Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re:

din 14 aug 2007 15:53 de omu_negru

daca ma iau dupa poza ta din avatar as crede ca nu esti timid :p cati ani ai ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le

din 14 aug 2007 15:44 de Kaly

:D De presupus ca da... da daca omului nu ii place sa raspunda la fel.... :D

Re: Am fantezii cu un alt baiat, desi am iubit!

din 14 aug 2007 15:39 de Kaly

Grija mare.... Asa cum zicea si Exotic, e clar ca in relatia voastra a intervenit obisnuintza, cel putin din punct de vedere fizic. Cunosc simptomele. Toti cei care avem relatii de lunga durata ne mai trezim "bantuiti" de cate o astfel de traire. Ai ...

Re: Re: Re: Re: fost iubita

din 14 aug 2007 15:30 de bellamaria

acum ce o fi... oricum nu putem evita..inevitabilul...decat daca nu vrem sa se intample. daca se va intampla..inseamna ca nu m-a meritat

Re: Re: Re: fost iubita

din 14 aug 2007 15:27 de Kaly

Pai ok. Tu ce anume vrei acum? Sa anticipam daca te inseala sau nu? Care e de fapt problema?

Re: Re: Re: in cuplu

din 14 aug 2007 15:07 de Kaly

Mai e un alt aspect. Si asta tine de psihicul fiecaruia, barbat sau femeie. Daca trecem printr-o perioada mai dificila, la job sau oriunde altundeva, nush cum sa spun, dar altii mai isteti ca mine au concluzionat ca apetitul este direct proportional ...

Re: Re: fost iubita

din 14 aug 2007 14:48 de bellamaria

nu-mi fac probleme ca s-ar impaca cu ea...desi locuiesc f aproape unul de altul. chestia este ca el nu stie ca eu am aflat ce s-a intamplat cu fosta lui iubita si anume ca a inselat-o...SI intr-un mod subtil i-am pus in vedere un lucru..."daca ...

Re: Re: Lipsa menstruatie, posibila sarcina?

din 14 aug 2007 14:38 de Kaly

Poi... daca ai fost a doua zi dupa ciclu.... nu ai nici o sansa sa fi ramas insarcinata. Trust me.

Re: fost iubita

din 14 aug 2007 14:34 de Kaly

Pai... tu nu ai avut pe nimeni pe care sa il fi iubit pana acum? Sau na, macar sa ti se para ca l-ai iubit... Fiecare dintre noi, atunci cand pasim intr-o noua relatie, avem undeva "un sertar" pretios, in care pastram vie amintirea unor iubiri ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce se intampla?

din 14 aug 2007 14:28 de Kaly

Pe de alta parte, trebuie sa intelegi ca unui barbat, indiferent de cati ani o avea, ii place sa aiba momentele lui de singuratate, sa spunem. Un univers in care sa fie el cu el. Si atat. Daca o sa inveti treaba asta, probabil ca sotul tau o sa iti ...

Fosta iubita a iubitului

din 14 aug 2007 14:27 de bellamaria

suntem impreuna da 5 luni. 5 luni in care am vorbit foarte putin despre fostele relatii. stiu doar ca a avut o prietena ma mica cu 4 ani decat el si stau in acelasi cartier. si din sursele mele am aflat ca a iubit-o foarte mult si cu toate astea a ...

Re: Lipsa menstruatie, posibila sarcina?

din 14 aug 2007 12:59 de angela

Mai asteapta cateva zile sa vezi ce se intampla, pt k uneori menstruatia mai intarzie. Dak te streseaza acest lucru prea tare, du-te fuguta la farmacie si ia un test de sarcina. Chiar daca nu a ejaculat in tine, exista sansa ca in timpul actului sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

din 14 aug 2007 01:48 de ExoticDream

Daca la fiecare bere bauta o inseli cu cate o fata, cred ca nu exagereaza deloc daca iti da papucii!!! Este interesant cum bautura te aduce in postura jalnica si total lipsita de demnitate de a-ti pierde controlul, dar iti lasa suficienta "forta" ...

Re: Re: Despartire dupa o relatie de 6 ani...

din 14 aug 2007 01:41 de ExoticDream

A fost o relatie frumoasa, chiar foarte lunga, dar A FOST.... Stiu ca-mi vor sari iar baietii in cap, dar fetele au o inertie mai mare a sentimentelor, adeseori la ele iubirea tine mai mult... Prietenul tau te-a iubit 5-6 ani, atat a putut el, ...

Re: sarutul

din 13 aug 2007 21:43 de dorinda

Daca vrei reteta pentru sarut, cauta in cartea de bucate:p Fa ce-ti trece prin cap...numai ai grija sa nu sufoci fata sau sa o musti astfel incat sa-i lasi urme. Iar tehnica potrivita o dobandesti practicand. Spor la lucru!

Re: Re: Re: Re: Re: Iubesc si nu stiu ce sa mai fa

din 13 aug 2007 19:40 de Agony

ms mane...pai asa o sa fac, o sa vorbesc "strictul necesar" ca intre amici ca ma amagesc degeaba...

Re: Re: Re: Re: Prietena mea e virgina,n-am experi

din 13 aug 2007 18:58 de Dodolik

ai rabdare cu ea... fii dragut daca intr-adevar ea vrea ca tu sa fii primul ei atunci ar trebui sa fii tandru romantic si sa ai foarte multa rabdare cu ea daca greseste undeva ajut-o spunei explicai ca nu le stie....succes

Re: Re: Re: Re: Iubesc si nu stiu ce sa mai fac

din 13 aug 2007 18:54 de Dodolik

in primul si in primul rand vezi cum rezolvi cu scoala iar daca din intamplare te intalnesti cu ea pe strada la magazin salut-o si mergi mai departe....daca ea nu te vede decat un amic atunci asa va fi... are o relatie si nu vrea sa o termina au ceva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 aug 2007 18:45 de Dodolik

chiar e asa de important cum arati? fii serioasa nu conteaza...conteaza cum gandesti,ce simti,ce fel de persoana esti....fii tu insati daca intradevar vrei sa gasesti pe cineva care sa te placa pt ceea ce esti tu nu pt ceea ce vrea el ca tu sa fii.

Re: Fata de 14 ani vrea sa faca sex cu baiat de 18

din 13 aug 2007 18:41 de Dodolik

Daca fata de 14 ani e p-regatita fizic si psihic pt asi incepe viata sexuala.DA Dar fata ar trebui sa se gandeasca foarte bine pt acest lucru sa fie sigura pe ea sa stie ca baiatul e potrivit pt a fi primul daca el merita onoarea asta. Sunt lucruri ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2212 din 3732
«   1 ... 2209   2210   2211   2212   2213   2214   2215 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare