Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: bruneta sau blonda? din 2 aug 2007 12:03 de Dunno
Fata din ce ... ? :blink::lol: :lol: :lol:
Ce intrebare cica cum m`or place mai mult,du`te bruneta la scoala ca daca te duci blonda s`ar putea sa faca misto de tine cel putin 4 ani de zile :devil::devil:
Re: Re: Re: despartire... ajutor! din 2 aug 2007 01:02 de sparky
asa... am sunat-o aseara (cand inca era la mare) si am vorbit asa frumos, aproape ne impacasem... azi ne-am dat beepuri, si cand a venit ne-am ciondanit putin si mi-a zis ca vrea sa inceapa o noua viata... am intrebat-o daca sunt inclus in ea si cica ...
Scurgere specifica sarcinii? din 1 aug 2007 18:23 de alinutza
Daca esti insarcinata cum este scurgerea aia specfica sarcini si cand apare ea, are miros e multa cum e???(am auzit ca exista o astfel de scurgere). problema mea este ca mi-a venit pe 31.07 pt a doua oara luna asta (era data la care trebuia sa-mi ...
Re: Ce ar trebui sa fac dak nu vrea casatorie? din 1 aug 2007 17:48 de Nekunoskuta
Nu te supara pe mine dar in ceea ce spui tu, mai ales in ultima parte cu despartirea, dai dovada de prostie si imaturitate. Daca planuri de viitor aveti, de ce te grabesti? Pana la casatorie va puteti muta impreuna, nu? Sau pur si simplu astepti ...
Re: Re: Re: Re: Nu ma satisface ! De ce?? din 1 aug 2007 11:07 de guestus
Am discutat.Pare-se ca nu vrea sa se conformeze.Face 1 min ca mine 5 ca el si pe urma gata e.
Ma gandesc in mod serios la despartire.Consider ca si eu contez in relatia asta,nu numai el.
Re: Re: Re: Re: Re: Indragostire pe net?Un pic abs din 31 iul 2007 23:30 de Diana
Poate sa dureze f putin sau f mult...dak vrei sa pari altfel decat ce esti (sa pari interesat de a avea o relatie)..cu siguranta la un moment dat o sa cedezi sa te mai prefaci..devine plictisitor...dak esti natural de la bun inceput...si simti k ...
Re: despartire... ajutor! din 31 iul 2007 21:51 de dorinda
:D
Abia acum ti-ai dat seama cat de ciudate pot fi unele fete? Ne schimbam de la o zi la alta si n-ai ce ne face....asta pana gasim unul care sa ne puna capac...si atunci...e vai de noi:wacko:
Re: Re: ce pot sa fac? din 31 iul 2007 18:43 de VladX
sau foloseste 2 prezervative ... sau pune pe partenera sa te ajute cu 1-2 nr manual si oral.. etc..
despartire... ajutor! din 31 iul 2007 13:00 de sparky
eu am sa tot incerc... uneori cand vorbesc cu ea simt ca aproape am reusit iar alteori se duce de tot, cred ca si in functie de dispozitie... strange things thoose little girls :ok:
eu incerc o relatie cat mai lunga cu fiecare fata pe care o ...
Re: Re: Re: Nu ma satisface ! De ce?? din 31 iul 2007 12:01 de Nekunoskuta
Nu e vorba de asta Vali ci de faptul ca aceasta problema are "radacini" mai profunde in comunicarea de cuplu. Daca prietena ta ti-ar spune ca nu atinge orgasmul daca te misti intr-un anumit fel tu nu ai fi interesat sa afli cum trebuie sa te ...
Re: ce pot sa fac? din 31 iul 2007 11:57 de Nekunoskuta
Cand ejaculezi? Daca se intampla dupa minute bune de ce te gandesti la ejaculare prematura? Oricum, ca si exercitiu, poti incerca sa te abtii de la ejaculare. Pur si simplu opreste-te din ce faci si calmeaza-te apoi reia "incalzirea". In timp vei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 iul 2007 11:52 de Nekunoskuta
Dar oare mai intelege cineva ceva? :D
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 31 iul 2007 08:31 de sandra
madalina...uite mailul meu funnyangel_summer_id@yahoo.com ter te rog mult sacrie-mi acolo clinica/doctorul unde ai facut avortul.daca nu ast un msg la 0752776***.iti multumesc mult
[i]Mailul mai merge...sa zicem ca te poate ajuta cineva dar sigur ...
Virgin, ejaculez cand ma joc cu prietena.... din 31 iul 2007 01:38 de pety
ce pot sa fac? inca nu am inceput viata sexuala, ejaculez in timp ce imi incalzesc prietena.... pot sa zic ca e ejaculare precoce daca se intampla inainte sa trec la penetrare....:(( poate sa fie din cauza ca sunt virgin...? daca incep viata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care sunt pozi din 30 iul 2007 21:41 de VladX
dap pe burta.. my bad.. si merge cam orice posterior.. numia sa nu fie numa celulita..si pozitia asta o recomand spre sfarsit actului.. cel putin pt mine ..asta ma termina :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care sunt pozitiil din 30 iul 2007 21:29 de valentine
La asta ma gandeam si eu...dar prb e ca tipa nu sta pe spate,sta pe burta :)
Si mie imi place asta...dar conteaza foarte mult posteriorul tipei,deoarece cu anumite tipuri de posterior poate fii beton,cu altele poate fii ok...dar nu foarte grozav ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care sunt pozitiile pr din 30 iul 2007 20:47 de VladX
deci .. fata sta pe spate.. ii pui o perna sub bazin si sta putin cu fundu sus.. tu stai calare pe ea.. cam langa fund.. si dai din buci :))
as cauta un link cu vreo poza da nu gasesc atm
Edit gasi ceva ...
Re: Re: Re: Re: Prea mic. Help ! din 30 iul 2007 20:41 de VladX
from wikipedia
The BBC reported an Indian Council of Medical Research study finding that "about 60% of Indian men have penises which are between three and five centimetres shorter than international standards used in condom manufacture."[47] ...
Re: Re: Re: Prea mic. Help ! din 30 iul 2007 20:31 de valentine
Total de acord cu tine ca se poate compensa cu degetele si limba,dar ca fapt divers te intrebi de ce majoritatea fetelor cand le intrebi daca le place sa se masturbeze de ce raspund "mai bine e cu un barbat"...pentru ca iti faci tu treaba cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care sunt pozitiile prefer din 30 iul 2007 20:26 de valentine
Ori sunt eu idiot...ori nu te-ai exprimat tu bine...cum naiba penetrezi tu fata daca sta culcata pe spate si cu picioarele apropiate?:blink:
Pagina 2218 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||