Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Vreau sa scap de virginitate din 11 aug 2007 22:46 de omu_negru
asta e realitatea cruda...dar daca ai o prietena e mai usor:ok:
Re: Re: Vreau sa scap de virginitate din 11 aug 2007 20:34 de dorinda
Mai, lasati baiatu in pace.:p In loc sa-i dati o mana de ajuor, voi il luati la misto.
Baiatu', fara suparare, ai mai multe variante. Fie dai anunt in ziar, fie incerci pe soseaua de centura.
Re: Word less! din 11 aug 2007 17:59 de za'one
Te asigur eu ca da! :ok:
Re: Re: Ce se intampla? din 11 aug 2007 14:14 de sweetgirl1
Eu sunt sigura de sentimentele lui, stiu ca ma iubeste si este alaturi de mine de cate ori am nevoie, ma sustine, ma sfatuieste etc.Problema este ca eu sunt mai dificila...eu mi-as dori ca el sa stea langa mine mereu dar asta nu se poate ...
Re: Ce se intampla? din 11 aug 2007 12:30 de Nekunoskuta
Acum esti a lui, ce-i mai trebuie tandreturi sa te cucereasca? Cam asta e gandirea implicata de "hartiuta rozalie"...si nu ma refer doar la gandirea masculina!
Nu e de bine daca iti pui astfel de intrebari dupa doar 3 luni de casatorie, esti ...
Re: Re: Ce se intampla? din 11 aug 2007 03:30 de ExoticDream
Eeeeee... uite de ce nu ma atrage pe mine ideea hartiutei rozalii....! Inca mai vreau luna de pe cer, versuri si tot ceea ce inseamna farmecul unei iubiri neintinate de fel de fel de obligatii!
:heart::heart::heart:
Word less! din 11 aug 2007 03:25 de ExoticDream
Coplesitor........
Ma intreb daca baietii simt aceeasi atractie speciala de a discuta ore in sir, in mod intens, cu alti baieti....
:ermm::ermm::ermm:
Re: Re: Re: din 11 aug 2007 03:11 de ExoticDream
Tocmai ca, desi poate ca "tehnic" vorbind ai ramas virgina, pentru prietenul tau nu ai cum sa mai fii astfel din moment ce ati facut cel putin sex oral! Virgina-nevirgina, daca esti cu baiatul pe care il iubesti, chiar mai ...
Re: Baietilor, cum va place sa va facem sex oral? din 11 aug 2007 02:44 de alinpoe
In primul rand trebuie sa fie in mod natural ca daca pare teatru...si fa ce simti daca iti place orice e permis intr-o limita(chiar si muscaturi usoare) iar in functie de ce vezi ca ii place insisti daca vezi ca il deranjeaza renunti iar pentru a ...
Re: Vreau sa scap de virginitate din 11 aug 2007 02:01 de DarkAngel
pai incearca sa fugi pana o pierzi ...daca fugi destul de repede s-ar putea sa reusesti
Re: Ce se intampla? din 9 aug 2007 17:09 de angela
Nu inteleg de ce iti faci probleme.. U vrei sa fie ca atunci cand nu erati castoriti.. Ei bine... nu se mai poate..:rolleyes:Lucrurile se schimba cand te castoresti ai alte obligatii, alte responsabilitati. Knd erati prieteni era mai tandru, mai ...
Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut din 9 aug 2007 16:59 de angela
Cel mai bine e sa nu insisti in aceasta problema, pentru ca la un moment dat o sa isi doreasca si ea acest lucru. Iar de gandurile ei cu avortul, a ramane insarcinata....spune-i k exista cabinete de planning familial, farmacii unde gasesti ...
Re: Re: din 9 aug 2007 11:55 de maxima86
Am vorbit cu el despre asta si mi-a spus ca nu se poate intampla nimic asa,oricum ar fi el mi-a spus ca ma va iubi tot timpul si va fi alaturi de mine.lucrul care a contat cel mai mult cand i-am spus a fost ca nu a fost ceva care sa ne ...
Re: din 9 aug 2007 11:26 de omu_negru
hai sa lasam gramatica si sa o ajutam pe fata.
cum spunea cineva mai sus,daca esti blonda ,probabil la inceput, vei avea ceva de luptat cu unii....sunt prejudecati si prejudecati(bancuri cu blonde etc) plus ca nu poti sti peste ce oameni dai in ...
Re: Re: Inceperea vietii sexuale la 14 ani cu o fa din 9 aug 2007 11:12 de omu_negru
mai,mai,mai...ce bine e sa ai sore mai mari :D
in cazul de fatza: daca baiatul vrea iar tipa e de acord si nu e o c****a se poate intampla absolut orice :-`
Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut dragoste din 9 aug 2007 02:41 de za'one
Eh, o sa plece la faculta, o sa uite de tine si tu ramai de fraier dar macar o sa uiti si tu de ea. Ah, viata de student... :devil:
Ar trebui sa incepi sa te obisnuiesti cu gandul ca vei face sex cu urmatoarea si ca aceasta relatie o sa tina cam ...
Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 9 aug 2007 02:30 de za'one
Ca prin minune, dragutzule! :blink:
P.S. Eu am auzit ca sunt anumite creme ce contin sperma... si ca acestea sunt foarte bune pentru ten. Incearca intr-un mod mai direct... :ok:
Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 9 aug 2007 00:51 de dorinda
Mama imi zicea ca este adevarat, dar din proprie experienta nu e chiar asa. Este vorba de alimentatie, igiena, dereglari hormonale...stiu ca dupa o anumita varsta incep sa dispara de la sine.
Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 9 aug 2007 00:35 de vandu
Mai...eu am ceva cosuri(nu f multe)dar nu are nici o leg cu sexul.Stau cu prietena mea si o facem des nah:~*,dar nu mi-au disparut!deci...nu cred ca are vre-o legatura(prea mare)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 aug 2007 20:03 de andreea
asta depinde si de starea financiara...de parintii care-i ai...ca daca ar fi dupa me sincer as tzine copilul si nu m-ar interesa nimic...si eu am 16 ani....implinesc 17 in feb..poate ca-s mica la varsta dar gandesc matur..fara sa ma laud...nu are ...
Pagina 2214 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||