Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am din 6 aug 2007 21:18 de Stranger_to_love
Cum ai zis si tu: a ramas cu ochii in soare.Ce crezi ca eu nu am tupeu sa ma duc la o tipa? Am tupeu sa ma duc la orice tipa,DAR un mare DAR
Nu stiu cu ce sa incep conversatia.
Nu ai precizat unde erai cand a venit pustiul ala la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ma iubeste sau nu? din 6 aug 2007 20:30 de angela
Tinte-te la distanta de el si taie orice legatura cu el. Tipul acesta probabil are deficiente psihice si face apel la toate metodele ca sa te aduca inapoi la el si deci in patul sau. Cum poti sa crezi ca s-a schimbat cand se foloseste de niste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut din 6 aug 2007 20:15 de dorinda
Ei na! Pentru atat? Fii barbat!
Uite, azi a venit la mine un pusti de 15 ani...a vrut sa ma agate...dar...a ramas cu ochii-n soare. Totusi mi-a placut ca a avut curajul sa faca asta, desi eu sunt cu cativa ani mai mare. Deci, daca el a putut, tu ...
Re: Despartire dupa 4 ani ! din 6 aug 2007 02:12 de ExoticDream
Dupa parerea mea, la 16 ani este inca mult prea devreme pentru a avea o relatie care sa tina toata viata, esti in plina formare, nu stii cine esti si ce vrei, pana la 20 de ani poti ajunge sa-ti modifici multe idei, dorinte.... Asta nu inseamna ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SWING din 6 aug 2007 01:52 de ExoticDream
Mai discutam cand/daca ajungem acolo, OK? Deocamdata mie nu-mi suna bine [i]swing[/i]ul asta, sunt insa convinsa ca in relatiile sexuale reprezinta o metoda de condimentare.... acolo plictiseala se instaleaza mult mai usor dat fiind faptul ca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 aug 2007 01:12 de Stranger_to_love
Mda
Orice in afara de manelisti sau maneliste.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 aug 2007 23:02 de VladX
uite exemplu clar de ce zic.. daca fata are interes nu conteaza.. risca si da-i add.. gandeste la cel mai rau scenariu ..ce poti pati? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 aug 2007 20:03 de Stranger_to_love
Cati ani ai?
De unde esti?
Asculti manele?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 aug 2007 19:37 de denisa
da-mi si mie idul tau de mess,daca tot te plangi ca nu ai noroc in dragoste,al meu e denisa_tupeista_2007,pup
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut nic din 5 aug 2007 18:15 de Stranger_to_love
E clar!
Nu o sa am niciodata o prietena pt. ca nu am incredere in mine.
Ma duc sa ma spanzur.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut nicioda din 5 aug 2007 17:23 de VladX
termenu de "a cauta" nu e in sens clasic a cuvantului..dar in toate mediile in care esti.. la munca distractie.. fii atent la mediu inconjurator.. si daca vezi o fata care iti place .. incearca sa flirtezi cu ea.. asta e tot
de ex.. actuala cu ...
Despartire dupa o relatie de 6 ani... din 5 aug 2007 15:05 de anturyka
Buna!! Am avut o relatie de 6 ani cu un baiat pe care l-am cunoscut in clasa a 10, a fost o prietenie prosteasca care sa dovedit a fi o relatie foarte frmoasa pana in luna mai 2007 cand o data cu angajarea lui la un club de fitness, a venit si ...
Re: Prea mic. Help ! din 5 aug 2007 14:07 de vandu
Pai...tinand cont ca o femeie are punctul de excitatie la 4 cm in interiorul vaginului,problema ta nu e chiar grava!
Si daca te gandesti la marire,fa-o oricum numa prin operatie nu!!!in primul rand ca nu poti fi sigur de rezultatele operatiei...si ...
Re: Re: MARIREA PENISULUI din 4 aug 2007 21:43 de nypd
wei baiete, ce-i cu preocuparile astea?
ai o prietena care nu-i multumita de "dotarile" tale?
asa te inteleg, altfel nu vad logica:ok:
din ce stiu is niste porcarii "manualele" astea.
dar daca vrei neaparat sa studiezi, eu nu te opresc:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut niciodata p din 4 aug 2007 21:17 de Stranger_to_love
Realist vorbind unde se cauta o prietena.Ca tot aud cuvantul asta "cauta" si nu prea inteleg unde sa cauti mai ales ca nu e un obiect sau ceva cunoscut.Daca nu stii ce sau pe cine cauti cum poti gasi?
Re: Ce ar trebui sa fac dak nu vrea casatorie? din 4 aug 2007 17:49 de ExoticDream
Da, numai ca in cazul vostru, doar tu doresti acel ceva. Cum anume s-ar schimba in bine relatia voastra daca el ti-ar impartasi entuziasmul de a alerga dupa faimoasa hartie roz?!? De obicei, cand esti pus in fata unei optiuni, pui frumos intr-o ...
Re: Re: Re: Ma iubeste sau nu? din 4 aug 2007 17:30 de ExoticDream
Pus in fata unei dileme, uite ca baiatul nostru si-a dat arama pe fata.... Asa cum anticipam, vrea sa aiba el ultimul cuvant (sa cante cocosul, nu?) si sa te puna la punct din postura lui de "barbat"! Din pacate (sau din fericire ca ai aflat acum ...
MARIREA PENISULUI din 4 aug 2007 16:59 de owen
Salutari,intotdeauna am fost curios daca acele manuale pentru "marirea penisului" sunt pe bune sau nu. Un astfel de manual e de vanzare si pe site-ul Penis.ro si are o prezentare haioasa..Desigur as fi incantat sa aflu ca unele tehnici prezentate ...
Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Ce ar trebui s din 4 aug 2007 14:49 de Nekunoskuta
Nu mai fi asa obsedata de aceasta casatorie pentru ca risti sa strici o relatie frumoasa din cauza unei prostii. Daca zicea ca nu sti cand, ca nu ar vrea sa se casatoreasca, ce mai faceai? Acum macar stii ca vrea si ti-a spus ca momentul oportun ar ...
Re: Re: Ma iubeste sau nu? din 4 aug 2007 04:07 de baby_doll
azi i-am spus ca nu vreau sa ma mai duc la el acasa niciodata...si m-a pus sa aleg ori sa ne despartim ori continui pt ca el nu vrea sa dea timpul inapoi si a zis ca are 20 de ani,ca e barbat si are anumite nevoi.Si ca ma asteapta un an,dar sa ...
Pagina 2216 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||