu ce sa mai fac

din 13 aug 2007 10:13 de Agony

Da...un smeker cu bani are si tot asa o sa aiba si pe viitor...am incercat sa o ignor dar ce naiba s afac, sa o vad pe strada sa nu o bag in seama ?defapt nu stiu ce vreau, si asa am speriat-o, ea crede ca ii fac avansuri :mellow:tine la mine ca ...

Re: Re: Re: Re: ...

din 13 aug 2007 03:46 de Serban18

A dracului bautura cu mama ei ! .....

Re: Am fantezii cu un alt baiat, desi am iubit!

din 13 aug 2007 03:26 de Serban18

Evita-l si pe mai departe ;). Nu se merita sa strici ce ati construit in toti anii astia pentru niste himere. Daca ti-e bine cu prietenul tau de ce vrei neaparat sa strici totul ? Gandeste-te bine ce faci vad ca ai o varsta totusi ;)

Re: Am fantezii cu un alt baiat, desi am iubit!

din 13 aug 2007 02:52 de ExoticDream

Dupa parerea mea, acele trairi denota o oarecare plictiseala in relatia de baza, probabil ca dupa 5 ani prietenul tau nu-ti mai rezerva surprize si, pentru ca asa e omul construit (uf!), in subconstient vrei ceva nou. S-a intamplat sa apara acest ...

Re: Ce poate fi?

din 13 aug 2007 02:34 de nypd

dear sandy, i finc you should disaid. il iubesti pe omu' cu care esti de 5 ani sau "ai vrea sa incerci noi experiente:-`"? cu atractia asta, el e sotto un macho man care vrea sa te ...corupa:devil: sau te-a corupt deja:unsure: ideea e ori te ...

Re: Re: Re: ...

din 13 aug 2007 02:31 de ExoticDream

Tu ai ierta-o daca s-ar fi culcat cu altul intr-un acces de betie? :wacko::wacko::wacko:

Re: Iubesc si nu stiu ce sa mai fac

din 13 aug 2007 02:25 de nypd

mai baiete, TREZESTE-TEEEEEEEEEE, c-altfel ai sa ajungi ca mine:wacko: deci fa tot posibilu' sa iei corigenta, e ceva vital!!!!!!!! pe ileana cosanzeana de care esti obsedat muscati buzele, degetele si n-o mai baga in seama. nu faci decat sa-i ...

Sa fie marea de vina ?...

din 12 aug 2007 14:43 de JuiceBoy

Acu 2 zile am venit de la mare, si de cand eram inca acolo, am observat ca pielea care ramane peste capul penisului tot timpu se usuca, si ma mananca, iar daca doresc sa imi belesc acea portiune, ma doare... Oare o fi vorba doar de apa de la mare ? ...

Re: Re: Re: Re: Ce se intampla?

din 12 aug 2007 12:43 de sweetgirl1

Ai dreptate.Chiar asa se intampla.Am ajuns sa ne certam de multe ori, sa-i reprosez ca sunt singura,ca el nu e etc.Sunt la facultate dar pana in octombrie oricum nu am ce sa fac.De luni o sa mergem la mare, stam pana pana in septembrie si sper ca ...

Am fantezii cu un alt baiat, desi am iubit!

din 12 aug 2007 10:04 de sandy_4art

Am un prieten stabil de aprox 5 ani. Sunt genul de fata cu "ochelari de cal". Nu exista alt barbat in dorintele mele decat cel pe care l-am ales. Doar ca de 4 luni, de cand am cunoscut un tip, am deseori fantezii in legatura cu el, daca imi apare in ...

"Ce faci maine?"

din 12 aug 2007 04:16 de ExoticDream

O intrebare pe care cineva o rosteste fie ca preludiu pentru o invitatie, fie pentru ca "asa ce cade" intr-un anumit moment al unei conversatii, fie doar.... asa. Daca ne aflam in trista varianta cu numarul 3, raspunsul interior si cel exterior vin ...

Re: Re: Re: Ce se intampla?

din 12 aug 2007 03:42 de ExoticDream

Nu stiu daca faptul ca esti tu "mai dificila" conteaza atat de mult cat faptul ca te-ai casatorit foarte tanara. La 20 de ani, chiar daca traiesti o iubire ca-n povesti, este, dupa parerea mea, un pic prea devreme pentru a lua pe umeri o ...

Va rugam feriti linia! Poate vine trenul....!

din 12 aug 2007 03:31 de ExoticDream

Stai linistita, aici vorbim despre orice, numai ca [b][i]maine o sa-ti mut subiectul la "Altele"[/i][/b], OK? Ca raspuns la intrebarea ta.... cred ca site-ul SNCFR este cel mai prost din toata Europa, nu te lamuresti aproape deloc.... multe ...

Re: ...

din 12 aug 2007 03:13 de ExoticDream

Dificila poveste.... aproape totul depinde de ea.... Daca este o fiinta principiala, este posibil sa nu revina asupra deciziei, un act de infidelitate, fie el si izolat, este sinonim cu senzatia picarii cerului in cap pentru o fata care iubeste ...

Re: VA ROG....HEEEEEEEEEELP

din 12 aug 2007 02:58 de ExoticDream

Nu pe noi ne deranjezi, stresul il resimti tot tu...., asa ca.... ai/aveti grija... mare-mare! Daca tot faceti prostioare, de ce nu folositi si un mijloc de protectie, exista o multime! ;););)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2213 din 3732
«   1 ... 2210   2211   2212   2213   2214   2215   2216 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare